Şimdi Ara

WoW a baslmk istiyrum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdslar wow a baslamak istiyorum ama 3 tane wow "wrath of the uch king" bunn gibi 2 tane daha degsk bisler cıkıor bunlardan hangsni indrmem lazm bide parasız oynayabılıormyım ? bilen bi kisi yardım edeblrse cok sewınrım msn adresmide werym yardm etmek isteyen arkdslar ordan ulasablrler m3rt_979@hotmail.com yardım larnz icin smdiden tesskkr eedermm.....

• Sen ilk önce bir özel türkçe dersine felan başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regan

Sen ilk önce bir özel türkçe dersine felan başla.
    Regan çok haklı. Tamam burası TDK yada dilbilgisi forumu değil ama en azından sana vakit ayırıp cevap yazanlara biraz saygın olsun.
    Bu nedir ya? “yardım larnz icin smdiden tesskkr eedermm”
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudimonia

Regan çok haklı. Tamam burası TDK yada dilbilgisi forumu değil ama en azından sana vakit ayırıp cevap yazanlara biraz saygın olsun.
    Bu nedir ya? “yardım larnz icin smdiden tesskkr eedermm”

Alıntıları Göster
    Bkz. İmza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Bkz. İmza

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_32006066/tm.htm
    wow classic enGB + wow the burning crusader enGB + wow wrath of the lich king enGB indir gerisi bu linkin 2. cevabın 2. paragrafında yazıyor

cevap yazan arkadaşlar sadece köstek olmak yerine yanında destekte olsanız

• kınayt oyna sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deniz-

kınayt oyna sen
    dabest sen git kınayt ona insan gibi derdini anlatmayı öğrenin az ne bu aşşağılama sevdası
    düzgünce uyarın 1 2 3 kez adam vazgecmezse istediginizi söleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikozg

dabest sen git kınayt ona insan gibi derdini anlatmayı öğrenin az ne bu aşşağılama sevdası
    düzgünce uyarın 1 2 3 kez adam vazgecmezse istediginizi söleyin

Alıntıları Göster
    @nightelfgrkm

adamın avukatı mısın yoksa diğer acc'n falan mi?
    arkadaşlara katılıyorum önce kendinizi düzgün ifade edin herkesin bir internet dili var onu kabul ediyorum da bu kadar olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Regan

quote:

Orjinalden alıntı: Regan

+1907

yazıyı boşverde bide yazdığı gibi konuşuyorsa ventrillo'dakiler .ıçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selrk

quote:

Orjinalden alıntı: Regan

+1907

yazıyı boşverde bide yazdığı gibi konuşuyorsa ventrillo'dakiler .ıçtı

Alıntıları Göster
    Herkesin yorumunlarında kendine göre haklı tarafları var. Konuyu açanın yazım tarzını ben de beğenmedim ama direk olarak aşağılamak doğru değil. Ben de dikkat ederim böyle şeylere ama wowa başlamak isteyene "kınayt oyna" gibi cevaplar vermek yerine onu yönlendirmek ona yardımcı olmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

@darkfir3

Yazımına dikkat etmeni tavsiye ediyorum.Forumdaki üst konulara bak eğer orda istediğin bilgiyi bulamazsan yeni konu aç.Hazırcı olmayalım.Forum kirliliği olmasın çünkü bu "wow'a başlıyorum" başlıkları uzun zamandır açılıp duruyor.

Her neyse.. İyi oyunlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Frosttrapper

Herkesin yorumunlarında kendine göre haklı tarafları var. Konuyu açanın yazım tarzını ben de beğenmedim ama direk olarak aşağılamak doğru değil. Ben de dikkat ederim böyle şeylere ama wowa başlamak isteyene "kınayt oyna" gibi cevaplar vermek yerine onu yönlendirmek ona yardımcı olmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

@darkfir3

Yazımına dikkat etmeni tavsiye ediyorum.Forumdaki üst konulara bak eğer orda istediğin bilgiyi bulamazsan yeni konu aç.Hazırcı olmayalım.Forum kirliliği olmasın çünkü bu "wow'a başlıyorum" başlıkları uzun zamandır açılıp duruyor.

Her neyse.. İyi oyunlar herkese

Alıntıları Göster
    kimsenin avukatı felan değilim accım olsa nie yardım isteyip kendime yardım ediyim salakmıyım? sadece insanları aşşağılamayın dedim o kadar yine abarttınız

• quote:

kimsenin avukatı felan değilim accım olsa nie yardım isteyip kendime yardım ediyim salakmıyım? sadece insanları aşşağılamayın dedim o kadar yine abarttınız

Alıntıları Göster
    nightelf ben böyle tipleri bilirim gelicek oyunu kirleticek duymuş bi yerden özenmiş saçma sapan konuşuyor daha ne dediği gözükmüyor adam bişey dese wow da ''nddnyhaaoffhhhh'' falan der o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

nightelf ben böyle tipleri bilirim gelicek oyunu kirleticek duymuş bi yerden özenmiş saçma sapan konuşuyor daha ne dediği gözükmüyor adam bişey dese wow da ''nddnyhaaoffhhhh'' falan der o derece

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coldmen

sen ananın karnındamı ogrendın arkadasım kalkmıs dıorsun bı yerden duymus oynucak da rezil etcek oynnu diye ??????? bende iiyi bisi sanmıstım bu forumu baksanıza yardım istiyen bi insan la nasılda dalga geciyorsnuzz......

• quote:

wow classic enGB + wow the burning crusader enGB + wow wrath of the lich king enGB indir gerisi bu linkin 2. cevabın 2. paragrafında yazıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nightelfgrkm

karedesım sanda teskkur ederim yardımların icin

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deniz-

kınayt oyna sen
    quote:

Orjinalden alıntı: dabest

kınayt oyna sen

o oyunun adi knayt değil knight sanamı sorucam hangi oyunu oynucam die ? sizin gibilerin ormanını yakanın zaten ben.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfir3

quote:

Orjinalden alıntı: dabest

kınayt oyna sen

o oyunun adi knayt değil knight sanamı sorucam hangi oyunu oynucam die ? sizin gibilerin ormanını yakanın zaten ben.......

Alıntıları Göster
    türkçe yerine murlock ca biliyo bence bir ışık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

türkçe yerine murlock ca biliyo bence bir ışık var

Alıntıları Göster
    Bugünlerde de açılan her konu olay oluyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Bugünlerde de açılan her konu olay oluyor yav

Alıntıları Göster
    Bence olay olmalı.

Arkadaşlar yeter artık tamam hoşgörü güzel ama bir yere kadar,ben şahsen bıktım artık bu tür yazan insan tiplerinden.Ya çokmu zor adam gibi yazmak?? bence dilimiz elden giderse herşeyimiz elden gider,asimile olmamız kolaylaşır.

Ben TDK başkanı veya üyesi değilim ama bilinçli bir birey olarak uyarmak en doğal hakkım.

Ben yardım etmemeyi tercih ediyorum butür insanlarla aynı oyunu oynamak istemiyorum,Yeter artık yahu bir yere kadar herşey.

EDİT: Gördüm çok kızdım sana darkfir3 alınma ama Kınayt değil Knight diyorsunda bir Türkçeyimi doğru yazamıyorsun işte öfkem buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Haziran 2009; 22:28:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Bence olay olmalı.

Arkadaşlar yeter artık tamam hoşgörü güzel ama bir yere kadar,ben şahsen bıktım artık bu tür yazan insan tiplerinden.Ya çokmu zor adam gibi yazmak?? bence dilimiz elden giderse herşeyimiz elden gider,asimile olmamız kolaylaşır.

Ben TDK başkanı veya üyesi değilim ama bilinçli bir birey olarak uyarmak en doğal hakkım.

Ben yardım etmemeyi tercih ediyorum butür insanlarla aynı oyunu oynamak istemiyorum,Yeter artık yahu bir yere kadar herşey.

EDİT: Gördüm çok kızdım sana darkfir3 alınma ama Kınayt değil Knight diyorsunda bir Türkçeyimi doğru yazamıyorsun işte öfkem buna.

Alıntıları Göster
    + 1907 Lord Sith.. Zaten benim değinmek istediğim nokta olay yaparkenki tavrımız.. Aşağılayıcı, yıpratıcı olmak yerine yapıcı şekilde uyarsak daha anlamlı olur diyoru.. Bu şekilde görüldüğü gibi olay ağız dalaşına dönüşüyor gerçekten de hoş olmayan bir hal alıyor demek istediğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

+ 1907 Lord Sith.. Zaten benim değinmek istediğim nokta olay yaparkenki tavrımız.. Aşağılayıcı, yıpratıcı olmak yerine yapıcı şekilde uyarsak daha anlamlı olur diyoru.. Bu şekilde görüldüğü gibi olay ağız dalaşına dönüşüyor gerçekten de hoş olmayan bir hal alıyor demek istediğim bu

Alıntıları Göster
    Türkçeyi düzgün kullanmayan, gözlerinin akını göremeyeceğim kadar uzak dursun benden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.