SoM Dreadnaught Ally TBC'de Firemaw İki factiondada gold satışım mevcuttur. PvP'de Honor ve Arena boost yapılır. PvE'de T5-T6 gear boost yapılır firemaw tarafında. 1-70 Boost server farketmeksizin boost mevcut. Classic ile alakalı sorular ve başka hizmetler arıyorsanız özel mesajdan veya discorddan Bukefalos#6731 iletişime geçip belirtebilirsiniz. Fiyatlar zaman zaman kur ve piyasaya bağlı olarak değişmekte olup şuanki fiyatlarım; Firemaw Ally-Horde 1K=145TL (Stoklar güncelleniyor.) Gehennas - 140 TL (Stok yok) Dreadnaught = 280 TL (Stok yok) https://forum.donanimhaber.com/wow-classic-tbc-som-gold-boost-gold--147972441 |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (389. sayfa)
-
-
TBC Firemaw Alliance ve Gehennas Horde alımlarım devam etmektedir.
-
Gehennas Horde 1k alacağım dm'den teklifleri bekliyorum
-
Level boost ve çeşitli boostları sorunsuz bir şekilde sağlayabilecek bir kişi arıyorum.
Discord: BERAccounts#1111
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discord: AATrustSell#0221
⚠️⚠️ALIM İLANI⚠️⚠️
⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️
✅WOW RETAIL✅
⭐Bütün serverlarda alım yapıyorum.
✅WOW CLASSIC & SEASON OF MASTERY✅
⭐High ve full tüm serverlarda alım yapıyorum. Diğerleri için lütfen mesaj atın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar
⭐Trade metodu: Trade ile vermek isterseniz karşılığında item koyuyorum güvenli olması için. Aynı zamanda guildbank ile de alıyorum.
Çoğu serverda guildbank var.
✅Anında Ödeme✅: Bütün bankalara anında gönderiyorum, Papara, USDT veya istediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.
Alım yaptığım tüm oyunlar ve güncel alış fiyatlarını buradan takip edebilirsiniz:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bicycleman -- 17 Mart 2022; 18:19:14 > -
Arkadaşlar raide hazır ya da şu an raid yapabilen hesap satan varsa alacağım. Hesabı açtım oynuyorum da ilvl yetmiyor diye raide giremiyoruz, raide giremiyoruz diye ilvl kasamıyoruz :D Progress içerisinde olan bunalmış arkadaşlar varsa o da olur, ben progress ı yapayım bitince alın hesabı devam. Çok eski oyuncuyum, TN de oynuyorsanız ya da oynamışlığınız varsa illaki beni görmüşsünüzdür. (Horde)
-
tbc firemaw horde 1k=140tl
finrod felagund#0243'dan ulaşabilirsiniz.
-
Merhaba,
WoW TBC Gehennas sunucusu Horde tarafında 5k gold satıyorum. Fiyat 1k = 130 TL
Forum üzerinden ya da Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Mur𝔞t#0602
-
Merhaba arkadaşlar
TBC Gehennas (horde) realminde gold satışı yapmaktayım.
Trade üzerinden face2face (1mavi yada 2yeşil item olmak şartıyla)
1k Gold = 140TL
Güncel Stok : 30K (her gün değişiyor)
tel : 537 391 85 85
ödeme : yapıkredi-akbank (npara zartpara zurtpara kullanmıyorum kendi şahsi hesaplarımdır)
-
Horde TwistingNether gold arıyorum
-
Twisting Nether Horde 1.1m gold arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar
TBC Gehennas (horde) realminde gold satışı yapmaktayım.
1k Gold = 140TL
Güncel Stok : 45K (her gün değişiyor)
ödeme : yapıkredi-akbank (npara zartpara zurtpara kullanmıyorum kendi şahsi hesaplarımdır)
-
Guncel 3M Twisting Nether horde
1M : 600
İndirim talep etmeyiniz.
-
tbc firemaw horde 1k=140tl
finrod felagund#0243'dan ulaşabilirsiniz.
-
alınık tbc firemaw horde gold
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 22 Mart 2022; 18:10:12 > -
⚠️⚠️ALIM İLANI⚠️⚠️
⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️
✅WOW RETAIL✅
⭐Bütün serverlarda alım yapıyorum.
✅WOW CLASSIC & SEASON OF MASTERY✅
⭐High ve full tüm serverlarda alım yapıyorum. Diğerleri için lütfen mesaj atın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar
⭐Teslimat tipi: Trade ile vermek isterseniz karşılığında item koyuyorum güvenli olması için. Aynı zamanda (Retailda) guildbank ile de alıyorum.
Çoğu serverda guildbank var.
✅Anında Ödeme✅: Bütün bankalara anında gönderiyorum, Papara, USDT veya istediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.
Alım yaptığım tüm oyunlar ve güncel alış fiyatlarını buradan takip edebilirsiniz:
-
Merhaba,
WoW TBC Gehennas sunucusu Horde tarafında 5k gold satıyorum. Fiyat 1k = 130 TL
Forum üzerinden ya da Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
Mur𝔞t#0602
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucelock -- 22 Mart 2022; 19:58:32 > -
Arkadaşlar raide hazır ya da şu an raid yapabilen hesap satan varsa alacağım. Hesabı açtım oynuyorum da ilvl yetmiyor diye raide giremiyoruz, raide giremiyoruz diye ilvl kasamıyoruz :D Progress içerisinde olan bunalmış arkadaşlar varsa o da olur, ben progress ı yapayım bitince alın hesabı devam. Çok eski oyuncuyum, TN de oynuyorsanız ya da oynamışlığınız varsa illaki beni görmüşsünüzdür. (Horde)
-
Shadowlands & TBC hesapları aramaktayım. Discord ya da websitem üzerinden form bırakacak ulaşabilirsiniz.
Web:www.BERAccounts.com
Discord: BERAccounts#1111
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
aylık Game time satışı yapmaktayım ve aynı zamanda çeşitli realmlerde gold satışı da yapmaktayım.
2 aylık Game Time : 620 TL
Diğer blizzard içerikleri için msj yada wp den ulaşabilirsiniz...
TBC Gehennas (horde) 1K : 140TL
Güncel Stok : 50k (hergün değişiyor)
Twisting Nether (horde) 1M : 600TL
Güncel Stok : 20M (hergün değişiyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CareeL -- 23 Mart 2022; 18:37:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X