Şimdi Ara

wow bedava nasıl oynanır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar indirdim oyunu ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum...bedava oynamak için neler yapmalıyım lütfen anlatır mısınız???

• araştırma 'yı kullanarak istemediğin kadar sonuç bulabilirsin

araştırma ne ya, akşam akşam sapıttım ben de ...

arama olcak :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 23 Şubat 2007; 18:34:21 >
  • orj. rate ayarlarında oynamak istersen:

www.turkwow.com en iyisidir. Her zaman 150 kişiden fazla online oyuncu var ve herkes türk.İyi oyunlar.
  • versiyonunun 1.12.1 olması gerek ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

versiyonunun 1.12.1 olması gerek ama

enGB yada enUS farkeder mi peki??
  • fark eder tabii ki.Senin versiyonun ne?

mesela sen enGB indirdiysen onu kurmaya çalış, eğer çalışmazsa bil ki versiyonun enUS Bir de cdlerin orj. ise büyük ihtimalle enGB, korsan ise enUS dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 23 Şubat 2007; 19:06:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

fark eder tabii ki.Senin versiyonun ne?

mesela sen enGB indirdiysen onu kurmaya çalış, eğer çalışmazsa bil ki versiyonun enUS Bir de cdlerin orj. ise büyük ihtimalle enGB, korsan ise enUS dur.

korsan bizi bozar tabiiki orjinal ya elimde enUS patch enGB client war

enGB patch i bulsam server a girebilirmiyim???

• enGB 1.12 ve enGB 1.12 - 1.12.1 patchler lazım sana... (eğer orj. ise)

Sen en iyisi >>>BURAYA<<< bi göz at
  • eyw çok saol
  • arkadaşlar turkwow üye alımını durdurmuş şimdilik...peki başka bedava oynayabileceğim turk yabancı farketmez server var mı acaba?

edit : wowturk bazı artan çirkin olaylardan dolayı bir süre oraya kayıtlı olup ve lvl30 üstü olan kişilerin referansı ile üye alacakmış..oraya kayıtlı olup ta lvl30 üstü olan ve bana referans olabilecek birileri var mı acaba arkadaşlar kayıt olmak için??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mon_ami -- 24 Şubat 2007; 18:36:33 >
  • ark.lar wowun bedava tek yöntemi yu siteye girinnnnnnnnn aşağıda oradan programı indirin

http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=142747
  • monami sana yolladım turkwow accountumu keyfine bak.İyi oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.