|
Bildirim
Wow Classic'i Neden Oynuyorsunuz?
|
classik malesef ki boş iş, hype wagonuna atlayıp nereye gittiğini de anlayamayan, duygularını başkalarının kontrolüne kaptırmış bi kitle söz konusu
şimdi bunu nereden anlıyorsun diyeceksiniz, daha ilk hafta bitmeden ilk denemede raidlerin kesilmesi, patırtadak 60 olan insanlar, mekaniklerin çöp olması, yeterli sebepler. bfa'daki dungeonların daha fazla mekaniği var klasiğin raidlerinden oyun eski ve hatırlayanlar öyle ballandıra ballandıra anlatıyor ki sanki wow vanilla haliyle çok iyiydi adamlar o kadar kastılar yıllarca oralarını buralarını yırttılar bir şeyler eklediler oyuna ama boşuna vanilla mükemmeldi valla değil billa değil, vanilla çok zordu, vanilla valla zor filan değil sadece zaman kaybı açısından zor tuşa basıp dungeona adam bulmaktansa oraya buraya looking for bilmem ne yazarak adam bulunuyor müthiş bi community feeling... klasik oynayıp şimdiki wowdan daha iyi bi oyun oynadığını sananlar çok büyük delüzyonlar içerisindeler klasik tamamen outdated ancak ve ancak sırasıyla tüm paketleri oynatırlarsa ömrü olur yoksa boş oyun valla boş billa boş bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok hype wagonundan inin de bi çevrenize bakın göreceksiniz. oyunda uçma yok diye millet ıslanıyor, yahu hype wagon nelere kadirsin, eğlence ne oyun ne bilmez bi kitle var haaau deyince çıldırıyorlar çok community feeling istiyorsanız knight online oynayın millete 'pt yer var mı aga' '10k var mı aga' lar ile sizi iyi bir community feelinge doyursunlar yahu oyunda taglama olayı geri gelmiş millet bunu övüyor beğeniyor vallahi billahi uslanmazdır bu gamer milleti ne istediğini kendi de bilmez kolay kandırılır kolay gözü boyanır. 2004 için çok güzeldi 10 tavşanın kafasına sopayla vura vura gebert görevleri baymıyordu teknoloji yetersizdi bilmem ne kabul o zaman eğlencelidir, ama sonuç olarak wow classik 2019 standartlarında eğlenceli bi oyun değil kısa zamanda bu balonun sönmesi dileğiyle yazımı sonlandırıyorum iyi oyunlar dilerim. |
classic oynamak için 1 aylık sub ekledim bir hafta/10gün önce
daha 1 kez bile retaile girip ne oluyor diye bakmadım bile casual oyuncuyum 1 eylülde açtum subu bugün 8 eylül velev 20 oldum kıyamıyorum barrensten kalimdordan çıkmaya ne güzelmiş bizden nelerimizi çalmışlar yaşım 40 evli ve çocukluyum günlük 1 saatim var/yok ama girdiğim an dğnyanın derdi tasası kalmıyor bu şekilde bıraklsınlar serverda tek ben kalayım yine girer oynarım |
2005 yıllarıydı cafelerde wow oynamaya başlamıştık. Cafe sahibi de kendi oynadığı için 5-6 masaya orjinal almıştı. Daha sonraları free serverlara kaydık aylarca level 30 40 olup server batıp tekrardan kastık tekar tekrar aynı questler ile :) daha sonra 2-3 yıl ara girdi sonra tekrar sonra 1 yıl ara sonra tekrar bfa dahil hep aralarla oynadım .
Raid yapmak hiç keyif vermiyor bana taktik bakıp başarıncada vermiyor sanki single player oyun oynuyormuş hissine kapılıyorum bu yüzde Pve benim için bir boşluk amaca giden yolda araç. Wow classic ile tekrardan başladık tabiki ve şuan 23 level oldum Shrazz sunucusunda inanılmaz keyif veriyor her yerde insanların koşması muhabbetler. Quest yaparken yardımlaşmalar ben daha geçen sene 0 karakter kastım dungeonlarda uykum geliyordu burda level 24 questinde dikkatsiz 1 haraket öl tekrar koşa geliyor ve dikkat etmek zorunda kalıyorsun herşeye.Wow classic ile eski etkileşimi yakaladılar ve bundan keyif alanlar için çok iyi. World pvp gang yapanlar vs oyunu o etkilendiğimiz zamanlara götürüyor . Bu duyguları yaşamadan oynayanlar bence hiç oynamasın. 22 den 23 geçerken belki 50 kere öldüm ama dikkatsizlik ama fazla özgüven vs. Bu bir zevktir retailde kasarken gram zevk almıyorum mesela ben. Bu biraz zevk işi ve yeni nesille oynayanlar kolay kolay dayanamazlar. |
Merhaba,
Ben size katılmıyorum. En azından kendi adıma katılmıyorum. Şöyle ki benim hype wagonuyla bir alakam yok. Çünkü güncel wow sürümünü oynayan bir kullanıcı değilim. Wow ile ilgili haberleri,yayınları,videoları vs. de takip etmiyorum. Yani kim napıyor vs. ilgilenmiyorum. 2005 yılında Wow a başladım. O yıllarda ki oyuna olan özlemim bir türlü geçmedi.Son expansion lar o keyfi veremiyor ne yazık ki. Classic wow da ciddi bir sosyalleşme var. Siz ''Gold varmı aga'' yı community feeling in kötü yanı olarak söylemişsiniz ancak iyi yanlarını kolay es geçiyorsunuz. Classic wow da gerçekten dostluk var. İnsanlar birbiriyle ''DOST'' veya ''DÜŞMAN'' olmak Z O R U N D A ! ! ! Eğer tarafınız belli değilse oyunda yalnız kalırsınız. Birbiriyle düşman olan Horde guildleri, veya birbiriyle düşman olan Ally guildleri vs. Her serverda o serverin başını çeken 2-3 rakip sağlam guild olur. Ve o guildlere katılmak zordur. Ancak 2 li ilişkiler vs. ile kendinizi kabul ettirirsiniz çoğu zaman. Yani kısa ve öz anlatmaya çalıştığım şu dur. Classic Wow da mahalle kültürü vardır. Etkileşim vardır,sosyallik vardır. Mevcut BFA da ise makineleşme vardır. Makine sizin yerinize herşeyi yapar. Siz çok ellemezsiniz. Grup bulmaya uğraşmazsınız,guild bulmaya uğraşmazsınız,train olmaya uğraşmazsınız vs. vs. uzar gider. Yani Konforludur ama sosyallikten uzaktır. Cep telefonlarımızda internet bankacılığı var. Her işimizi bankaya gitmeden çözüyoruz dimi ? aynı sistem. Ya olmasaydı ? bankaya gitmek zorunda kalsaydık ? sürekli gittiğimiz banka şubesinin bütün görevlileriyle arkadaş/dost olurduk :) Buna benzetiyorum kısacası.. Sosyal bir ortam isteyen,zor bir oyun isteyen,makineleşme istemeyen Wow Classic oynar. Konfor alanını düşünen,teknolojiye düşkün,bireysel takılmayı seven BFA oynar.. Bence durum budur :) Kimseyi eleştirmemek lazım ayrıca belki bu hype wagonu diye nitelendirdiğiniz konu farklı yerlere gider. Yani wow clasic farklı şekilde devam ettirir belki blizzard. Bilemeyiz.. O zaman belki siz de dahil olursunuz :) Saygılar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetşat -- 4 Eylül 2019; 15:41:26 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 4 Eylül 2019; 16:0:34 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 4 Eylül 2019; 20:14:18 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 5 Eylül 2019; 21:37:39 > |
|