Şimdi Ara

WoW Classic, Class Hakkında Ufak 1 Soru (Duo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 arkadaş başlıyoruz, arkadaşım priest healer olacak kesin olarak. Ben de warlock oynayacaktım ama 2 cloth olmak ne kadar mantıklı olur sizce, çok saçma olur mu yoksa cok bir şey farketmez mi? Eğer çok farkeder ise rogue olacağım, cok sorun olmaz keyfinize bakın diyorsanız warlock açacağım.

Daha önce hiç classic oynamadık, ne gerçek ne private o yüzden bilgili kişilerden yardım istiyoruz bu konu ile ilgili!

teşekkürler

• Loot işinde ağzınızın tadı kaçar.
    Hazır pri bulmuşsun gruplara falan rahat girersiniz aç başka bir şey.
  • devamlı ikiniz takılacaksanız yanında warrior olman daha iyi olur, hem senin için hemde onun için.
    hoş, lock da oynasan çok problem olmaz. meslek olarak tailoring seçin ama.
    horde olacaksanız warlock veya pri için tavsiyem forsaken. pvp. racial da trinket var.
    ally için dwarf pri için zorunlu.
    ---------------
    bu arada bende kararımı değiştirip rogue yaptım.
    vanilla'nın olayı world pvp ve bunu en iyi rogue ile yapabilirim

edit: işin özü eğlenmenize bakın, ney içinize siniyorsa onu oynayın. oynayacak olan sizlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 26 Ağustos 2019; 1:0:28 >
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Sen drood niye oynamiyorsun ki patates kafa, ben seni druid ile taniyorum, baktikca aklima druid geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legion da main duduydu.
    healer olarak pri kasacam.
    world pvp için oynuyorum, roggue daha iyi. ambush tek yeter
  • oynamak istediğiniz class'ı seçin arkadaşlar, keyif alın oyundan. loot muhabbetine girmeyin boşu boşuna, yavaştan toplarsınız ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.