Warwithin epic editionlu hesap arıyorum. İçeriğinin hiçbir önemi yok boş hesapta olabilir özel mesaj atın detayları konuşalım |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (410. sayfa)
-
-
warwithin yamasi icin, lvllayacak rep kasacak +mythic yapacak bir arkadas ariyorum, anlasabilirsek aylik maas sigorta vs normal measi gibi ilgilenecek gun icerisinde bir kac saat.
iletisim icin whatsapp : 0532 287 28 66
-
Merhabalar
Classic sod hesap satan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cataclysm classic için tank hesap arıyorum (paladin veya druid)
-
twistingnether realminde 4 tane 70 level karakter
20 civarı mount var
6 aylık gametime aktif
hesap benim üstüme kayıtlı, asla bir sorun çıkmaz
fiayt son 1500 TL
discord: doabear
-
- 3000K uzeri ach
- 51 tane level 70 karakter
- 602 mount
- 1255 unique pets
- dragonflight'ta gelen mage tower full yapili
- pandaria remix eventi a'dan z'ye transmoglar dahil her sey alindi
- Epic Edition, Warcraft III Reforged ve ucretli mount, toylarin bazilari alinik.
Koleksiyon amacli oynadim. Transmoglara, setlere onem verdim. invincible, al'ar, mimiron gibi mountlar zaten hesapta var asiri derece nadir bir sey sormak isterseniz sorabilirsiniz buraya bir sayfa o var su var yazmiyim.
FIYAT: 35BIN
DISCORD: codeozdev
-
Classic Era / Firemaw - Horde tarafında 40+ karakter arıyorum. Irk fark etmez. Class ise Hunter harici herhangi bir karakter degerlendirillebilir. Tercihim Warrior.
item, achiv vs aramıyorum o yüzden uygun fiyatlı bir hesap arıyorum sadece. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunlu alışverişleri ayrı başlık oluşturup, İkinci el > Sorunlu Alışverişler bölümünden devam ediniz. -
Yeni Engineer Mountunu [Crowd Pummeler 2-30] 2.8 M den satıyorum server fark etmez Subry#2937 wowdan ekleyebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubryKaraman -- 4 Eylül 2024; 0:49:15 > -
level booster kalmadı mı hiç? SOD için karakter kasacak booster arıyorum.
1-60 karakter kasılacak arkadaşlar, detayları birebir görüşmek istiyorum, profesyonel olmanıza gerek yok. İlk işte olur sorun değil, bana zamanı olup bir tane karakter kasabilecek birisi lazım.
DC den yada wp den yazabilir, dönüş yaparım ben.
Extra olarak Living Flame Alliance karakter satanlar varsa ulaşabilir.
SerkanDeniz
539 647 21 84
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Goblin -- 4 Eylül 2024; 2:0:15 > -
Retailde realm ve faction fark etmeksizin
Karakterinize leveling hizmeti
M+ hizmeti ve Normal - Heroic raid hizmeti
Main ve side questler gibi çeşitli hizmetleri sağlıyorum. Detaylı bilgi için discord adresim
Discord: doabear
-
-
SATILIK
The War Within Base Edition
70lvl Orc BM Hunter 444 ilvl
Twisting Nether
Iletisim icin PM
-
size 24 saate 1 mesaj yazabiliyorum üyelikte ne kadar gametime var görüşebileceğimiz bir dc veya cep no verebilirmisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noloser -- 12 Eylül 2024; 18:8:6 > -
Merhabalar haritadaki side questler için boost desteği verebilecek varmı. 05340852538 wp üzerinden ulaşabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. The War Within de 2 adet Base edition hesap vardır. Herb ve mining için hazır hesap.
TarrenMill serverda Aynı hesaba bağlı 2 farklı hesap. 2 Hesapta aynı acconta bağlı olduğu için 2 si beraber verilecek.
Fiyat : 1500₺
Herb ve Mining kasmak isteyenler için hesap hazır durumda. GameTime alıp kullanılabilir. Şuan için 27 Eylül'e kadar gametime vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeRoNaLp -- 23 Eylül 2024; 16:32:25 > -
Satılık TN serverinde war within base edition oynama zamanı 28eylüle kadar
80 level 590ilvl orc frost dk
80 level 598ilvl earthen ret paladin
70level boost duruyor.
Almak isteyenler iletişim için pm atabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 23 Eylül 2024; 1:54:21 > -
uygun fıyata guzel hesap aramaktayım ozelden yazarsanız sevinirim
-
Selamlar, kendi kullandığım hesabı satılığa çıkardım. Gerek burada gerekse başka forumlarda çoğu kez hesap sattım ve bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.
5 tane max 80 level karakter: monk - druid - rogue - mage - warrior
Monk 615ilvl 4 set 2040 M+ Score 8/8NM ve 6/8 HC kesilmiştir. loglar 96 - 76 arasıdır
Monk üzerinde 400k küsür gold vardır.
16x 70 level karakter var. bir kısmı horde bir kısmı alliance. 11 tanesi twistingnether'da biri ragnaros diğeri ravencrestte
Guardian druid felbear mage tower skin ve runebear skinleri var
410 mount + 125 toy + 110 pet - bunların 12-13 tanesi shop mountu ve 5 tanesi shop pet.
250k gold prismatic bauble toyu satın alınmıştır
42x Heirloom vardır
Bütün allied raceler açık
8 aylık gametime vardır.
yeni murloc toy and Transmog satın alınmıştır.
60 level boost kullanıma hazırdır ve bnet ismini de ücretsiz değiştirebilirsiniz.
Hearthstone and overwatch oynanmıştır ve baya zaman harcanmıştır. bu oyunlarda da koleksiyonluk şeyler vardır. şimdi hepsini tek tek sayamıcam, dileyene discord üzerinden yayın açabilirim.
Hesabın geri alınması durumuna karşı ömür boyu garantisini veriyorum.
Hesap kendi adıma kayıtlıdır.
Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.
Discord: Doabear
-
SATILIK CLASSİC CATA CLASSİC WOW HESABI
selam cata classic eu gehennas horde
ORC deathknight 85 lvl 365 gearscore blood dk tank karakterimi satılıga çıkartıyorum
Hızlı uçma açık 280.
Meslekler 525 alchemy ve tailoring 463
not: İçinde 70 level druidde var.
almak isteyenler bana buradan ulaşabilir discord: harunalp9884
yada direk donanımhaberden mesaj atınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 8 Ekim 2024; 4:16:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X