Selamlar, TBC'de Firemaw Ally-Horde tarafında sürekli gold satışı vardır. 1K=120 TL TBC ve Wotlk ile ilgili hizmetler için ulaşabilirsiniz. (Pvp boost,25 man, leveling vs) https://forum.donanimhaber.com/wow-classic-tbc-som-gold-satisi--147972441 |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (397. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar, gold alımı ve satımı diğer konuya taşınmıştır.
blizzard shop ve GOLD alım satım için burada ki konuyu kullanınız; https://forum.donanimhaber.com/wow-game-time-ve-balance-alim-satim-ana-konu--139527490#139527490
Aksi tüm mesajlar silinecektir.
-
WEB: www.beraccounts.comBERAccounts l Premium World of Warcraft Account Vendorhttps://www.BERAccounts.com
DISCORD: BERAccounts#1111
WHATSAPP: +905375928018
Shadowlands ve TBC hesapları arıyorum. Yukarıdaki yollar ile iletişime geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde shadowlands olan hesap var içi boş ucuz yollu verebilirim özel mesaj gönderebilirsiniz
-
Twisting Nether [EU] - Horde
Karakter : Hunter (Survival)
Level : 60
İtem Level : 272
Hesap oluşturma tarihim 2013 tür shadowlands epic paket vardır 14 gün game time vardır aktif olarak
karakterde bulunan itemler toplama item değildir hepsi bis itemleridir yani karaktere özel düşürdüğüm haste versa itemlerdir trinketler bistir legandryleri mevcuttur covenantları kasılmıştır 4 seti vardır fiyatı düşük tutmayı düşünmüyorum acelem yok ciddi alıcılar discorddan ekleyebilir veya forumdan mesaj atabilir
Discord: Emre0319#2476
-
Merhabalar Elimiz de Fazladan Bulunan Hesapları Satıyoruz
2 Adet Shadowlands Hesap
Shadowlands
Server:Twisting Nether (H)
Karakter:60 Level Druid
Fiyat:300
Meslekler:Mining +Herb
Fiyat:600
(Uçma Açık ve 2 Kisilik Binek Açık)
WOW Classic Gold (ERA) - Season Of Mastery
Server: Dreadnaught (SoM) [EU] - Alliance
Karakter:60 Level Rogue (Pre biss İtem)
Fiyat:450
World of Warcraft Burning Crusade Classic
Server:Gehennas Horde
Karakter:70 Level Druid
Fiyat:1200 TL
(Ucma Acık 5k Olan)
1 Aylık Oyun Süresi Mevcut.
(Gün de 3k gold rahat kasılıyor 4 günde paranızı geri cıkarırsınız sadece 58-70 arası kasmak 10k gold %310 Kuscu 5k gold %100 Riding vs hepsi 17-18k gold yapıyor sadece gold fiyatı 2000 tl yakın bir rakam yapıyor deluxe edition paket ve extra icinde bulunan game time sayarsak fiyat uygundur pazarlık yoktur.)
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
(Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrojen007 -- 25 Mayıs 2022; 17:8:12 > -
Merhabalar Elimiz de Fazladan Bulunan Hesapları Satıyoruz
2 Adet Shadowlands Hesap
Shadowlands
Fiyat:300 ------ Satıldı
---------------------------------------------------
Fiyat:600
(Uçma Açık ve 2 Kisilik Binek Açık)
WOW Classic Gold (ERA) - Season Of Mastery
Server: Dreadnaught (SoM) [EU] - Alliance
Karakter:60 Level Rogue (Pre biss İtem)
Fiyat:450
World of Warcraft Burning Crusade Classic
Server:Gehennas Horde
Karakter:70 Level Druid
Fiyat:1200 TL ------------ Satıldı
(Ucma Acık 5k Olan)
1 Aylık Oyun Süresi Mevcut.
----------------------------------------------------
2 Hesap Satıldı 2 Hesap Duruyor.
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
(Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara)
-
Merhaba Tbc de Rogue arıyorum gnome hariç
yazarsanız sevinirim 60 level da olabilir
-
Shadowlands satin alinmis bir hesap satin almak istiyorum.
Icinde birkac lvl 60da olsa fena olmaz. Ama illada onemli degil. hesapli olmasi onemli.
Shadowlands ucma acik olursa cok iyi olur ama yine super onemli degil. burdan ozel mesaj atarsaniz ordan konusabiliriz.
-
içinde çıtır ve yüksek itemli paladin yada druid olan retail hesap arıyorum. Olupta satmak isteyen ulaşabilir.
-
SATILIK TBC HESABI
70 level orc hunter
225 mining
225 fishing
375 skining
Rank 1 Flying + Mount
Üzerinde raid itemı yok, genelde dungeon ve AH üzerinden giydirildi
60 level paladin
Her hesaba özgü olan karakter boost kullanılmamıştır isterseniz alabilirsiniz.
realm: Gehennas
14-15 günlük gametime mevcut
TBC hesabının yanında overwatch satın alınmıştır.
Fiyat 999 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 16 Haziran 2022; 22:15:45 > -
Shadowlands heroic paket + 20 gün game time olan hesabım satılıktır. 50 level druid ve 50 level monk vardır dreanor realminde. Fiyat 290tl Bilgi için burdan özel mesaj atabilirsiniz.
-
Elimde shadowlands olan hesap var 2 tane karakter var ama 60 değil yeni account 16 gün oyun süresi var 150 liraya bırakıyorum ... 0552 244 17 34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electris -- 11 Temmuz 2022; 0:34:35 > -
Twisting Nether Horde tarafında 2 adet hesap alinacaktir shadowlandsli 60 level olması yeterli,uçaklar uzak durabilirse sevinirim uyguna arıyorum ÖMER#5515 buradan ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroundthesunx -- 10 Temmuz 2022; 17:28:24 > -
TN serverinde 60 level DK satılıktır 215 ilvl 30 günlük gametime ve shadowlandsi vardir mesaj olarak teklif verebilirsiniz.
-
Dragonflight epic edition-Shadowlands heroic edition olan ve
60 level warrior 60 level paladin Tn de
birkaç 60 da farklı sw lerde olan
Güzel transmogları olan hesabımı satıyorum Gear fazla yok wariorda 1 tane legendary var
mountları falan isteyene atarım
Shadowlands ve Zerot mortis uçması açık
fiyat: 1500
-
TN serverinde 60 level DK satılıktır 215 ilvl 25-26 günlük gametime ve shadowlandsi vardir mesaj olarak teklif verebilirsiniz.
-
Silvermoon sever Lvl 60 tank Paladin. iLvl 233 civarıdır. 1 tane legendary item vardır.
Shadowlands uçan binek ve yeni yerin uçan bineği vardır. Shadowlans campaignler tamamlanmıştır.
Ayıca lvl 40 civarında dk, 0 civarında druid vs vardır. 25 Ağustos'a kadar 1 aylık GameTime vardır. 80k gold vardır. Tüm hakları ile verilecektir.
İstenilen fiyat 400TL'dir. Şu an sadece oyunun fiyatı bu kadar.
-
satılmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
900 TL balance var
shadowlands ve zerot mortis uçması açık
shadowlands heroic edition
4x 60 level Warrior-Mage-paladin-hunter ve alt karakterler
güzel tmoglar ve binekler var
hesap satılıktır iletişim
Discord: Üçmenbey#1379 istanbul-antalya içi elden onun dışında aracı site vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalKatranci -- 2 Ağustos 2022; 15:53:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X