Şimdi Ara

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.526
Cevap
116
Favori
472.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wotlk Gehennas'ta 150k'ya yakın goldum var almak isteyen ulaşabilir uyguna bırakırım.

Discord: ukidono

• Wotlk Firemaw Alliance 90k gold satılık.

1K=38 TL

• ⏳ Merhabalar,

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐Retailde --- Her serverde 840 TL 1M Gold alınır⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐TBCde --- Tüm serverlerde gold alıyorum. ( horde alliance farkediyor ) fiyatlar değişken olduğu için sormanız gerekiyor

HARDCORE ALIMLARI DA BAŞLAMIŞTIR!!

İletişim :

✅⏳Discord: westmarket

• Selamlar,

Classic ERA

Classic ERA Hardcore

WoTLK

Retail(Twisting Nether Hariç)

Yukarıdaki versiyonlarda TN hariç tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Juvixted#8801

Konu ile ilgili referanslarım.

• Twisting Nether'da 1m gold satmaktayım.

iletişim

discord: b13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sin0fGod -- 23 Eylül 2023; 16:8:43 >
  • Gehennas horde tarafında 50k gold alımı yapacağım discord OnlyGun#21879

• 🔐

Twisting Nether Horde 1m 880tl (... stok 3m)

özel mesaj veya discord: oldboyz

Referanslar:

https://forum.donanimhaber.com/referanslar/38451

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 22 Eylül 2023; 20:9:42 >
  • Wotlk Firemaw Gold satışı

Wotlk Firemaw Altın satışı

Firemaw - Alliance 1000 Altın --tl

Şu an malesef stok yok, bitirdim.

12 ekim ICC phase 4 gelene kadar fiyat veremiyor, yeni stok ve satış yapamıyorum.

Yine de iletişimde kalmak, veya ileride ulaşıp alım yapmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz;

Whatsapp: 539 647 21 84

Discord: serkandeniz

• WOTLK Gehennas Horde tarafında 400k yakın gold var elimde. ICC öncesi fiyat sabit 45tl. ICC geldiğinde fiyatlar değişebilir. İsteyen olursa eğer discorddan iletişime geçebilir.

discord: heisn.

• Selamlar.

Firemaw Alliance : 1K = 38 TL

Gehennas Horde : 1K 43 TL

Mograine horde : 1K = 39 TL'den

satışlarım mevcut. Stoklar sınırsız değil Discorddan veya forumdan ulaşabilirsiniz. Referans linki için tıklayabilirsiniz.

discord: onlybukefalos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 24 Eylül 2023; 13:45:32 >
  • WOTLK Earthshaker Alliance tarafında server değişikliğinden dolayı gold satmaktayım. 1000G : 36 TL

• Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9

✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅

Referanslar için TIKLA

-----------------------------------

⚠️⚠️ALIM İLANIDIR⚠️⚠️

⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️

✅ Anında Ödeme Yöntemleri: Tüm bankalara FAST, Papara, İninal, Tosla, Binance Pay, Wise, Payoneer, Webmoney, Crypto (USDT-BUSD)

✅ Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

- 15+ yıllık main hesaplarımızla alım yapıyoruz, aynı zamanda tüm hesaplarımızda aktif olarak oyunu oynuyoruz.

- Alım yaparken de satış yaparken de en güvenli yöntemleri kullanıyoruz. Gönül rahatlığıyla gold verebilirsiniz, şimdiye kadar tek bir uyarı bile alınmadı.

- Velhasıl, sadece al-sat yapmıyoruz, aynı zamanda bu işin içerisinde ve oyuna da hakimiz. Tecrübeli ve yüksek loglara sahip bir oyuncuysanız daha iyi gruplara girmenize, daha yüksek kazançlar sağlamanıza aracı olabiliriz. (Özellikle retail için)

- Oyun ve farm hakkında aklınıza takılan her şeyi bize sorabilirsiniz. Bol kazançlar herkese ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅WOW RETAIL✅

⭐Bütün serverlarda alım yapıyoruz.

⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)

⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅WOW WOTLK & SEASON OF MASTERY✅

⭐Tüm serverlarda alım yapıyoruz.

⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)

⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅Anında Ödeme✅: FAST ile bütün bankalar, Papara, İninal, Binance pay, Kripto (BUSD, USDT, LTC), Payoneer, Wise.

Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9

✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅

Referanslar için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bicycleman -- 30 Eylül 2023; 8:0:4 >

• Selamlar,

Retail goldumu Wotlk Gehennas Horde tarafından gold ile takas etmek istiyorum.

İlgilenen olursa PM lütfen

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.