Şimdi Ara

Wow açılma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle, oyuna her girmek istediğimde Launcher ekranında Play'a bastıktan sonra oyuna girme sorunu yaşıyorum. ya hemen açılıyor ya birkaç dk sonra yada hiç açılmıyor genelde oyun açılmadıktan sonra görev yöneticisinden wow exe yi kapatıp tekrar acmayı deniyorum 2-3 denemeden sonra birinde ancak direk açılıyor bu olay oyuna her girmek istediğimde bayağı bi canımı sıkmaya başladı mop gelmeden önce bu tarz bir sorun hiç yaşamadım. Varmıdır benim gibi açılışta sorun yaşayan çözüm getirebilen arkadaşlar...

• DNS ayarlarını otomatik yap, sorun yaşamazsın.
  • dns ayarını kapatırsam int için bayağı bir sorun yaratıyor biliyorsunuz ama öneri için teşekkürler başka bir yolu olamazmı
  • Aynı sorun bende de var. Windows 8 kullandığım için oluyor diye düşünüyorum. Alıştım artık.
  • Başka bir yolunu bilmiyorum. Resmi forumda aynı soruyu sormuşlardı, DNS ayarlarını otomatik yapınca düzelir denilmişti. Bende de oluyordu aynı sorun. DNS ayarlarını otomatik yaptıktan sonra ilk seferde giriyor.
  • Aynı sorun bende de var, Windows 7 Ultimate 64 Bit.
  • Aynı sorunu yaşıyan ve dns ayarını otomatik yapmak istemeyenler için öncelikle kullandığınız dns ayarını değiştirmeniz şart ben dnsyi değiştirerek sorunu halletim eskiden kullandığım dns 208.67.. ile başlıyan dnsdi 4.2.2.1 li dnsye geçtim sorun halloldu bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.