en son tier setler en iyileridir.zaten sınıf sınıf değiştiği için oyle bisey olmaz
naxxramasdan toplanan tier 3 ahn qiraj 40 seti bunlar sağlamdır yapması da çok zaman alır ve iyi bir guild oluşumu ister
set işine millet çok kafayı takıyo wow geniş bi dünya en iyisi benim diyen yalan söyler l60 ları görüyorum sadece mc zg aq da onlar için oyun wow olmaktan çıkmış world of dungeon olmuş koskoca haritada aylardır aynı dungeonu yapmaktan insan nasıl sıkılmaz anlamıyorum 4 kere uldaman yaptım sıkıldım yani insan bir ay boyunca mc nasıl yapar .
naxx ı farma baglayıp da tıer 3 set toplarsan en ıyı set o
uldaman ve mc birmi abi? :) raid instance lar bambaşka bir olay oyunda. TS kullanırken dönen geyikler, acaba hangi classın seti düşücek die yaşadığın merak, 1 gecede MC bitirmenin verdiği gazla ardından onyxia ya gitmek, 40 kişinin aynı amaç peşinde olması ve dahası...karşılaştırma kıstasların yanlış bence
Bana sorarsanız Netherwind'ın 8x bonus'u mükemmel bişey :) hiçbirşeye değişmem
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
t3 setler en iyi set diye bi olay yok tabiiki..3-5-8 parça set bonuslarına bakarak karşık bi set yarabılırısın..veya tallentine hangisi geliorsa onu seçmelisin...örneğin t3 set giymiş bi shadow priestin olması kadar saçma bişey olamaz..tamamen heal bonus verior set...damage bonus sıfır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme