Dungeonlardan önce tüm Chain Questleri yapın ve tüm Dungeon Questleri alın.
tamam sağol terazine tıkladım
Ally açmayında denebilir horde olarak oynardım bu sefer ally açayım dedim ama pişmanım sürekli gang var allydekiler pve peşinde sadece :)
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
Ally açmayında denebilir horde olarak oynardım bu sefer ally açayım dedim ama pişmanım sürekli gang var allydekiler pve peşinde sadece :)
Horde oyuncuları daha toxic bir kitle olduğundan Ally ile görev yapmak daha zor, özellikle kendilerinden düşük levelli oyuncuların görev yerlerinde ally öldürmekten keyif alıyorlar. Horde/Ally ratiosuna bakıp server seçmek gerek Ally oynanacaksa.
quote:
Orijinalden alıntı: hetşat
Horde oyuncuları daha toxic bir kitle olduğundan Ally ile görev yapmak daha zor, özellikle kendilerinden düşük levelli oyuncuların görev yerlerinde ally öldürmekten keyif alıyorlar. Horde/Ally ratiosuna bakıp server seçmek gerek Ally oynanacaksa.
Alıntıları Göster
Valla ben 20-25 arası horde karakterimle yüzlerce kez gang yedim 30+ alliancelar tarafından. Ondan net birşey diyemem hangi taraf daha toksik diye. Ama sonuç olarak PVP serverında pek şikayet etmiyorum. Bile bile geldim oynuyorum. Aynı şekilde BFA'da war mode açıkken 110-120 arası kasarken uçarak gelip beni kesen 120lerden şikayet edemiyorum.
Pve serverları var diyerek kısa bi özet geçeyim derdi olanlar için.
Burda yanlış anlaşılma olmuş ally kasarken 60 lvl horde gelip kesmiyor ki pve serverinde oynayasın. yakın levellarda allylar karşılık veremiyor. Adamlarla aynı yerde quest yapıyorlar adamlar sayı olarak artınca herkesi kesiyor. Bizimkiler bakıyorlar öyle. Bunun zevki bu ama ally seçerek bu suçu kendim bilerek işledim yapacak birşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme