Merhabalar oyuna yeni başlayacağım , bana başlarken yardımcı olacak en uyguna nasıl abone olabileceğim konusunda yardım edecek oyun arkadaşları arıyorum :D Meraklıyım gelişmeyi severim oyuna zaman ayıracağım açıkçası...Nasıl en ucuza getirebilirim?(dolandırılmadan)Yardımcı olursanız gerçekten memnun olurum |
WOW'A YENİ BAŞLAYACAĞIM
-
-
Selamlar,
Öncelikle Blizzard oyunları alırken daha önce dilimin yanmasından mütevellit asla yabancı sitelerden ve ya herhangi bir türk CD-Key satan yerden oyun almamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Region olayı nedeniyle kafanız karışabilir.
Bu ilk kısım sonrası Blizzard'ın kendi sitesinden mutlaka bir EU hesabı oluşturup BattleChestinizi oluşturun. Sonrasında ilk sefere mahsus son pakedi almanızı tavsiye ederim.(Shadowlands) Bu pakedin birkaç çeşidi var. Classic-Epic-Heroic şeklinde adlandırılıyor. Her pakedin kendince faydaları olduğu gibi ciddi de bir meblağ farkları oluyor. 1 ay oyun süresi veren versyon olan Heroic edition alarak başlayıp oyun dünyasına neredeyse Cyberpunk vs. gibi yeni nesil çoğu oyunun miktarı kadar bir para yatırdıktan sonra ilk ayınızı nasıl geçirdiğinize bağlı olarak ya aylık 13€ civarı ücret ödeyerek her ay oyun süresi ala ala devam edeceksiniz ya da oyun içinde doğru meslek ve Auction House sistemini doğru anlayarak 10 günde bir 2 ayı bedavaya getirecek kadar Gold kazanacaksınız ve oyuna ilk sefer verdiğiniz paralar dışında bir para harcamayacak hatta eğer oyunu cidden sever ve biraz oyun içi ticaret bağımlısıysanız da diğer Blizzard oyunlarını bile bedavaya getirecek bir hesabınız olacak.
Böyle bir ütopya çizmiş gibi olabilirim ama 6 gün içinde 400k Gold kasabilerek oyun içinde 2 adet WowToken satın aldım. Bu WowTokenlara ürün içi itemlerde olduğu gibi sağ tıkladığında iki seçenek geliyor:
- Oyun içi 30 gün mü istersin?
- Yoksa 13 Euro Blizzard Balance mı istersin?
13 Euro olanı seçmek en mantıklısı çünkü ay sonuna kadar ne kadar gold kazacağımı ve ya belki arada ara vermek isteyebileceğimi düşünürsek; hatta olmaz da oyunu bırakmak istersem ve Call of Duty gibi diğer oyunlara geçmek istersem hesabımda hazır para olmuş oluyor.
Bu kadar yazdım yazdım ama özetle oyunu başta çok ucuza getirmeye çalışırken sıkıntılar doğabiliyor ve ya elde ettiğin kar çok da büyük bir şey olmuyor. Bir kere verip kurtul ve sonrasında da oyunun dünyasına kendini bırak.
Bunca yıldır bu oyunun ölmemesinin bir nedeni var. Amaçsız olacaksın ilk başlarda ama ben derim ki sürekli oyun içi ihtiyaçlarını belirle ve bir küçük not defterine falan yaz. 2 gün ara verdip girdiğinde aval aval bakınıyo insan çünkü. Birsürü World Questler geliyo, birsürü ünlem işaretleri, milyonlarca görev. Hikayeyi mi yapayım onu mu bunu mu? PVP mi PVE mi? vs vs. Sonsuza kadar uzar. Bu oyunda herşeyi yapacak zaman yok. Her amacının %100'ünü bile yapacak kaynak yok. Örnek vereyim;
Gold kasmak için Legendary Item yapmak aklına geldi. Dedin ki ben bu gün bunun için çalışıcam. Craftlarken ihtiyacın olan ürünleri toplasan ve craftlayabilecek seviye meslek kasmış olsan bile ihtiyacın olan bir parça tamamen senin üretemeyeceğin bir şey oluyor. Mesela Enchanted bir itemden 2 tane olması lazım onu üretmek için diyelim. E sen bunu diğer insanlardan almak zorundasın. Bu düşen ve ya senin yetkinliğinde üretebileceğin birşey değil.
Burada da devreye Auction House giriyor. Sen toplayabildiğini toplarsın, ulaşamadığını alırsın ve ürününü yapar belli bir kara satarsın. Bu bir getiridir. Ya da Gathering yani toplama işleriyle uğraşır kafan rahat sadece piyasanın bir tık altında ızlıca satmaya odaklanırsın. Diyeceğim o ki bu Auction House(AH) oyun içinde çok aktif kullanılıyor ve sen de ne yaparsan yap, PVP-PVE bunu günlük rutinine adapte eder ve bu konuda videolar izleyip gelişirsen işin sonunda ne Lore kaçırırsın, ne para derdin olur. Wow gibi bir oyunda içerde kalmayı öğrenmelisin. İçeriye giriş paralı tabi :)
-
Oyuna neden başladığınızı sorabilir miyim birde neden Caps açık?
-
Güzel cevabın için teşekkür ederim oyunu dün satın aldım ve başladım.Bu kadar karışık bir oyun daha oynamamıştım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X