Wow oynarken 15kda yarım saatte bir dc oluyor internette herhangi bi kopma yok oyunu repair ettim bir değişiklik olmadı sorun ne olabilir?
-Türk telekom olabilir -Yine Türk telekomdan kaynaklanan yerel bir problem olabilir
Geçtiğimiz haftalarda özellikle anadolu yakasında oturanlar bu problemi yaşıyordu.
şuan aynı durumdayım telekom yüzünden galiba
İşin kötüsü sadece WOW da oluyor:D
vindication battlegroupta sorun var sanırım. su an baglanamıyorum ve arkadasın dedigi gibi 15dkda bir dc oluyor, Allahtan ulduar yaparken olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamscape
vindication battlegroupta sorun var sanırım. su an baglanamıyorum ve arkadasın dedigi gibi 15dkda bir dc oluyor, Allahtan ulduar yaparken olmadı.
evet dün 11 den sonra sorun başladı her 10-15 dkda bir dc olduk arkadaşlarla
Su an oyundayım acılısı 5K msle yaptım simdi 1500lerdeyim, lagspikelarda cabası :S
3k ms Allah yardıcımız olsun
türk telekom da olabilir server dan da olabilir
yabancılardada aynı sorun var
ya arkadaşlar bende son zamanlarda sık sık dc yemeye basladım 30 dk'da 1h'da falan ama sorun etmiyordum hemen tekrardan yazıp anında giriyordu zaten fakat şimdi orgimara geldim az bir işim vardı orda onu yaptım sonra dc oldum fakat girer girmez gene dc oluyor sürekli saniyesinde bir adım bile atamıyorum belki ne oluyor ya:S biri yardım etsin lütfen!!!
durum kendi kendine bir süre sonra düzelsede bu olay sık sık oluyor:S önemli anlarda can sıkıcı bir hal alıyor tabiki!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme