Şimdi Ara

WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hehe... Belki başkalarına saçma gelecek bir konu ama bizde öğreniyoz işte... Dün akşamdan sabah 6 ya kadar 8 saat oynamışam oyunu...

6-7 kere hata verdi... Bir kaç bir şey denedim az biraz rahatladı... Bu error 132 client hatası duydugum kadarı ile orjinallerdede oluyormuş.. Yani genel bir problemmiş. Yakında 1.2.4 yaması çıkıyormuş. Neyse elimde orjinal exe ve ini var.. Ama yinede çok farketmedi...Ama birkaç denediğim şey hatayı minimuma indiriyor tabi hızlı bir server şart..Bunlar şu olaylar...

1-Wow repair adlı dosyayı bulup WOW u şöyle bir tarattırın bazı hataları düzeltiyor..

2-Oyuna girmeden karakter ekranında alt+TAB tuşuna basın ve oyunun klasörünün içindeki WDB klasörü altındakileri silin,

3-Oyunun grafik detaylarına çok yüklenmeyin, yavaş makinalarda daha çabuk hata vermesine neden oluyormuş

4-Oyunu FULL ekran değilde pencere halinde oynayın...

Bazı yerlerde ses kapatınca hata vermıyor yazıyordu ama alakası yok... Ses olmassa olur mu hiç?

Oyun içinden birkaç egzantrik hehe...

AY VE ORTAM MÜTHİŞŞ

bURDADA Gece tanıştım amerikalı oldugunu iddia eden bir kızı CIBILDAK HALE gelmesi için ikna etiiğim ve bir köşede aganigi yaptığımız HATUN...Tam bir zapık.

Burdada DANS ETTİĞİM RESMİ görüyorsunuz az önce çektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 23 Şubat 2005, 13:31:07 >

• Bu resimde HAKKETTEN AŞMIŞ... Olayı kopartmış HAŞAT etmiş bir elemanın karakterini görüyorsunuz ne diyelim HELAL OLSUN... Umarım karşılaşmayız hheeheh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 23 Şubat 2005, 13:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmigamaN

Bu resimde HAKKETTEN AŞMIŞ... Olayı kopartmış HAŞAT etmiş bir elemanın karakterini görüyorsunuz ne diyelim HELAL OLSUN... Umarım karşılaşmayız hheeheh...

Hala oynuyorum Level 13 e az kaldı... Gözlerim patladı valla heheh... Ne biçim yerler, mekanlar, yaratıklar varmış yahu... Bunu tamamını görüp çözmek herhalde bı 6 ay falan alır... O kadar büyük ki alanlar... Yürü yürü bitmiyor... At alayım dedim level 40 istiyor bide 40 altın heheh daha 4 altını zor yaptık...

Burada bi kaç elemanla DANS EDİYOZ. HEHEHE..

Buradaki manzarada müthiş EPEYCE UZAK BİR DİYAR.. Garip yaratıklar var.. En son arkamdaki 4 ü aşağıdaki GÖLDE BOĞULDU...

• quote:

Hala oynuyorum Level 13 e az kaldı... Gözlerim patladı valla heheh... Ne biçim yerler, mekanlar, yaratıklar varmış yahu... Bunu tamamını görüp çözmek herhalde bı 6 ay falan alır... O kadar büyük ki alanlar... Yürü yürü bitmiyor... At alayım dedim level 40 istiyor bide 40 altın heheh daha 4 altını zor yaptık...

Burada bi kaç elemanla DANS EDİYOZ. HEHEHE..

Buradaki manzarada müthiş EPEYCE UZAK BİR DİYAR.. Garip yaratıklar var.. En son arkamdaki 4 ü aşağıdaki GÖLDE BOĞULDU...

Alıntıları Göster
    arkadaslar istanbul icinde nerede bulabilecegimi bana tazabilirseniz cok sewinirim d&r we teknosa megavizyonda bulamadim copya cd sinide bulamadim bulup alan arkadaslar nereden bulup aldiginizi yazarsaniz sewinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kabuto

arkadaslar istanbul icinde nerede bulabilecegimi bana tazabilirseniz cok sewinirim d&r we teknosa megavizyonda bulamadim copya cd sinide bulamadim bulup alan arkadaslar nereden bulup aldiginizi yazarsaniz sewinirim

Alıntıları Göster
    Biraz daha oynarsam kusacam ama bulmusken bırakmıyım dıyom... Server kapanır falan... Level 13 olduk yınede dehset elemanlar var bır vurusta olduruyolar bızı... EEE açılırsan BAŞKA DIYARLARA koyarlar hıyarlara heheh GUZEL OLDU söz...

• quote:

Biraz daha oynarsam kusacam ama bulmusken bırakmıyım dıyom... Server kapanır falan... Level 13 olduk yınede dehset elemanlar var bır vurusta olduruyolar bızı... EEE açılırsan BAŞKA DIYARLARA koyarlar hıyarlara heheh GUZEL OLDU söz...

Alıntıları Göster
    Yav amigaman ne diyim sana yaa
    Oynayan var oynamayan var kardeşim
    biyerlerimiz şişecek valla
    koyma şu screenshotları
    iştahım açılıyo iyice
    zaten bulamadım oyunu daha

• quote:

Orijinalden alıntı: ekisa

Yav amigaman ne diyim sana yaa
    Oynayan var oynamayan var kardeşim
    biyerlerimiz şişecek valla
    koyma şu screenshotları
    iştahım açılıyo iyice
    zaten bulamadım oyunu daha

Alıntıları Göster
    abi sana nerden aldigini sordum ama cewap wermiyon pm atsana ana tam adresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rank 14 Shadow priest im
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuto

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

pm attım..

Bu arada yeni bi kaç görüntü daha ama GÖZLERİM KANLANDI RESMEN YAHU... Off off çok zevkli level 14 olduk... Bir kaç eleman la kanki olduk hehe... Süper olaylar var.. Sanki 24 saatmiş gibi işliyor zaman yuho... Gülme ağlama dans etme herşey var oyunda... umarım server kapanmaz şimdilik.. saygılar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

pm attım..

Bu arada yeni bi kaç görüntü daha ama GÖZLERİM KANLANDI RESMEN YAHU... Off off çok zevkli level 14 olduk... Bir kaç eleman la kanki olduk hehe... Süper olaylar var.. Sanki 24 saatmiş gibi işliyor zaman yuho... Gülme ağlama dans etme herşey var oyunda... umarım server kapanmaz şimdilik.. saygılar...

Alıntıları Göster
    Her türlü TEÇHİZAT, Görev, Yer, mekan, silah falan açıklamaları için süper bir site...

http://www.goblinworkshop.com

• quote:

Her türlü TEÇHİZAT, Görev, Yer, mekan, silah falan açıklamaları için süper bir site...

http://www.goblinworkshop.com

Alıntıları Göster
    ya hocam resimler her şey iyi hoşta bizede anlatsan ne gerekir? (orjinal cd?) patch vs
    bizde gelsek baya güzel oyunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty Citizen

ya hocam resimler her şey iyi hoşta bizede anlatsan ne gerekir? (orjinal cd?) patch vs
    bizde gelsek baya güzel oyunmuş

Alıntıları Göster
    Bunun daha önce açıklaması yapıldı.. Eski topiclere bak.. BU orjinali değil zaten... Orjinali için 70-80 milyon bir para ödeyecen.. + Yabancı serverlara bağlanıp oynıyacan ve onlarada her ay KREDI KARTI ile 15$ civarı bir aidat ödeycen...

Benim oynadığım illegal bir yer... Kapanırsa karakterim gidecek... Zaten topu topu 20-25 kişi var burda... Biraz yavaş birazda sorunlu... Ama 2 gündür çok sağlam oynadım... Level 15 MAGE....

• quote:

Bunun daha önce açıklaması yapıldı.. Eski topiclere bak.. BU orjinali değil zaten... Orjinali için 70-80 milyon bir para ödeyecen.. + Yabancı serverlara bağlanıp oynıyacan ve onlarada her ay KREDI KARTI ile 15$ civarı bir aidat ödeycen...

Benim oynadığım illegal bir yer... Kapanırsa karakterim gidecek... Zaten topu topu 20-25 kişi var burda... Biraz yavaş birazda sorunlu... Ama 2 gündür çok sağlam oynadım... Level 15 MAGE....

Alıntıları Göster
    wow yane süper görüntüler varmış yaaa almalıyım bu oyunu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: proteus

wow yane süper görüntüler varmış yaaa almalıyım bu oyunu kesin

Alıntıları Göster
    amiga alt bar ı doldursana yaw büyülerin falan nerde bombboş bırakmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskrain

Alıntıları Göster
    oynamıcam diyorumm amaa yeter arttıkk daahaa fasla dayanamıcam gidip alcamm orjinalini....
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alyy

yahu eklemedim. Büyüleri çok karışıyor. Ben sade oynamayı severim... Olmassa ekleriz.. Bu arada explorer da resimlerin tamamı gözükmüyor REKLAMLARDAN dolayı ne iş be... MOZILLA bu konuda gayet iyi...

LEVEL 16 olduk hade hayırlısı...Ama bir level 9 warrior nerdeyse benim kadar vuruyor... E adamın uzmanlık alanı yakın dövüş nede olsa... Bizdede onun 2 katı vuran büyüler var. Ama MANA dan çok yiyor... Birde mana REFRESH alabilsem o zaman dağıtıcam...Girdiğim serverda bazı buglar var... MAna POTION içsen bile tazelemiyor... Bu arada 10 altına yakın param var... İyimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 24 Şubat 2005, 15:54:36 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alyy

yahu eklemedim. Büyüleri çok karışıyor. Ben sade oynamayı severim... Olmassa ekleriz.. Bu arada explorer da resimlerin tamamı gözükmüyor REKLAMLARDAN dolayı ne iş be... MOZILLA bu konuda gayet iyi...

LEVEL 16 olduk hade hayırlısı...Ama bir level 9 warrior nerdeyse benim kadar vuruyor... E adamın uzmanlık alanı yakın dövüş nede olsa... Bizdede onun 2 katı vuran büyüler var. Ama MANA dan çok yiyor... Birde mana REFRESH alabilsem o zaman dağıtıcam...Girdiğim serverda bazı buglar var... MAna POTION içsen bile tazelemiyor... Bu arada 10 altına yakın param var... İyimi...

Alıntıları Göster
    Bütün illegal serverlar kapanacak çokta uğraşmayın ama bu oyun verilen paraya değer...

• quote:

Orijinalden alıntı: griswold

Bütün illegal serverlar kapanacak çokta uğraşmayın ama bu oyun verilen paraya değer...

Alıntıları Göster
    doğru private serverların garantisi yok, çok az kullanıcı olmasına rağmen 2-3 kişi karşı karşıya geldiğinizde oyun duruyo özelliklede oyuna başladığınız yerde sizin gibi yeni başlayanlar çoğunlukda olduğundan başlarda oynanış sıfır ama ana şehirden uzaklaşıp tenha yerlerde gezinirseniz bazı server larda idare edebilirsiniz, bazı npc ler yok görev alıncak, bazı büyüler kapalı mesela benim elf druid var lvl 22 starfire ve moonfire kullanamıyorum trainer larda da kapalı bazı geliştirmeler, heralde beta private server lar, oyunu arkadaşda legal serverlarda da oynadım hava yolculukları inanılmaz havadayken aşağıda üzerinden geçtiğniz tüm alanları izliyebiliyosunuz, privater server larda direk gidiceniz yere ışınlanıyosunuz legal server da oynarkende kalabalık görevlerde falan düşmeler olmuyo değil bazen oyunda atıyo ama çok seyrek, oyun fazlasıyla parasının hakkını veriyo aslında ama genede herkes bu parayı gözden çıkaramaz ben askere gidebilirim nisanda yoksa direk orjinalinden başlardım...

• quote:

doğru private serverların garantisi yok, çok az kullanıcı olmasına rağmen 2-3 kişi karşı karşıya geldiğinizde oyun duruyo özelliklede oyuna başladığınız yerde sizin gibi yeni başlayanlar çoğunlukda olduğundan başlarda oynanış sıfır ama ana şehirden uzaklaşıp tenha yerlerde gezinirseniz bazı server larda idare edebilirsiniz, bazı npc ler yok görev alıncak, bazı büyüler kapalı mesela benim elf druid var lvl 22 starfire ve moonfire kullanamıyorum trainer larda da kapalı bazı geliştirmeler, heralde beta private server lar, oyunu arkadaşda legal serverlarda da oynadım hava yolculukları inanılmaz havadayken aşağıda üzerinden geçtiğniz tüm alanları izliyebiliyosunuz, privater server larda direk gidiceniz yere ışınlanıyosunuz legal server da oynarkende kalabalık görevlerde falan düşmeler olmuyo değil bazen oyunda atıyo ama çok seyrek, oyun fazlasıyla parasının hakkını veriyo aslında ama genede herkes bu parayı gözden çıkaramaz ben askere gidebilirim nisanda yoksa direk orjinalinden başlardım...

Alıntıları Göster
    manyahhh oyun yawww buu

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

manyahhh oyun yawww buu

Alıntıları Göster
    LEVEL 18 HUMAN MAGE... 12 GOLD...Müzikler hastaaaa güzel...

• quote:

LEVEL 18 HUMAN MAGE... 12 GOLD...Müzikler hastaaaa güzel...

Alıntıları Göster
    DWARFLARIN DÜNYASINDAYIM... Çok çok ilginç yahu buralar ne biçim yerler var...

KARTPOSTAL GİBİ OLDU LEM... heheh her gittiğim yerden bir kart atayım barii.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 25 Şubat 2005, 17:31:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.