Sizce WoW:Battle for Azeroth'un Ağustos ayında gelmesi iyi bir fikir mi yoksa Eylül-Ekim-Kasım gibi tanıdık aylarda mı gelmeliydi?
eylül sonu ekim başı gibi daha iyi olurdu..
Şimdi bakıyorum Eylül-Ekim-Kasım gibi olsa gerçekten çok saçma bir şekilde geç olacaktı
hatta Bahar aylarında olması lazımdı benim hissiyatim o yönde bir oyuncu olarak
Blizzard zaten ilk bir duyurmadı tarihi sonradan açıkladılar felan
yani Oyun sektöründe Eylül gibi baya bir oyun hareketlenmesi var riske atmadı Blizzard bana kalırsa tabi yine de kötünün iyisi bakıldığında
umarım WoW evreni daha iyi gidişata doğru evrilir bakarsın TL ödeme de getirirler iyice coşarız Türk WoW topluluğu olarak :)
Başlangıç açısından iyi oldu, eğitim döneminin başlangıcıyla çakışması daha kötü olurdu bence. Zaten BfA bana Legion'dan sonra filler bir expansion gibi geldiği için insanların daha çok oynayacak zaman bulabildiği bir aralıkta gelmesi pek şaşırtmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lukas Podolski
Başlangıç açısından iyi oldu, eğitim döneminin başlangıcıyla çakışması daha kötü olurdu bence. Zaten BfA bana Legion'dan sonra filler bir expansion gibi geldiği için insanların daha çok oynayacak zaman bulabildiği bir aralıkta gelmesi pek şaşırtmadı.
Filler derken?
Geçiş ek paketi, Warlords of Dreanor gibi Legion'a giden alt yapıyı oluşturuyorlar. 4 yeni dungeon ve toplamda 2 raid kafası.
şu filler lafına çok kıl olmaya basladım. Herkes inatla kullanıyor.
Arkadaslar blizzard filler paket falan cıkarmıyor. WOD'un problemi content olmamasıydı, WOD o yuzden patladı. Suanlık BFA nın content sıkıntısı yok. Hikaye olarak filler da degil. Adamlar bize 8.1 patch inde Azshara raidi gelecek dediler. Azshara diyorum, legion nun Azeroth a gelme sebebi olan varlık hani şu Sargerası iyi bir koca adayı olarak gören kişi.
Filler'in ne demek olduğunu bilmiyorum fakat tarihsel olarak baktığımızda bu "BFA" "Catacylsm"'e denk geliyor fakat "BFA" ikinci bir "Catacylsm" faciası yaşattırmayı düşünen Blizzard ensesine tokadı feci yer ,benim gördüğüm şimdilik "Cataclysm" 2.0 değil "BFA"
Şimdilik güzel her şey gözüküyor üstün körü gözlemlerim bu yönde tabi iyi araştırmış kişiler varsa dinlemek isterim bakarız araştırırız üzerine tartışırız.
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Filler'in ne demek olduğunu bilmiyorum fakat tarihsel olarak baktığımızda bu "BFA" "Catacylsm"'e denk geliyor fakat "BFA" ikinci bir "Catacylsm" faciası yaşattırmayı düşünen Blizzard ensesine tokadı feci yer ,benim gördüğüm şimdilik "Cataclysm" 2.0 değil "BFA"
Şimdilik güzel her şey gözüküyor üstün körü gözlemlerim bu yönde tabi iyi araştırmış kişiler varsa dinlemek isterim bakarız araştırırız üzerine tartışırız.
hocam basitçe doldurma anlamına geliyor. Ana hikayeye/olaya odaklanmak yerine yan hikaye(olaylarla hiç baglantısı olmayan) üretilip ana hikaye/olaya kadar vakit harcamak. ( gerçi tam anlatamadım)
Hocam üstüne konuşmuşsunuz geç cevap veriyorum kusura bakmayın ama ben kendi düşüncemi söyledim. Ayrıca fillerı kötü anlamda kullanmadım, bazı albümlerde bu şarkı filler dersiniz ama çok beğenirsiniz. Before the Storm kitabını da okudunuz mu bilmiyorum ama bana bu expansiondaki hikaye anlatıcılığı biraz zayıf geldi, Jaina'nın dönüşü vs. gibi durumlar haricinde pek heyecanlı değilim. Azshara diyorsunuz ama developerlar ısrarla Old God muhabbetini reddedip kapatmaya çalışıyor. Sanki beklentiyi en altta tutmaya çalışıp bombayı patlatacaklarmışçasına... Aslında insanlar farkında, dalgası geçiliyor bu pakette Old Godlar yok lütfen şşş diye. Gelecek expansion eminim ki void temalı olacak, Sargeras'ın gidişiyle asıl büyük tehditle karşı karşıya kalmamız gerekiyor çünkü. Sargeras'ın da desteğine muhtaç kalınacağı üzerine teoriler oluşturmaya başlamışlar bile. O yüzden şu anki Horde/Alliance teması filler geliyor bana, expansion sonuna doğru "büyük tehdit" yüzünden birleşmek zorunda kalacak iki faction da. Her şey BfA sonrasındaki expansion için bir hazırlık gibi. Belki geçiş expansionı demek daha doğru.
Sürekli söylenen bir tayfa var evet, ancak bazen insanlara da hak veriyorum. Mesela neredeyse herkes Alliance tarafındaki The Silver Covenant high elflerini allied race olarak beklerken void elfleri kakaladı Blizzard. High elf oynamak istiyorsanız Horde sizi bekliyor diyor bir de Ion Hazzikostas. Görünüş olarak tek farkın mavi göz olması olabilir, bu da allied race olmaları için yeterli olmayabilir fakat lore açısından void elfler Silvermoon'dan void kovaladıkları için sürülen "blood elfler" olmak yerine, void ile değişime uğrayan The Silver Covenant elfleri olsaydı kimse bu kadar söylenmezdi bence. Bunu sadece bir örnek vermek açısından dedim, Blizzard'ın oyuncularıyla böyle inatlaşmaları çok. O yüzden her şeyi eleştirmeye hazır kitle de gün geçtikçe artıyor. Umuyoruz ki her şey daha da iyi olsun, yaptıkları güzel işleri de takdir etmeden geçemeyiz tabii ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme