Şimdi Ara

WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bisi dicem simci bu sahin kartal neyse hocam bunu sizmi kontrol ediyonuz yoksa kendisi gidecegi yere gidiyomu bide bu aslan at olayi warmis onalr size extra guc falan kazandiriyomu yoksa ulasimda biraz hiz icinmi
  • lvl 43 paladin olarak bişeyler söyleyebilirim heralde,bu arada resmi serverda oynamaktayız ilk aydan sonra 15$ civarı aylık para ödeyeceğiz,birde oyun parasıı verdik 70 milyon civarında, oyunu ilk olarak internetten indirdik taa beta zamanında onu kendisi patchledi ve hala onu kullanıyoruz ama account açtırınca box halinde oyunu yolladılar, almanca ama olsun kutulu mutulu, işte üstünde elf bir kadın var, anlayın işte güzel bişey... resmi serverda oynamak isteyenlere yol göstermek isterim eğer yardımım olursa, tabi azcık tuzlu gelebilir herkese birde zaman ayırma derdi var, 3 haftadır okul direk zçış..güya 2 saat sonra okula gitcem falan ama kimin umurunda 30.000 xp sora level geliyooo..kuşlar şehirlerden şehirlere cüzi bir miktar karşılığı taşıma yapıyor, ilk defa gideceğiniz bir yere kuşla gidemezsiniz, bi şekilde gidip kuşçuyu açmanız lazım...

at olayı ise 40. lvlden sonra 72 altın civarı para vererek ata sahip oluyorsunuz ama bitmiyooorrr tabi ki ata binmeyide öğrenmek gerekiyor oda sanırım 12 yada 18 altındı...tam bilmiyorum çünkü paladin ve sanırım warlocklara at beleş... ben 5 kuruş vermedim at olayında :D..

1 hafta 10 günde lvl 60 olan bir insan var serverda kafayı kırcaz, adam efsane oldu resmen, hakkında rivayetler falan dönüyor..

başka ne diyim, sorun söyleyelim... amigaman ve mmengiye HF GL dilerim... C'YA

• kuşları kontrol edemiyorsun manzaranın keyifini çıkarıyorsun sadece... ata yada aslana yada makineye binmek %60 hızlı gitmeni sağlıyor...ilerki lvllarda 900 altın vererk yeni bir at alabilirsin ve hızını %100 arttırabilirsin
  • Eleman at almış karşımızda oynatıyor alan var alamayan var dimi.

WOW Aralıksız 8 Saat LEvel 10 Human Mage...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 3 Mart 2005, 11:27:57 >
  • YA OYUN GÜZELMİŞ AMA BEN DAHA OYNIYAMADIM

• hocam iyi güzelde çok kötü sarıyor, aç susuz ve uykusuz kalmakta var.
  • YA HACI SİZİ GÖRDÜM CANIM ÇEKTİ AÇIKCASI DİABLO ZAMANINDADA EPEY UYKUSUZ KALMIŞTIM
    İŞTEN ÇIKAR ÇIKMAZ GİDİP ALICAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: aka_akrep

YA HACI SİZİ GÖRDÜM CANIM ÇEKTİ AÇIKCASI DİABLO ZAMANINDADA EPEY UYKUSUZ KALMIŞTIM
    İŞTEN ÇIKAR ÇIKMAZ GİDİP ALICAM

Yavaş al
    Aramadığım yer kalmadı
    Sonuç = YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
  • bencede yavas al da sureceklermis yine piyasaya bu pazartesi heralde gelcegmis ankardaki d&R YE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.