Şimdi Ara

WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben bi resim gormustum adam sahin falan gibi bi kusun ustunde ucuyodu warmi ole haywan falan filan bi kac ss koysana sende warsa merak ettim dogrumu diye
  • KABUTO doğru var hatta yukardaki 2 resimde kartalları görüyon binerek gidiyon. Ama benim takıldığım yerdeki illegal server oldugu ıcın KUS SEYAHATINI GOSTERMIYOR... Orjınallerde varmıs bu olay galıba... Direk gideceğin yerde buluyon kendini misal ben su an INSAN mekanından DWARF dıyarına kuslarlar geldım... Bakalım BURALAR COK SOGUK GARIP YERLER VE ELEMANLAR VAR NASI GERI DONCEZ COK UZAKLASTIK HEHEH...

WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage...

•  WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage...

• DAtabese UPDATE edildiği için LEVEL 18 karakterim uçtu... Bayağ bir söylendim.. Ama şimdi artık LEVEL 21 MAGE karakterim var... Tek seferde 10-15 tane LEVEL LEVEL 15-20 ARASI yaratığı öldürebiliyorum... KOMIK AMA GERÇEK... ABARTTIM OLAYI... OYUN AŞMIŞ ARTIK YAHU... Ciddi ciddi düşünmeye başladım ORJINAL ve aylık aidatı hımm...

Adım Adım level larım... hehe... NEW...

BURDA 3 kişiyiz. 2 denede yabancı arkadaş var... EASTERN KRALLIGINDAN KALIMDOR A gemi ile GİTMEYE çalşıyoruz fakat sanırım çalışmıyor... Belkide private server oldugu ıcındır. PORTALLARIDA denedık oda olmadı... EN SON tüm skilleri öğrendim herşey hazır ama portal acamıyorumm... Neyse... GÜZEL olurdu ELF ormanlarında BIR HUMAN MAGE olması hehe... AY MANYAK YAHU...

BURASIDA DWARFLARIN ordan ısınlanıp geçtıgımız SU ALTI GEÇİDİ GÖRDÜM VE dibim yere düştü yahu bunlar nasıl yerler nasıl bır oyun bu resmen DÜNYA yahu off offf KAYBOLDUK BEEE...

MASKEM NASIL?

BU BIR SOYGUNDUR KALDIR ELLERI...

• En üsteki resimlerden birinde kadına suck my dick demişsin.Ayıp değil mi senin gibi birine.kınıyorum

• KARDEŞ SENİN OYUN ORJİNAL Mİ?

İLK AYI BEDAVA DİMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

En üsteki resimlerden birinde kadına suck my dick demişsin.Ayıp değil mi senin gibi birine.kınıyorum

hatun çok zapıktı ben ne yapam...

Bu arada orjinal değil...

• Kadın sapıksa haketmiş helal olsun.Bir şey soracamş şimdi cd orj değilse nasıl multi oynayabiliyorsun.Var mı bir numarası.Bir babalık daha yap ba Amigaman
  • Bir meydan savaşı ss benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 2 Mart 2005, 5:12:37 >
  • Bir arkadaş binekleri sormuş,

• Başka sorusu olan

• ya bize bu serverin linkini minkini bişeyini versene bizde girelim cok rica ediyorum
  • bide şey sorucaktım diiyelim ben copy cd alsam ama parasını verip offical servere üye olsam oynayabilirmiyim?
  • 1 saat oldu cevap veren yokmuu oyunu aldım. server bekliormmm
  • @ -soth-

dostum kartal ile uçma meselesi para karşılığı travel olan değilmi, çünkü ordaki kartala benziyor. Level 7 de böyle bir hayvana sahip olmak çok zor olsa gerek. 1 at bile almak dünya para iken
  • abi yaa bu resimleri koyarken hic parası olmatıp da alamıyanları düsünmedeinmi :)
  • bana quest account verbilecek yokmu?
  • @ mmengi
    griphon lar , (ırklara göre değişir, elflerde hypoghrap (ismi neyse işte ) lara biniyorsunuz mesela, şehirler ve bölgeler arasında hızlı transferi sağlıyorlar, amiganın dwarf sandığı gnome şehirlerinde ise, yer altında bir metro sistemi var desem pek de yanlış olmaz,
  • stabil olmayan serverlar ve her an uçabilecek levellarda oynamk isteyenler için
    http://www.blizzhackers.com
    serverlar icin;http://wowstatus.sub.cc/#

Ankara'da orjinal wow bulabilmiş değilim. Olan bir yer bulan varsa 1,5 iskender ısmarlayacağım.
  • UCMAYAN BIR TURK WOW SUNUCUSU KURULDU

http://www.diabloturk.com

herkesi bekleriz CD ler konusunda tavsiyelerimizede mevcut buyrun :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.