Merhaba arkadaşlar; TBC gehennas (horde side) gold satışı yapmaktayım. TBC Gehennas (horde) 1K : 130TL Güncel Stok : 55k (hergün değişiyor) Twisting Nether (horde) 1M : 600TL (1m altında satış yapmıyorum) Güncel Stok : 10M (hergün değişiyor) Trade üzerinden face2face (1mavi yada 2yeşil item olmak şartıyla) ya da guild bank üzerinden tel : 537 391 85 85 |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (395. sayfa)
-
-
Merhaba herkese;
Tbc gehennas(horde) gold satışı yapıyorum.1k 125 TL
Anlık stok:45k ve trade üzerinden yapıyorum (karşılığında 1-2 yeşil mavi item vs.)
Tel:0538 520 78 37
-
Merhabalar,
60 gün gametime 290 TL
Base Shadowlands 300 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 125 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
Forum üzerinden mesaj yoluyla ya da WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.
0505 948 7056
Referanslar İçin: /ValidateCaptcha?returnUrl=https%3a%2f%2fforum.donanimhaber.com%2fworld-of-warcraft-key--145338944
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar;
Satılık 13 Adet 2aylık Gametime
285TL
Sepulcher of the First Ones ( Normal / Heroic / Mythic ) Raid
M+15-24 Boost ( HORDE-ALLIANCE)
Detaylı bilgi ve iletişim için:
Whatsapp
0533 285 86 38
-
TBC Gehennas Horde 10-15k gold toplu alınacak. Ucuza satacak olanlar pm atsın alayım direkt.
-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar Wow Shadowlands ve Gehennas Horde Gold Satısı Yapıyoruz +1000 Başarılı İşlemle Güvenle Bizden Alabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Wow Gehennas Horde Gold:)-(1K GOLD 125 TL)
(Minimum Alım 2k)
(Stok 70K)
(Twisting Nether Gold:)-(1M GOLD 600 TL)
(Minimum Alım 2M'dir)
(Stok 15M)
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
(Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara)
-
Firemaw Ally= 120 TL(7k)
Firemaw Horde = 130 tl(12k)
goldlar satılıktır. PM'den hızlı dönüş yapıyorum. Guildbank ile teslim edilir
-
Merhabalar,
60 gün gametime 290 TL
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 125 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944
!! TÜM SUNUCULARDA GOLD ALIYORUM !!
Ödemeleri Fast/Anlık ödeme ile alışveriş esnasında iban hesabınıza gönderirim.
World of Warcraft Retail
Twisting Nether
Silvermoon
Draenor
Kazzak
Tarren Mill
100k Gold alış fiyatı: 59 TL
100k Gold satış fiyatı: 65 TL
World of Warcraft TBC
Firemaw Alliance
Firemaw Horde
Gehennas Horde
1k Gold alış fiyatı: 100 TL
1k Gold satış fiyatı: 115 TL
Beni tercih ederseniz hiç bir problem yaşamadan gold veya game time alışverişi yaparsınız.
Her türlü soru, referans bilgi alma vb. işlemleriniz için lütfen iletişime geçiniz.
iletişim:
Whatsapp: 0 531 025 51 13
Referanslarım:
-
TBC Gehennas Alliance, 1750 goldum mevcut, oyunu biraktigim icin satiyorum. tum goldun fiyati 210 tl.
1k gold 105 tlden hesaplanmistir.
tskler.
-
Herkese Merhabalar
+272 ilvl ve +3000 io skora sahip, 4 tier seti olan, tercihen hunter, warlock ve mage char olan wow hesap arıyorum, gerisi önemli değil önceliğim bu. Sahip olup ta satmak isteyen pm atabilir.
-
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 110 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
/ValidateCaptcha?returnUrl=https%3a%2f%2fforum.donanimhaber.com%2fworld-of-warcraft-key--145338944
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 30 Nisan 2022; 21:17:6 >
Merhaba arkadaşlar,
World of Warcraft SoM, TBC ve Retail olarak bütün sunucularda gold satışı yapıyorum.
Firemaw Ally - 1K / 125 TL
Firemaw Horde - 1K / 125 TL
Gehennas Horde - 1K / 125 TL
Diğer sunuculardaki fiyat bilgisi için discord veya özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Discord üzerinden iletişime geçerseniz çok daha hızlı bir şekilde dönüş yapabilirim.Game time satışım malesef mevcut değil.
Discord: Juvixted#8801
Konu ile ilgili referanslarım.
-
Merhabalar Wow Shadowlands ve Gehennas Horde Gold Satısı Yapıyoruz +1000 Başarılı İşlemle Güvenle Bizden Alabilirsiniz.
(Wow Gehennas Horde Gold:)-(1K GOLD 125 TL)
(Minimum Alım 2k)
(Stok 70K)
(Twisting Nether Gold:)-(1M GOLD 600 TL)
(Minimum Alım 2M'dir)
(Stok 15M)
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
(Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara)
-
wow eu retail'da 140 milyon goldu olan hesabımı (içinde hearthstone içeriği çok fazla, wowdaki parayı battlenet parasına direkt çevirince 6 bin küsür euro yapıyor) satmayı düşünüyorum ya da sadece parayı almak isterseniz de toplu olacak şekilde satmayı düşünüyorum. discord: adnanoktar#1155
-
4 tier set 265 Rogue
2 tane legendary
10/11 NM Raid bossu kesmiş
4 tier set demonhunter 253ilvl
2 tane legendary
265 Conduitler var DH ve Rogue
Shadowlands ve Zereth mortiste uçma açık
1 aya yakın oyun süresi var
2 karakterde bir hesapta, twistingnether HORDE
SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 3 Mayıs 2022; 20:22:16 > -
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 110 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944#145338944
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsall1 -- 1 Mayıs 2022; 9:21:2 >
Merhabalar; Golemagg Horde tarafında 1k gold arıyorum. Satan varsa pm atabilirse sevinirim
-
Merhabalar;
Satılık 21 Adet 2aylık Gametime
280TL
Sepulcher of the First Ones ( Normal / Heroic / Mythic ) Raid
M+15-24 Boost ( HORDE-ALLIANCE)
Heroic Jailer 200K
Detaylı bilgi ve iletişim için:
Whatsapp
0533 285 86 38
-
Merhabalar,
60 gün gametime 280 TL
......................
WOW GOLD :
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:
https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944#145338944
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X