TBC Gehennas Horde gold alımı yapacağım. Elinizdeki miktarı ve fiyat biçtiğiniz rakamı özel mesaj olarak atabilirsiniz. |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (394. sayfa)
-
-
Discord: AATrustSell#0221
⚠️⚠️ALIM İLANI⚠️⚠️
⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️
✅WOW RETAIL✅
⭐Bütün serverlarda alım yapıyorum.
✅WOW TBC & SEASON OF MASTERY✅
⭐High ve full tüm serverlarda alım yapıyorum. Diğerleri için lütfen mesaj atın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar
⭐Teslimat tipi: Trade ile vermek isterseniz karşılığında item koyuyorum güvenli olması için. Aynı zamanda (Retailda) guildbank ile de alıyorum.
Çoğu serverda guildbank var.
✅Anında Ödeme✅: Bütün bankalara anında gönderiyorum, Papara, USDT veya istediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.
Alım yaptığım tüm oyunlar ve güncel alış fiyatlarını buradan takip edebilirsiniz:
Fiyat tablosu için ekleyiniz: AATrustSell#0221
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bicycleman -- 24 Nisan 2022; 14:6:41 > -
Eğer mümkün ise 1 aylık satış, ben ve arkadaşım 1 aylık game time arıyoruz. Tanesine 140tl ödeyeceğiz, lütfen pm üzerinden ulaşın.
-
Herkese Merhabalar
+272 ilvl ve +3000 io skora sahip, 4 tier seti olan, tercihen hunter, warlock ve mage char olan wow hesap arıyorum, gerisi önemli değil önceliğim bu. Sahip olup ta satmak isteyen pm atabilir.
-
Merhabalar,
60 gün gametime 285 TL
Base Shadowlands 260 TL
Heroic Shadowlands 350 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 125 TL şeklinde toplam 75 K Gold
RETAIL'de 1 M gold 620 TL olarak satılıktır... ✨✨✨
......................
Forum üzerinden mesaj yoluyla ya da WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.
0505 948 7056
Referanslar İçin:https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TBC Gehennas Alliance, 1750 goldum mevcut, oyunu biraktigim icin satiyorum. tum goldun fiyati 210 tl.
1k gold 105 tlden hesaplanmistir.
tskler.
-
-
Merhabalar,
60 gün gametime 285 TL
Base Shadowlands 260 TL
Heroic Shadowlands 350 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 125 TL şeklinde toplam 75 K Gold
RETAIL'de 1 M gold 620 TL olarak satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Referanslar İçin:https://forum.donanimhaber.com/world-of-warcraft-key--145338944
Merhabalar;
Satılık 17 Adet 2aylık Gametime
285TL
Sepulcher of the First Ones ( Normal / Heroic / Mythic ) Raid
M+15-24 Boost ( HORDE-ALLIANCE)
Detaylı bilgi ve iletişim için:
Whatsapp
0533 285 86 38
-
Wow powerlvling hizmeti için yaklaşık 16 yıldır oynadığım WoW oyun bilgimi ve zamanımı paylaşmak istiyorum.
Vakti olmayıp karakterini güçlendirmek isteyen siz oyuncuları bekliyorum.
Powerleveling hizmetlerimi aşşağıya bırakıyorum.
renown upgrade
the maw ve kortia questleri
Chapter the campaign questleri
daily questler,zereth mortis farm
shadowlands flying and riding
Wow classic ve tbc lvl boost 1-70
Shadowlands leveling boost 1-60(level aralığına ve heirlooma bağlı fiyat değişir)
Achievement boost
pvp honor boost,haftalık conquest cap
Rep farm(Saatlik ücret ile)
Vs...
Whatsapp; 0535 3267000
-
Merhaba arkadaşlar;
TBC gehennas (horde side) gold satışı yapmaktayım.
TBC Gehennas (horde) 1K : 130TL
Güncel Stok : 55k (hergün değişiyor)
Twisting Nether (horde) 1M : 600TL (1m altında satış yapmıyorum)
Güncel Stok : 10M (hergün değişiyor)
Trade üzerinden face2face (1mavi yada 2yeşil item olmak şartıyla) ya da guild bank üzerinden
tel : 537 391 85 85
-
Merhabalar, shadowlands heroic edition içerikli, game time süresi bulunmayan (27.04.2022 ye kadar kalmıştı), içerisinde 1 adet 60 seviye hunter karakteri bulunan hesap satılıktır. Hesap farm düşüncesi ile açılmış fakat zaman yetersizliğinden dolayı yapılamamıştır. Hesabın tamamı 200TL ye satılıktır.
-
Firemaw alliance 2500g arıyorum
250tl.
-
Merhabalar,
60 gün gametime 285 TL
Base Shadowlands 285 TL
Heroic Shadowlands 375 TL olarak mevcuttur.
......................
WOW GOLD :
✨✨✨ TBC FIREMAW serverinde ALLIANCE tarafında 1 K gold = 125 TL şeklinde toplam 75 K Gold satılıktır... ✨✨✨
......................
0505 948 7056
Merhaba arkadaşlar,
World of Warcraft SoM, TBC ve Retail olarak bütün sunucularda gold satışı yapıyorum.
Firemaw Ally - 1K / 125 TL
Firemaw Horde - 1K / 125 TL
Gehennas Horde - 1K / 125 TL
Diğer sunuculardaki fiyat bilgisi için discord veya özel mesaj üzerinden iletişime geçebilirsiniz.Discord üzerinden iletişime geçerseniz çok daha hızlı bir şekilde dönüş yapabilirim.Game time satışım malesef mevcut değil.
Discord: Juvixted#8801
Konu ile ilgili referanslarım.
-
Discord: AATrustSell#0221
⚠️⚠️ALIM İLANI⚠️⚠️
⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️
✅WOW RETAIL✅
⭐Bütün serverlarda alım yapıyorum.
✅WOW TBC & SEASON OF MASTERY✅
⭐High ve full tüm serverlarda alım yapıyorum. Diğerleri için lütfen mesaj atın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar
⭐Teslimat tipi: Trade ile vermek isterseniz karşılığında item koyuyorum güvenli olması için. Aynı zamanda (Retailda) guildbank ile de alıyorum.
Çoğu serverda guildbank var.
✅Anında Ödeme✅: Bütün bankalara anında gönderiyorum, Papara, USDT veya istediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.
Alım yaptığım tüm oyunlar ve güncel alış fiyatlarını buradan takip edebilirsiniz:
Fiyat tablosu için ekleyiniz: AATrustSell#0221
-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar Wow Shadowlands ve Gehennas Horde Gold Satısı Yapıyoruz +1000 Başarılı İşlemle Güvenle Bizden Alabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Wow Gehennas Horde Gold:)-(1K GOLD 125 TL)
(Minimum Alım 2k)
(Stok 70K)
(Twisting Nether Gold:)-(1M GOLD 600 TL)
(Minimum Alım 2M'dir)
(Stok 15M)
(Not:Forumdaki Üyelik Açılış Tarihim Minimum 7 Yıl Üzeridir Güven Konusunda En Ufak Sorununuz Olmasın)
(Forum Üzerinden 1000+ Üzeri Sorunsuz İşlemimizle Güvenli Şekilde Satışlarımız Devam Etmektedir. )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Dükkan Referanslarımız:) https://forum.donanimhaber.com/dukkan/1983341
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(Daha Hızlı Yardımcı Olabilmemiz İçin Lütfen Whatsapp Üzerinden İletişime Geciniz)
(Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz)
(0539-238-80-74)
(Ödeme Yöntemleri:Garanti Bankası-İng Bank-Turkiye Ziraat Bankası-Turkiye İş Bankası-Denizbank-Vakıf Bank-Papara-Enpara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrojen007 -- 27 Nisan 2022; 4:35:1 > -
60 level mage, bütün conduitleri alınmıştır
260 item level
3 Set parçası var
iki tane legendary var (291 ve 265)
2 aylık gametime var
Shadowlands 50 level boost var. kullanılmamıştır.
Hesap fake name ile açılmıştır, dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
Btag isim değiştirme hakkı duruyor, ücretsiz değiştirebilirsiniz.
Fiyat: SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 28 Nisan 2022; 19:14:35 > -
Merhaba arkadaşlar
Silvermoon (Aliance) 1M : 600TL dır.
Burning Legion Aliance: 1M : 600TL dır.
Uzun süredir wow oynar gold satarım.
Trade veya guild banktan veririm goldu da.
iletişim olarak şimdilik buradan özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
-
Wow epic edition alinacaktir hazir kodu olan varsa teklif dm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X