Tek Hesap SoD ve Retail WoW 25 level mage undead realm: lonewolf EU 2 aylık gametime Fake name 70 level demonhunter realm: twistingnether EU Fiyat 1000 TL |
## WoW - Eşya ve Karakter Pazarı [ANA KONU] ## (409. sayfa)
-
-
Living Flamede boş hesap arıyorum.SoD ulaşmak isteyenler discord:kasuanna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokolala -- 13 Ocak 2024; 23:56:43 > -
Elimde iki tane dragonflight olan çarım var 350 küsür binek 4 tane 70 level çar ve 150k gold var wotlk da da 2 tane 70 level çar bulunmakta ilgilenenler discord Samsame
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Retail hesabımı satıyorum arkadaşlarım bıraktığı için bende bırakıyorum hesap 6 Ocak tarihinde açıldı.Tekliflerinizi mesaj olarak iletebilirsiniz
Realm : EU-Draenor
The War Within Base Editionlı Boostu Kullanıldı
6 Şubata Kadar Game Time var
70Lv Shadow Priest, 67Lv Fire Mage
-
Retail hesabımı satıyorum arkadaşlarım bıraktığı için bende bırakıyorum hesap 6 Ocak tarihinde açıldı.900TL
Realm : EU-Draenor
The War Within Base Editionlı Boostu Kullanıldı
6 Şubata Kadar Game Time var
70Lv Shadow Priest, 67Lv Fire Mage
-
Retail +70 full gear iyi bir item levelı olan hesap alınacaktır Retr paladin tercihim horde
iletişim için discord: ugurb7912
-
sod' da living flame alliance 31 level hunter satılır toplamda 2 tane battlenet var diğer hesap da 25 level
-
Wrath of the Lich king classic hesabı
realm mograine - transfer açık - horde veya alliance yapılabilir.
prot warrior ve off spec fury warrior
isteyen 80 level boost alıp kullanabilir, satın alınmadı
Dual talent açık
Full riding açık
bir sürü reputation exalted
Fake name ile açılmıştır
Mining 410
-
Merhaba,
World Of Warcraft Retail PVP Boost arena 2v2 3v3 rbg solo shuffle ve diğer her türlü pvp boostlar için iletişime geçebilirsiniz;
discord:mobilize.
-
erada 60 lvl 1 adet rogue kastırcağım sadece leveli kasılsa yeterli olur teklif için discord 06emrecan
-
SATILIK
484 ilvl Guardian druid 3030 Mythic Score var
9/9 Raid temizlendi
Bütün specler oynanabilir
250k gold
125 tane Mount var, big love rockette var
70 level maghar orc warrior
70 level night elf Demon hunter
The war within yeni expansion satın alınmıştır
1 yıl gametime
discord: doabear
-
Satılık
Başka oyuna geçtiğim için Account satılıktır.
Toplam 9 adet lvl 70 karakter vardır. (Jaedenar Server- Alliance)
Paladin 472 ilvl dir. (Diğerleri de 450-460 civarındadır.)
Priest
Death Knight
Warrior
Druid
Mage
Shaman
Evoker
Rogue
Tümü de questler açık olup, sadece daily ile aylık gameplay çıkartılabilir. 250k küsür gold var.
Ağustos ayına kadar gametime mevcuttur.
Detaylı bilgi isteyenler öm'den cevaplanacak.
-
Ah mountu temin edebilen varmı ücreti mukabili veya ah mountlu hesap satan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SATILIK WOW HESABI
Hesabimda 5x 90 lvl Twisting Netherde karakterim vardir ayrica 1 adet 85 1 adet 73 ve birkacta baska realmlerde twink karakter mevcuttur.Main karakterde 200-300k para bulunmaktadır.
Prot Paladin
13k Achi ve bir sürü title.Nerdeyse tüm factionlarla exalted/revered...
Shadowmourne(legendary)
145 binek(Aralarinda x-53 roket,Dk bineği Crimson Deathcharger ve birçok zor düşen binek bulunmaktadir)
Son paketler hariç 1-2 faction disinda nerdeyse her yerle exalted bir karakterdir.
Fiyat: Satılmıştır @whatthemock
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 17 Mayıs 2024; 23:31:3 > -
içinde glorious tyranny (Mist of Pandaria Pvp Enchant) olan hesap arıyorum, başka hiçbir şey olmayabilir, sadece ve sadece bu enchantın olması yeterli.
-
Up
-
Wotlk hesapları alınır, farma uygun olması tercih fakat naked karakterde olabilir.
-
arkadaşlar selam turalyon sunucusunda 70 frost mage olarak oynuyorum,
gereksiz toxic olmayan böyle oyunu bilen oyuncu topluluğu & guild var mı acaba hem sohbet edebileceğim hem de mythic + raid filan girebileceğim (:
-
Sod living flame A yada H karakter yada karakterler olan hesap arıyorum. Satmak isteyen ulaşabilir.
Hızlı lvl boosting yapabilen varsada ulaşabilir.
-
Satılık retail hesabı
5x 70 karakter tn ve silvermoonda
324 mount (astral serpent, ashes of alar, invicible vs )
100 den fazla toy
Eskiye dair elde edilmesi artık mümkün olmayan skinler
60 adet heirloom
Hesap bfa dan sonra oynanmamıştır çok fazla, o sebepten pek gear yok 1 karakterde 489 gear var sadece.
İçerisinde çok fazla şey var oynanmadığı için ne para eder ne etmez bilemiyorum. Fiyat da biçemiyorum haliyle.
Hesabı dc üzerinden gösterebilir, konuşabiliriz fiyat üzerine. Benim adıma kayıtlı ve ilk sahibi benim. hangi infoyu isterseniz temin ederim. İstanbul içi de elden teslimat mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4B42A22DE -- 1 Ağustos 2024; 2:24:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X