Şimdi Ara

## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.213
Cevap
77
Favori
593.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +290 ilvl ve yüksek io skora sakip, tercihen dps karakter olan yada

daha az ilvl ve io skora sahip, fakat soy ismi fake olup değiştirmesi mümkün

hesap arıyorum, gerisi önemli değil. Olup ta satmak isteyen ulaşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXskylineXXX -- 7 Ağustos 2022; 21:4:2 >
  • ------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextNext -- 4 Ekim 2022; 1:11:17 >
  • Arkadaşlar shadowlandsli hesap arıyorum, tercihen içinde gametime olan hesapları tercih ederim, fiyat olarak 300 400 tl düşünüyorum içindeki itemler hiç önemli degil kendim char kasacagım. Boşta hesabı olan varsa elden çıkarmak isteyenler iletişime geçebilir. Game time aktif veya donuk oluşuna göre fiyat belirleriz, iyi günler

• Merhabalar TBC EU Gehennas Horde gold satışı yapmaktayım.

Fiyat: 1k=170TL Belli bir miktarın üzerinde alımlarda fiyatda indirim yapılır

Güncel Stok=8k

Goldu Guild Bankla yada Mail ile verilecektir

Whatsapp: 0530 459 7475 Mesaj atabilirsiniz anında dönüş sağlarım

PAPARA İŞ BANKASI VE ZİRAAT HESAPLARIM BULUNMAKTADIR. (FAST OLDUĞU İÇİN ARTIK HER SAAT İSTENİLEN BANKADAN İSTENİLEN SAATTE ÖDEME ALABİLİRİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade383 -- 16 Ağustos 2022; 14:42:59 >
  • Shadowlands heroic edition var

900 Tl battlenet balance var

4x 60 level karakter

60 level warrior 60 level paladin Tn de

60 hunter ve 60 mage farklı sv lerde

Güzel transmogları olan hesabımı satıyorum Gear fazla yok wariorda 1 tane legendary var

mountları falan isteyene atarım

Shadowlands ve Zerot mortis uçması açık

fiyat: 1500

• Arkadaşlar elinizde kullanmadıgınız atıl durumda oynamadıgınız wow hesabınız varsa alabilirim, shadowlands paketi olmak zorunda degil. Herhangi bir expansionda oynanmış olması yeterli. Cüzzi bir fiyat düşünüyorum içindeki achievmentlar, char sayısı hiç birinin önemi yok, kenarda köşede paslanan öylesine alınıp oynanmamış hesap falan varsa pm atabilirsiniz

• SATILIK TBC HESABI - WOTLK PAKETINE HAZIRDIR

BÜTÜN KARAKTERLER GEHENNASTA

70 Level geared undead priest

T6 gearlı

Hand of adal + Champion of Naaru title var (artık alınamıyor, her ikisi de değerli)

Zul'Aman amani war bear (artık alınamıyor ve değerli)

Enchanting 375 Level

Tailoring 375 Level

Rank 2 flying + Mount (bütün aşamları sayarsak 8k'ya yakın bir gold yapıyor)

Pvp gear +320 resilience

Bütün itemlar gem ve enchant basılı

Priest Gear: https://tbc.wowhead.com/gear-planner/priest/undead/A0YAAQCCtwIAb8EDAHldBQB5WgYAdVQHAHlcCACEbgkAfwEKAIMzCwByZwwAVL8NAIUCDgBywA8AgzgQAILSEgBvrA

Hunter 70 level

Skining 375 Level

Mining 340 or 350 Level

Rank 1 flying + mount

Hc dungeon gearlı

63 Level paladin

Meslekleri yok

Rank 2 ground riding + mount

7 ay gametime var.

Diablo 2: ressurected Full game

Overwatch 1 Full game

Starcraft Remastered

HS 2 tane güncel deck ve güncel tavern pass alınmıştır

Alacak kişi nakit problemi yüzünden vazgeçtiği için tekrardan satışta.

Fiyat 4500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 27 Ağustos 2022; 9:33:55 >
  • Shadowlands base edition almak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?

• merhaba arkadaşlar alım ilanı retail en az 2 adet 60 lvl karakterli account arıyorum shadowlands olması yeterli özelden msj atabilirsiniz

• Elimde bir tane Shadowlands base edition keyi bulunmaktadir almayi dusunenler mesaj atabilirler.

• 70 level orc DK jenkins title'ı alındı ve artık alınamayan ground mountu var, expert riding öğrenildi, uçan mountu var.

61 Level undead priest

Realm gehennas - Horde

bnet değiştirme hakkı var, sahte isimle açıldı. dilerseniz hesabı adınıza yapabilirsiniz. 15 gün gametime var.

• +290 ilvl ve yüksek io skora sakip, tercihen dps karakter olan yada dragonflight beta erişimi olan hesap arıyorum, gerisi önemli değil. Olup ta satmak isteyen ulaşabilir

• WoW Hesap arıyorum (Tercihen TN). Shadowlands olması önemli. Discord : Emir.#4017

• Merhabalar

Wrath classic'e başlayacak arkadaşlara onları üşendirmeyecek güzel bir hesap satıyorum.

Hesabın serverı: Gehennas Horde

Hesaptaki karakterler:

-70 level t4-5 geared (wrath classic gelince fazla önemi olmayacak) warlock

-60 level prot pala

-62 level rogue mevcuttur.

Karakterlerde level kasmak için üzerlerinde yeterli gearlar mevcuttur. Bütün karakterlerde hızlı mount var fakat uçma yoktur.

Ayriyetten hesapta şu an 21/09/2022 tarihine kadar gametime mevcuttur.

Fiyat ve detaylar için pm atabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chateau35 -- 7 Eylül 2022; 23:36:30 >
  • Arkadaşlar shadowlandsli hesap arıyorum 300 tl ye kadar verebilirim, içinde bir adet char olması yeterlidir. 40 level olsa bile olur. İlgilenenler dm lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 8 Eylül 2022; 2:24:53 >
  • 60 level druid

Son bölge hariç tüm questleri yapıldı

Uçması açık

Covenant questleri yapıldı nightfae

overwatch 2 ek paketi satın alındı (400 TL) oyun bir iki ay sonra çıkacak

Fiyat 1250 TL.

discord adresim Doa#6377

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electris -- 19 Ekim 2022; 23:38:29 >
  • 70 Level Death knight + 61 Level Priest ✅EU TBC Gehennas PVP server.

Unobtainable mount + Toy + Pet

✅Mountlar 100% + (Fly mount 150%)

✅Çantalar: 4 (4x16)

✅1 aylık gametime aktif

✅Arcanite ripper alınmıştır.

• Yeni açılan WoTLK Classic Serverlarında powerleveling yapmaktayım detay için mesaj atabilirsiniz.

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64D579203 -- 20 Eylül 2022; 11:8:24 >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.