Şimdi Ara

Wow Classic Ücretlendirmesi Hakkında.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
15.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erky Perky

Bu aralar Bfa epey ilgi çekiyor gibime geldi. Bence Bfa'nın tutması Wow Classic'in çıkmasını daha da erteleyecek
    sallamasyon bişey de olsa her yeni paket tutar
    wod paketinde 12m dan 3m na dustu
    bence bu paket daha sert düşecek
    vanilla da toparlıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

buyuk ihtimalle classic, bfa ın son zamanlarına cıkar. yani en az 1.5 yılı var

Alıntıları Göster
    Ben de öyle tahmin ediyorum. Umarım daha da ertelenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

sallamasyon bişey de olsa her yeni paket tutar
    wod paketinde 12m dan 3m na dustu
    bence bu paket daha sert düşecek
    vanilla da toparlıcak

Alıntıları Göster
    bu paketde oyuncu dusmez, WOD da oyuncu kalmamasının sebebi oyunda raid dısında content yoktu.. fakat bfa da yeterince content var

düzeltme: yoktu yerine vardı yazmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 9 Ağustos 2018; 22:14:16 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    wod paketinde ki içerik hem az hemde çöp, adam akıllı patch bile cıkmadı pvp gearla raid dönmeler falan
    garrisonda oturarak raide girmeden gear kasmalar
    ______
    bfa sıkıntılı yanı yenilik yok, pvp daha da leş olacak
    bfa paketi legionda anca patch olur

not... oyuncu sayısı raide bakar gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 9 Ağustos 2018; 22:11:47 >
  • Neyse gençler, artık uygun fiyata çıkması olasılığını eleyebilirsiniz. Dolar kurundaki efsane artışla birlikte Vanilla artık ya bedavaya çıkacak ya da çok pahalıya
  • tek alım 100 lira olsun bitsin aylık ücret olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

wod paketinde ki içerik hem az hemde çöp, adam akıllı patch bile cıkmadı pvp gearla raid dönmeler falan
    garrisonda oturarak raide girmeden gear kasmalar
    ______
    bfa sıkıntılı yanı yenilik yok, pvp daha da leş olacak
    bfa paketi legionda anca patch olur

not... oyuncu sayısı raide bakar gene
    BFA'da aslında epeyce yenilik var. Örnek olarak;

- Battleground sistemine ilave yeni Warfront sistemi geliyor.
    - Legendary ekipmanların yerine Azerite Armor geliyor.
    - Artifact Weapon kalkıyor, Heart of Azeroth (Kolye) geliyor.
    - Artifact power yerine Azerite Power farmı geliyor. (Farklı speclere geçerken eskiden sorun oluyordu.)
    - Follower sistemi minimalleştiriliyor.
    - Tier setleri ve bonusları kalkıyor, Azerite Level ile seçilebilir class bonusu olan Trait sistemleri geliyor.
    - Loot seçenekleri kalkıyor, sadece Personel Loot sistemi kullanılıyor.
    - Island Expeditions denilen PvP'yi zorunlu hale getiren yeni PvE içeriği geliyor.
    - PvP/Warmode sistemi geliyor.
    - Allied Races olarak seçilebilir farklı ırklar geliyor.

Ayrıca iyileştirme olarak;

- Meslek sistemi baştan aşağı rescale edildi.
    - Mythic+ sistemi iyileştirildi ve daha rekabetçi hale getirildi.
    - Grafikler geliştirildi ve DirectX 12 kullanılabilir hale getirildi.
    - Bir ton yüksek poligonlu binek, armor, pet ve silah dizaynı eklendi.
    - HP ve Damage sistemi baştan aşağı yeniden tasarlandı. Yüksek gearscore modeli ve milyonlu milyarlı rakamlar ortadan kaldırıldı.
    - Tüm classlar revamp edildi. Köklü talent değişiklikleri yapıldı.

Ayrıca unutmamak gerekir ki WoW devam eden bir gelişim sistemine sahiptir. BFA'nın da süre içerisinde PvP etkileşimini daha artıran World Boss/Quest sistemlerinin yanı sıra Kul Tiras ve Zandalar haritalarının birbirleriyle olan etkileşimlerini artıran mini event serileri, Raid seçenekleri ve Dungeonlar getirilecektir. Legion ile eleştirilen sistemleri iyileştirip, Horde vs Alliance tabanında Lich King döneminden beri aradığımız özlediğimiz PvP eksikliğini gidermesi başlı başına bir olay bence. Yıllar sonra PvP'ye gelen bu yatırımı yadırgamamak lazım.

Unutmamak lazım ki oyunun temelleri Horde ve Ally taraflarının savaşı üzerine kurulu ve Lich King dönemine kadar muhteşem bir ivme yakalamıştı. Sonrasında WoD dönemine kadar dramatik düşüşlerin en büyük sebebi PvP derinliğinin ortadan kalkması ve sadece Arena Matchup ile minigame e yönelmesidir.

İsteyenler BFA özetine BURADAN bakabilirler.

• Beybifeys kullanıcısına yanıt
    set bonus haricinde bir şey yok
    yenilik değil onlar
    mikrodalga fırını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

- Artifact power yerine Azerite Power farmı geliyor. (Farklı speclere geçerken eskiden sorun oluyordu.)
    - Tier setleri ve bonusları kalkıyor, Azerite Level ile seçilebilir class bonusu olan Trait sistemleri geliyor.
    - Island Expeditions denilen PvP'yi zorunlu hale getiren yeni PvE içeriği geliyor.

- HP ve Damage sistemi baştan aşağı yeniden tasarlandı. Yüksek gearscore modeli ve milyonlu milyarlı rakamlar ortadan kaldırıldı.

Ayrıca unutmamak gerekir ki WoW devam eden bir gelişim sistemine sahiptir. BFA'nın da süre içerisinde PvP etkileşimini daha artıran World Boss/Quest sistemlerinin yanı sıra Kul Tiras ve Zandalar haritalarının birbirleriyle olan etkileşimlerini artıran mini event serileri, Raid seçenekleri ve Dungeonlar getirilecektir. Legion ile eleştirilen sistemleri iyileştirip, Horde vs Alliance tabanında Lich King döneminden beri aradığımız özlediğimiz PvP eksikliğini gidermesi başlı başına bir olay bence. Yıllar sonra PvP'ye gelen bu yatırımı yadırgamamak lazım.

Unutmamak lazım ki oyunun temelleri Horde ve Ally taraflarının savaşı üzerine kurulu ve Lich King dönemine kadar muhteşem bir ivme yakalamıştı. Sonrasında WoD dönemine kadar dramatik düşüşlerin en büyük sebebi PvP derinliğinin ortadan kalkması ve sadece Arena Matchup ile minigame e yönelmesidir.

Alıntıları Göster
    Starter Edition'ı da level 30 veya 40'a yükseltseler de parasızlar olarak arada oyuna girip Orgrimmar'da boş boş zıplasak

• BFA bence de Legion v2 olmuş ama dizayn açısından 10 kat daha güzel. Özellikle dungeonlara aşık oldum

Vanilla muhtemelen yıl sonu tamamlanır fakat oyunculara açılmaz. BFA nın kopma noktasında açılacak. En az 1 senesi var evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Ağustos 2018; 11:58:53 >
  • Umarım çok fazla uzatmazlar da seneye falan oynuyor oluruz. Gerçi beklentimi düşük tutuyorum, Blizzard bu sonuçta
  • Eski wow oyuncusu olarak (2005te actigim konular hala duruyor) vanilla modu gelince benim mesajımı alintilarsaniz sevinirim. Wow oynamayali epey oldu. Ergenligim gitti ergenligim. Ama ozledimde. Simdi biraz baktim twitchden cok abes olmus, spell dmgler falan asiri yuksek.

Neyse vanilla gelince canlandirin dostlarim
  • o nerf yemiş hali
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam gelmiş geçmiş en iyi en dolu paketlerden birisini oynuyoruz hala mırın kırın ediyorlar ne yapsalar yaranamayacağın tipler classic gelince de bahane bulacaklar bak göreceksin. ben burayı senelerdir takip ediyorum hep aynı tipler aynı tip yorumlar. bu kadar konuşup üretmeyen üretemeyen toplumun insanları maalesef hep saldırı eleştiri konusunda da lider maalesef.

şu ana kadar bile BFA en iyi paket olma yolunda gidiyor. ben böyle güzel mekanlar böyle güzel questline, 6 farklı map, birçok etkinlik island expedition bile başlı başına ayrı zevkli, warmode ki şu an bu paketin bombası millet bildiğin World pvp yapıyor. allied race seçenekleri, master loot un gibip en adil şekilde personel in gelmesi. content dolu dolu..

şu an tanıdığım herkes aşırı memnunlar, yapacak dolu şeyin olduğunu söylüyorlar. adamlar artık her seferinde +++ koyarak gidiyorlar. daha ne yapsınlar yaranamıyorsun.

• Ben memnuniyetsizlik duyan arkadaşları yadırgamıyorum hocam. Piyasada kendilerine uygun alternatif oyun buluyorlarsa oynasınlar. Ayrıca bu tip insanların rpgnin ne demek olduğunu anlaması için illa ki popüler kültürün önlerine serdikleri filmleri, dizileri, animeleri vs izlemesi gerekiyor. Bu insanlar ne kitap okuma alışkanlıklarına sahipler ne de hayal gücüne.

Bu tip insanlar wow oynamasın zaten. Ne olduğu belirsiz hype mağduru oyunlar ile devam etsinler. Merdiven altı firmaların sürekli isim değiştirerek ülkemize sokmaktan bıkmadıkları dandik Kore oyunları ile mest olsunlar. Yapımcılarının direk cüzdanlarını hedef aldıkları oyunlar bu kitleye müstehak. Çünkü bu kitle zaten ne istediğini bilmeyen bir kitle. Amaçları tüketmek, parlak parlak armor sergileyerek egolarını tatmin etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben memnuniyetsizlik duyan arkadaşları yadırgamıyorum hocam. Piyasada kendilerine uygun alternatif oyun buluyorlarsa oynasınlar. Ayrıca bu tip insanların rpgnin ne demek olduğunu anlaması için illa ki popüler kültürün önlerine serdikleri filmleri, dizileri, animeleri vs izlemesi gerekiyor. Bu insanlar ne kitap okuma alışkanlıklarına sahipler ne de hayal gücüne.

Bu tip insanlar wow oynamasın zaten. Ne olduğu belirsiz hype mağduru oyunlar ile devam etsinler. Merdiven altı firmaların sürekli isim değiştirerek ülkemize sokmaktan bıkmadıkları dandik Kore oyunları ile mest olsunlar. Yapımcılarının direk cüzdanlarını hedef aldıkları oyunlar bu kitleye müstehak. Çünkü bu kitle zaten ne istediğini bilmeyen bir kitle. Amaçları tüketmek, parlak parlak armor sergileyerek egolarını tatmin etmek.
    Ne alaka ? Oyun aylık ücretli ve Dolar-Euro kaç oldu bunlardan haberin vardır umarım. İsteyip de oynayamayan milyonlar vardır belki, bu onların suçu değil.

He oyunun son durumunu eleştirenlerden bahsediyorsanız , zaten bu kitlenin %85'i ben de dahil Classic bekleyenlerdir ki Rpg konusunda bu karşılaştırmaya sadece gülerler. Yine de herkesin kendi zevki, bana göre flying mount denen saçmalıktan sonra Rpg öldü. He bazıları yeni content gelmesini sever , hikayeyi takip etmeyi vs. gayet normal.

• Bana bu pakette baya tuttu gibi geldi. Twitch falan yardırıyor streamerlar. Bence çok ileri bir zamana itelenecek Vanilla. Umarım yanılırım.
  • Eski bir oyuncu olarak BFA'yı çok beğendim. Acımasız bir kişiliğe bürünüp deliler gibi World PVP yapıyorum. +Mytich den söyle güzel bir item düşürüp kafamda ki buildi ve karakteri tamamlamak üzere farm a kalkışıyorum . Uldir desen paketin ilk raid i olmasına rağmen ambiyası beni gerçekten etkiledi. Kısacası ben beğendim arkadaşlar , dolu dolu paket olmuş
  • Blizzcon Bileti alanlara Oynanabilir bir WoW:Classic Demo olacağı söylendi

bu Demo nedir neyin nesidir bilmiyorum ama.
  • Demo olayını ben de pek anlamadım. Vanilla'nın da mı sanki yeni bir oyun gibi demosu, alphası, betası vs. olacak?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.