Şimdi Ara

wow da kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya wow da kişi bulma gibi bişey varmı mesela örneğin ahmet diye birini arıycam bi ok veya mesajlaşma panosu gibi bişey varmı ve ben hiç türke rastlamadım yaaaa

• vardır :) ama nicki ingilizce yada başka dildedir :) mesela senin nickin ne ? buyuk ihtimalle ismin diildir yada sonuna TR yazmamışsındır :)
  • ya benim adım akrepprens die geçiyo ama mesela ben bi türk kişi arıcam diyelimki atlı prens yani onu arayıp bulıcammı yoksa kısa yöntemi varmı siz nsıl buluyorsunuz
  • Eger aradıgın kişinin oyun nickini biliyorsan arama menusunden arayıp bulabilirsin ama hiç bilmediğin insanlarla ancak tesadüfen karsılasır tanısırsın.
  • nickini biliyorsan friends'e ekle, hem oyuncunun var olup olmadığını öğrenirsin, varsa online olduğunda uyarı verir. Ayrıca o kişiye oyun içinden mail atabilirsin.
  • İŞTE BU BE İŞTE BU BE SAOLUN YA ENSONUNDA TÜRKLERLE KARŞILAŞCAM AĞLAMK İSTİYORUM AĞLAMAK
  • abi bu kadar türk le oynamak istiosan git türk olan bi server da aç charını gidip türk olmayan bi server da açarsan tabii bulamazsın
  • ben acemiyim daha başlayalı 10 günü geçti yani o yüzden bi takılmadan falan oynasam daha da anlıycamda bide takılmasa
  • abi forumda vardı türk olan serverlar die topic ona bi bak faydalanırsın
  • BURNİNG LEGİON VARDA ODA BENİ ATIYO FULL DİO SİZİ DE ATIYOMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

abi forumda vardı türk olan serverlar die topic ona bi bak faydalanırsın

orjinalde oynuor...
  • yok oynamıyor gerçekten atıyor full yazıyo
  • sizin wow dai isimleriniz nedir LÜTFEN söliyebilirmiydiniz acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep prens -- 2 Nisan 2006; 0:36:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.