Şimdi Ara

Wow Classic'i Neden Oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Wow Classic'i Neden Oynuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 29.10.2022)
Giriş
  • Yeni bi oyun gibi oldugu icin oynuyorum ve asiri zevk almaktayim
  • nostalji olsun diye kesinlikle değil. retailde olmayan özellikler var ve gelmeye devam edecek.
  • Dün akşam darkshore da dungeon girmek için yola koyulduk ve uzun bir seyahatten sonra dungeon kapısının olduğu yere geldik ally olarak. Level aralığımız 25-28

Tabiki burada yanlız değildi karşımızda horde olarak dungeon girmeye gelmiş arkadaşlarla giriştik birbirimize öldük öldürdük yaklaşık 1 saat süren pvp serüvenin ardından dungeon girip bitirip çıktık.

Benim bulunduğum party tamamen random hiçbirini tanımadığım adamlar ile 5vs5 yapmak inanılmaz keyifliydi uzun süredir hiçbir oyundan almadığım keyfi aldım eski günlerde gözümün önüne geldi . Güzelim oyunu ne hale sokmuşlar dedim kendi kendime tabiki bunlar pvp ağırlıklı oynamayı seven ve pve fazla bakmayan birinin yorumları.
  • Valla arada nostalji yapmak güzeldir.
    Shaman TwoHand Enchanment tadı damagımda kalmıştı zamanında ve tekrar 2h windfury shaman oynama fırsatı veriyor classic. başlamaya yetecek bir sebeb benim için. bglerde çoşacam
    şu an ek paketde emissaryleri yap item lvl kas conquest caple aynı seyler robot gibi yap iyice baymıstım.Oyun iyice otoya bağladı.Şuan yetenekleri ögrenmek için bile altın kasmam gerekiyor .Bir mob öyle gidip tek atamıyon parti kuruyon .pvp en zevkli katıksız hali zindan öndelerinde sehirlerde görev yaparken her yerde.bir zorluk bir mücadele var oyunda bunu özlemişiz kısacası.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı duyguları paylaşan pek çok kişi var; 2005 senesinde okuldan kaçıp internet cafelere koşan cs ve halflife'cı bebeler akşam yemeğine gittiklerinde cafelere vanillacı büyük abilerle taşar, world pvp ve pve yaparlardı. Biz onlara ayıp olmasın diye oyunu sabah oynar, akşam onlar geldiklerinde kalkıp yer verirdik. Onları izlemek ağır zevkliydi hey gidi günler...
  • classic oynamak için 1 aylık sub ekledim bir hafta/10gün önce
    daha 1 kez bile retaile girip ne oluyor diye bakmadım bile
    casual oyuncuyum 1 eylülde açtum subu
    bugün 8 eylül velev 20 oldum kıyamıyorum barrensten kalimdordan çıkmaya ne güzelmiş bizden nelerimizi çalmışlar
    yaşım 40 evli ve çocukluyum günlük 1 saatim var/yok ama girdiğim an dğnyanın derdi tasası kalmıyor bu şekilde bıraklsınlar serverda tek ben kalayım yine girer oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanerkn -- 8 Eylül 2019; 23:24:18 >
  • Senelerce wow u hiç bırakmadan oynamış biriyim. Oyuna vanillada başlayıp BFA ya kadar oynayarak geldim. Şuan classicteyim çok özlemişim eski oyunu. Çok guzel bir guildimiz var. Şimdiden birçok insanla tanıştım. Akşamları discordda muhabbetin dibini vuruyoruz. Gülüyoruz eğleniyoruz. Kısacası özlemişim eski günleri. Classic'in zor olması insanları birbirlerine yaklaştırıyor ister istemez sıcak bir have esiyor. Quest için insanlara yardıma gitmek ne güzelmiş. Party kurup world pvp de doyasıya eğlenmek ne kadar özelmiş. Kısacası özlemişiz gerçek wow'u. Böyle kalması dileği ile.
  • Legion retailin zirvesiydi artık retailden bir *** olmaz Klasiğin geleceği için ne düşünüyorlar merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe Duplantier -- 9 Eylül 2019; 23:8:10 >
  • Oynamıyırum fakat bu tamamen bir macera peşinde olmak ile alakalı. 60 olmak zor, dungeon raid yapmak zor, meslekler zor, her classın bir yendim yeteneği var, hatırlayabildiğim molten core, aq20 40, bwl, naxx, karazhan, Zg20 raidleri var, outdoor bosslar var. Aq etkinliği, aq görevi zaten başlı başına bir olay... legenday mount, legendary itemlar var... staff of atiesh, thunderfury... classlar çok farklı, warlocklar soul shard farmlamak zorunda, hunterlar ok mermi taşımak zorunda... yeteneklerin üst seviyeleri var kitap düşüyor raidlerden... bunlar ne kadar nostalji peşinden koşanlar için bir fırsat ise classicin tadını keşfetmek için de büyük emek isteyen bir macera. Blasted landsdeki dark portalı görünce bile tüyleri diken diken oluyordu insanın bunun gibi çok şey var classicte. retailde oynadığınız şeylerin yanında üst seviye emek verilmiş bir dünya classic..
  • Nostalji için. Bıraktığım zamandan kalan 85 level karakterler vardı. Bakmadım bile, talent sistemi vs değişmiş. Her karakteri ve mesleği açtım, yavaş yavaş kasıyorum. Oturup Orgirmarda balık tutuyorum. Maden topluyorum. Düşen yeşilleri enchanter'a gönderiyorum, kumaşları terziye. Vs. Raid adamı değilim. Büyük bir haritada yavaş yavaş görev yapıyorum. Çift talent uygulaması yapsınlar ama. Priest holly ile kasılmazki .Sonrada healer ara .
  • Tonight tonight tonight kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlemişsin oyunu clasic zamanını görmeyen biri için su an oynanır..İlerisi için ise fazla oynanacağını ve bu kadar oyuncusu olacağını tahmin etmıyorum..Classic resmen hamallık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakazul -- 10 Eylül 2019; 13:40:52 >
  • Basit deyişle

Retail: Single Player

Classic: Team Player
  • WoD’dan sonra EVE Online’a donmustum, Classic hatrina EVE’e ar verdim suan ve zevk aliyorum.

Baslama sebebime gelecek olursak nostalji ya da hype degil. Hype’tan sebep baslasam zaten bu kadar gec baslamazdim.
    Uzun zamandir EVE degil de klasik bir MMORPG oynamak istiyordum ama oynayacak oyun vulamiyordum, ESO uzun sure oynamistim, suana kadar aradigima en yakini oydu ama o da cok fazla MMORPG hissi vermiyordu. Classic’e bir bakayim dedim ve suan gayet egleniyorum.

Bana garip gelen konuya bos bos “eey ahali classic oynayanlar galulete zarulet’e dusmustuuur, hobobo lobobobo” diye bos yapanlar. Retail kan agladigi icin suan bunlar da Classic’ten oyuncu cekmeye calisiyor.
    Birakin da ne oynayacagimiza kendimiz karar verelim. Kimse hype yuzunden zevk almadigi oyunu oynamaz.

• Başarısız olabilme ihtimalinin olduğu bir evrende başarılı olmak farklıdır. O yüzden klasik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 15 Eylül 2019; 11:20:58 >
  • Boş kitle aglayanlar. Neymiş walking simulatör. Neymiş çok zormuş. Neymiş herkes bırakacakmış. Yeni nesil mmorpg ruhunu taşımıyor zaten alışmışlar casual oynamaya her gün aynı dungeonları tekrar tekrar aynı şekildr girip bitirmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithlesszombie

Oynamıyırum fakat bu tamamen bir macera peşinde olmak ile alakalı. 60 olmak zor, dungeon raid yapmak zor, meslekler zor, her classın bir yendim yeteneği var, hatırlayabildiğim molten core, aq20 40, bwl, naxx, karazhan, Zg20 raidleri var, outdoor bosslar var. Aq etkinliği, aq görevi zaten başlı başına bir olay... legenday mount, legendary itemlar var... staff of atiesh, thunderfury... classlar çok farklı, warlocklar soul shard farmlamak zorunda, hunterlar ok mermi taşımak zorunda... yeteneklerin üst seviyeleri var kitap düşüyor raidlerden... bunlar ne kadar nostalji peşinden koşanlar için bir fırsat ise classicin tadını keşfetmek için de büyük emek isteyen bir macera. Blasted landsdeki dark portalı görünce bile tüyleri diken diken oluyordu insanın bunun gibi çok şey var classicte. retailde oynadığınız şeylerin yanında üst seviye emek verilmiş bir dünya classic..
    Hocam zor yazan yerleri uğraştırıcı olarak değiştirebilirsiniz. Ben zor hiçbir yanını görmedim. sadece vakit alıyor herşey. mesela retailde madeni 2 saniyede kazarken classicte 5? saniyede ve tekrar tekrar kazıyoruz. Bu zor değil sadece daha fazla vaktini alıyor. Bir yaratığı retailde 4 skill atıp 3 saniyede keserken classicte 1 skill atıp ardından 5 kere oto atak yapıp 15 saniyede kesmek zor değil sadece vakit alıcı. 2 yaratık kesip oturup karakterin 30saniye yemek yemesini izlemek zor değil sıkıcı. Hunterların ok mermi taşıması da ekstra amelelik bence. Oyun dediğin şeyde bazı gerçek hayattaki öğeler olmamalı. Yoksa karakterler acıksın susasın tuvalete çıksın madem. Gene de gerçek MMORPG hissini veren tek oyun piyasadaki. Retail zaten mobil oyundan farksız hale gelmiş. Ondan millet bazı şeyleri göz ardı edip seve seve oynuyor classici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 15 Eylül 2019; 12:40:58 >

• retailde classicde çöp. En büyük şansı 2004 yılında piyasada oyun ve özellikle mmorpg kıtlığı varken piyasaya çıkmış olması. elemanlar o yıllarda oynayıp bağlanmışlar şimdi alışkanlıklarından kopamıyorlar.

2019 a yakışacak mükemmel grafikle bugün yeni çıkmış bir mmorpg olsaydı 1 yıl tutunamazdı. Şansın olacak şansın. blizzin talih kuşu 2004 te piyasaya sunması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Boş kitle aglayanlar. Neymiş walking simulatör. Neymiş çok zormuş. Neymiş herkes bırakacakmış. Yeni nesil mmorpg ruhunu taşımıyor zaten alışmışlar casual oynamaya her gün aynı dungeonları tekrar tekrar aynı şekildr girip bitirmeye.
    Yalnizca Horde'larin sehri basmaya gelecegi haberi alininca yasanan su kargasa icin bile oynamaya deger oyun. Sehre girmeye calistiklarinda savas sonunda sehir kapisinin onu iskelet doluydu.
    Wow Classic'i Neden Oynuyorsunuz?

Bunun disinda biri Reginald gorevini yaparken Reginald kaleye dogru yurudugu sirada adamin pesine 30-35 kisi takilip kaleye kadar goturduk yuruyerek, gotururken de RP realmlerinde donmeyen RP'yi cevirdik rastgele karsilasmis 30 kisi olarak. Biri digerini takip ederken gorup konvoya takildi kaleye cikana kadar boyle boyle 10 kisi falan basladigimiz yuruyuste kaleye ulastigimizda 30 kusur kisiydik. Bunlar artik retail'de yasanmayan olaylar. RP realmlerde dahi.

Yalnizca Horde'larin sehri basmaya gelecegi haberi alininca yasanan su kargasa icin bile oynamaya deger oyun. Sehre girmeye calistiklarinda savas sonunda sehir kapisinin onu iskelet doluydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 15 Eylül 2019; 16:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Başarısız olabilme ihtimalinin olduğu bir evrende başarılı olmak farklıdır. O yüzden klasik.
    Bu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.