🔐
WOW Retail Twisting Nether Horde 1m 870tl (... stok 8m) WOTLK Classic Gehennas Horde 1k 39tl (... stok 174k) << << Firemaw Alliance 1k 37tl (... stok 25k) özel mesaj veya discord: oldboyz
Referanslar: https://forum.donanimhaber.com/referanslar/38451 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 26 Ekim 2023; 12:6:22 > |
##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (425. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Selamlar dostlar.
Wotlk Gehennas Horde ve Firemaw Alliance devamlı gold satışım mevcuttur.
Yazmaya gerek yok ama bot goldları değildir. Minimum alım 20k şeklinde, trade veya guildbank ile veriyorum sadece.
İki serverda fiyat dengelendi, an itibariyle 35 TL.(24 ekim)
Discord: onlybukefalos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 24 Ekim 2023; 13:14:43 > -
WOTLK Gehennas Horde 200k gold satılık. Bot golduyla karıştırılmasın lütfen. 40tlden satışını yapacağım tekte satmak istiyorum tüm goldu vaktim kısıtlı çünkü.
Discord: heisn.
-
Selamlar.
Retail EU Horde-Ally gold satışlarımız vardır
1m gold 860TL
discord: rustboishop
-
Silvermoon Alliance Retail
Gold Satış : 1m gold 870 TL dir.
Stok 1m kaldı.
İletişim için pm atınız.
-
Retail TN realminde hesap arıyorum ACİL...
Discord:emir9696
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
⏳ Merhabalar,
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐Retailde --- Her serverde 780 TL 1M Gold alınır⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐TBCde --- Tüm serverlerde gold alıyorum. ( horde alliance farkediyor ) fiyatlar değişken olduğu için sormanız gerekiyor
HARDCORE ALIMLARI DA BAŞLAMIŞTIR!!
İletişim :
✅⏳Discord: westmarket
-
Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9
✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅
Referanslar için TIKLA
-----------------------------------
⚠️⚠️ALIM İLANIDIR⚠️⚠️
⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️
✅ Anında Ödeme Yöntemleri: Tüm bankalara FAST, Papara, İninal, Tosla, Binance Pay, Wise, Payoneer, Webmoney, Crypto (USDT-BUSD)
✅ Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?
- 15+ yıllık main hesaplarımızla alım yapıyoruz, aynı zamanda tüm hesaplarımızda aktif olarak oyunu oynuyoruz.
- Alım yaparken de satış yaparken de en güvenli yöntemleri kullanıyoruz. Gönül rahatlığıyla gold verebilirsiniz, şimdiye kadar tek bir uyarı bile alınmadı.
- Velhasıl, sadece al-sat yapmıyoruz, aynı zamanda bu işin içerisinde ve oyuna da hakimiz. Tecrübeli ve yüksek loglara sahip bir oyuncuysanız daha iyi gruplara girmenize, daha yüksek kazançlar sağlamanıza aracı olabiliriz. (Özellikle retail için)
- Oyun ve farm hakkında aklınıza takılan her şeyi bize sorabilirsiniz. Bol kazançlar herkese ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
✅WOW RETAIL✅
⭐Bütün serverlarda alım yapıyoruz.
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)
⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
✅WOW WOTLK & SEASON OF MASTERY✅
⭐Tüm serverlarda alım yapıyoruz.
⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)
⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
✅Anında Ödeme✅: FAST ile bütün bankalar, Papara, İninal, Binance pay, Kripto (BUSD, USDT, LTC), Payoneer, Wise.
Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9
✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅
Referanslar için TIKLA
-
🔐
WOW Retail Twisting Nether Horde 1m 870tl (... stok 8m)
özel mesaj veya discord: oldboyz
Referanslar:
https://forum.donanimhaber.com/referanslar/38451
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 21 Kasım 2023; 22:14:54 > -
Selamlar.
Retail EU Horde-Ally gold satışlarımız vardır
1m gold 860TL
discord: rustboishop
discord sunucumuz:
-
Wotlk EU Gehennas horde 5.8 gs PvE blood elf Rogue Satılır. 12k Dps full and best enchant gems vs. İletişim için DC:Webknight#9314
-
Wotlk Firemaw Gold satışı
Wotlk Firemaw Altın satışı
WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 42tl
150k stok
Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece tek bir sunucuda oynuyor ve satış yapıyorum. Altının büyük kısmı AH den az bir kısmıda GDKP lerden ve verdiğim dungeon tanking service ile kasıyorum.
2019 Classic çıkışından sonraki ilk haftadan bu yana sıkıntısız satış yapmaktayım.
iletişim
Whatsapp: 539 647 21 84
Discord: serkandeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Goblin -- 27 Ekim 2023; 16:43:11 > -
WOTLK Gehennas Horde 200k gold satılık. Bot golduyla karıştırılmasın lütfen. 45tlden satışını yapacağım tekte satmak istiyorum tüm goldu.
Discord: heisn.
-
Selamlar dostlar.
Wotlk Gehennas Horde ve Firemaw Alliance devamlı gold satışım mevcuttur.
İki serverda an itibariyle 42 TL.
Discord: onlybukefalos
-
Wotlk Firemaw Gold satışı
Wotlk Firemaw Altın satışı
WOTLK Firemaw - Alliance - 1k Altın 42TL / 100k 4.000TL
200k stok (31 Ekim Güncel)
Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece tek bir sunucuda oynuyor ve satış yapıyorum. Altının büyük kısmı AH den az bir kısmıda GDKP lerden ve verdiğim dungeon tanking service ile kasıyorum.
2019 Classic çıkışından sonraki ilk haftadan bu yana sıkıntısız satış yapmaktayım.
iletişim
Whatsapp: 539 647 21 84
Discord: serkandeniz
-
Wotlk gehennas horde tarafında 72k gold satılıktır oyunu bıraktığım için satıyorum. 1k-40tl şeklinde satıcam.
Aynı şekilde hesabımıda satıyorum 27günlük game time var içinde ayrıyeten 80 level 5667gs holy paladini vardır.
DC:𝒮𝓊𝒻𝒻𝓁ℯ#7060
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufffle -- 1 Kasım 2023; 16:52:58 > -
Selamlar,
Classic ERA
Classic ERA Hardcore
WoTLK
Retail(Twisting Nether Hariç)
Yukarıdaki versiyonlarda TN hariç tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discord: Juvixted#8801
Konu ile ilgili referanslarım.
-
⏳ Merhabalar,
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐Retailde --- Her serverde 780 TL 1M Gold alınır⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐TBCde --- Tüm serverlerde gold alıyorum. ( horde alliance farkediyor ) fiyatlar değişken olduğu için sormanız gerekiyor
HARDCORE ALIMLARI DA BAŞLAMIŞTIR!!
İletişim :
✅⏳Discord: westmarket
-
Retail her serverde 900TL'den 1m gold alabilirim.
Discord: cevrim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X