-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Merhabalar Wow Shadowlands ve Gehennas Horde Gold Satısı Yapıyoruz +1000 Başarılı İşlemle Güvenle Bizden Alabilirsiniz. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Wow Gehennas Horde Gold:)-(1K GOLD 125 TL) (Minimum Alım 2k) (Stok 70K) (Twisting Nether Gold:)-(1M GOLD 600 TL) (Minimum Alım 2M'dir) (Stok 15M) (Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın) (Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. ) -------------------------------------------------------------------------------------------------- (Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341 --------------------------------------------------------------------------------------------------
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz) (Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz) (0539-238-80-74) (Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara) |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (396. sayfa)
-
-
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
Base Shadowlands 300 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 110 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
Forum üzerinden mesaj yoluyla ya da WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.
0505 948 7056
Referanslar İçin:
https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944#145338944
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar;
Satılık 16 Adet 2aylık Gametime
280TL
Sepulcher of the First Ones ( Normal / Heroic / Mythic ) Raid
M+15-24 Boost ( HORDE-ALLIANCE)
Heroic Jailer 200K
Detaylı bilgi ve iletişim için:
Whatsapp
0533 285 86 38
-
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 110 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
Selamlar,
Firemaw Ally 1k=120 tl
firemaw horde=120 tl
stoklar her iki factiondada 10k
-
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
......................
WOW GOLD :
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
İtem vs önemsiz içerisinde shadowlands olan hesap arıyorum. pm atabilirsiniz
-
Firemaw horde 1k=110tl iletişim için finrod felagund#0243
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 6 Mayıs 2022; 1:49:14 > -
Merhaba arkadaşlar
Silvermoon (Aliance) 1M : 500TL dır.
Uzun süredir wow oynar gold satarım.
Trade veya guild banktan veririm goldu da.
iletişim olarak şimdilik buradan özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
-
Gametime satışı yapan ve gift engeline takilan varsa, gametime degil de gold olarak bana satabilirsiniz. forum uzerinden mesaj atabilir veya wp/dc uzerindend yazabilirsiniz 552 839 63 26/goldentime#4760. Horde/Ally fark etmez 50den falza sunucuda gold kabul ediyorum ve illa 1m falan olmasina gerek yok boost grubunuz size parca parca ödüyorsa onlari da alabilirim. Herzaman sanalsaray vb. Toptancilarin n uzerinde fiyat veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silvermoon Alliance Gold Almak istiyorum, satan varsa msj olarak fiyat verirse ilgileniyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar Gehennas Horde Gold Satısı Yapıyoruz +1000 Başarılı İşlemle Güvenle Bizden Alabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Wow Gehennas Horde Gold:)-(1K GOLD 125 TL)
(Minimum Alım 2k)
(Stok 70K)
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
-
Twisting Nether 9m gold satılık. AH ile teslim edilecek.
5545192610
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurnInMyFire -- 7 Mayıs 2022; 11:4:49 > -
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 7 Mayıs 2022; 16:18:31 >
Merhaba arkadaşlar;
TBC gehennas (horde side) gold satışı yapmaktayım.
TBC Gehennas (horde) 1K : 140TL
Güncel Stok : 45k (hergün değişiyor)
Twisting Nether (horde) 1M : 600TL (1m altında satış yapmıyorum)
Güncel Stok : 10M (hergün değişiyor)
Trade üzerinden face2face (1mavi yada 2yeşil item olmak şartıyla) ya da guild bank üzerinden
tel : 537 391 85 85
-
Gametime satışı yapan ve gift engeline takilan varsa, gametime degil de gold olarak bana satabilirsiniz. forum uzerinden mesaj atabilir veya wp/dc uzerindend yazabilirsiniz 552 839 63 26/goldentime#4760. Horde/Ally fark etmez 50den falza sunucuda gold kabul ediyorum ve illa 1m falan olmasina gerek yok boost grubunuz size parca parca ödüyorsa onlari da alabilirim. Odemeyi aninda yapiyorum vs herzaman sanalsaray vb. Toptancilarin uzerinde fiyat veririm
Merhaba
Gehennas Horde tarafında Gold satışı yapmaktayım 1K=110TL'DİR
İletişim: WhatsApp : 539 290 4109 Discord : TomCody14#7575
-
Merhaba,
WoW TBC Gehennas sunucusu Horde tarafında 10K gold satıyorum. Fiyat için forum, WP veya Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
DC: Mur𝔞t#0602
WP: 5418366796
-
Merhaba,
Oyunu bırakıyorum. Wow TBC Firemaw Alliance tarafı;
Mage Tier4 Gear - 900 Spell Power - Fakename - Transfer available Bankada birçok eşya üzerinde 20k Gold ile satılıktır.
İsteyene Gold hariç veya sadece Gold satışı yapılacaktır.
Gold Fiyatı: 1K = 125TL
Account fiyati icin Discord : airman#3133
-
shadowlands temel paket satın almak istiyorum. DM yoluyla yazabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X