Bildirim
WoW'dan sonra başka mmorpg oynayamamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
klasik bir laf olacak ama WoW'dan daha iyi bir mmorpg ancak WoW 2 olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Overwatch da tamamlanınca, yeni mmo'nun yapımına başlanacamış o zamana kadar da wow güncel tutulacakmış, hatta oyuncu kaybetmemek için yeni çıkan oyun wow ekonomisi ile senkronize olacakmış. -
blizzard başka mmo çıkarırsa bana göre zarar eder ve yanlış yapar -
Blizz wow a 10 yıl daha ömrü var dedi.
aynen. wow dan başka mmo-rpg oynanmaz gerçekten..
wow ne yaparsa efsane olur
Heroes of Storm, moba da efsane olacak
Overwatch, efsane olucak. eski Half-life gibi olucaktır.
kısacası Blizzard efsane :) -
Oooo fanboylar gelmiş hoşgeldiniz. Ben şeyi sorucaktım, sizin forum fanboyluğu maaşları yattı mı? Bana gelmedi hala
Daha iyi mmorpg varda bizmi görmedik ? Gerçekleri söyleyince fanboy oluyoruz zaten hep
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, wowdan başka mmorpg oynanmıyor. Adamlar öyle bir oyun yapmışlar ki, bırakamıyorsun,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sci fi temalı olmasın kesin tutar. malum sci fi olarak çıkan her oyun patlıyo. adamlar 500 milyon bütçe ile destiny yaptı patladı gitti. adı sanı duyulmamış birsürü sci fi oyun var mmo olan. hiçbiri uzun ömürlü olmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Overwatch da tamamlanınca, yeni mmo'nun yapımına başlanacamış o zamana kadar da wow güncel tutulacakmış, hatta oyuncu kaybetmemek için yeni çıkan oyun wow ekonomisi ile senkronize olacakmış.
Yalnız bunları uydurdum nasıl bir tepki verilecek onu görmek istedim -
Aslında o kadar da güzel bir oyun değil.Bir Wotlk zamanına bakıyorum bi WoD'a arada ciddi ciddi fark var.Nerede o eski Dungeon önü bekleme,Her tarafın dolu olduğu yerler,Yeni başlayanlarda heirloom olmadığı zamanlar.Şimdi Twisting-Nether'da 100 paladin var,eski mekanlarda uçuyorum 1 tane doğru düzgün kasan göremedim.Sanki oyun artık 90-100 arası için var geri kalan seviyeler boş.Adam heirloom ile en fazla 1 haftada full rdf yaparak 90'a ulaşıyor.İnsanın 2. bir karakteri açası gelmiyor.Ayrıca bu eski mountları edinme işi de çok saçma bir şey Wotlk'de öyle bir şey yoktu çünkü tek başına hiç bir raidi yapamıyordun.Şimdi 1 gününü tamamen eski raidlere harcaman gerekiyor Mountlar,Transmoglar için.Oyunu kişiselleştirdiler para ile satılan mountlar,direk 90 boostları ile de hiç ettiler.Bırak 10 seneyi 5 sene sonra oyuncusu kalmayacak bir oyun.İşin garip tarafı bu duruma rağmen diğer mmorpglerden daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X