Şimdi Ara

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.517
Cevap
116
Favori
472.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wotlk Firemaw Altın satışı

WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 35TL

100.000 altın yeniden stokta. (23 kasım Güncel)

Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece tek bir sunucuda oynuyor ve satış yapıyorum. Altının büyük kısmı AH den, bir kısmnıda GDKP lerden ve verdiğim dungeon tanking service ile kasıyorum.

2019 Classic çıkışından sonraki ilk haftadan bu yana sıkıntısız satış yapmaktayım.

iletişim

Whatsapp: 539 647 21 84

Discord: serkandeniz

• ⏳ Merhabalar,

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐Retailde --- Her serverde 930 TL 1M Gold alınır⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐TBCde --- Tüm serverlerde gold alıyorum. ( horde alliance farkediyor ) fiyatlar değişken olduğu için sormanız gerekiyor

HARDCORE ALIMLARI DA BAŞLAMIŞTIR!!

İletişim :

✅⏳Discord: westmarket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestMarket -- 24 Kasım 2023; 22:54:31 >
  • Wotlk Firemaw Gold satışı

Wotlk Firemaw Altın satışı

WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 33TL

200.000 altın yeniden stokta. (27 kasım Güncel)

Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece tek bir sunucuda oynuyor ve satış yapıyorum. Altının büyük kısmı AH den, bir kısmnıda GDKP lerden ve verdiğim dungeon tanking service ile kasıyorum.

2019 Classic çıkışından sonraki ilk haftadan bu yana sıkıntısız satış yapmaktayım.

iletişim

• Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9

✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅

Referanslar için TIKLA

-----------------------------------

⚠️⚠️ALIM İLANIDIR⚠️⚠️

⚠️Piyasaya göre yüksek fiyattan alım, anında ödeme ! ⚠️

✅ Anında Ödeme Yöntemleri: Tüm bankalara FAST, Papara, İninal, Tosla, Binance Pay, Wise, Payoneer, Webmoney, Crypto (USDT-BUSD)

✅ Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

- 15+ yıllık main hesaplarımızla alım yapıyoruz, aynı zamanda tüm hesaplarımızda aktif olarak oyunu oynuyoruz.

- Alım yaparken de satış yaparken de en güvenli yöntemleri kullanıyoruz. Gönül rahatlığıyla gold verebilirsiniz, şimdiye kadar tek bir uyarı bile alınmadı.

- Velhasıl, sadece al-sat yapmıyoruz, aynı zamanda bu işin içerisinde ve oyuna da hakimiz. Tecrübeli ve yüksek loglara sahip bir oyuncuysanız daha iyi gruplara girmenize, daha yüksek kazançlar sağlamanıza aracı olabiliriz. (Özellikle retail için)

- Oyun ve farm hakkında aklınıza takılan her şeyi bize sorabilirsiniz. Bol kazançlar herkese ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅WOW RETAIL✅

⭐Bütün serverlarda alım yapıyoruz.

⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)

⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅WOW WOTLK & SEASON OF MASTERY✅

⭐Tüm serverlarda alım yapıyoruz.

⭐Teslimat yeri: Orgrimmar - Stormwind. (f2f)

⭐Teslimat tipi: Mail - F2F Trade - Guildbank

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅Anında Ödeme✅: FAST ile bütün bankalar, Papara, İninal, Binance pay, Kripto (BUSD, USDT, LTC), Payoneer, Wise.

Discord Sunucumuz: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9

✅✅✅Güncel fiyatlara kanal içerisinde fiyat botundan ulaşabilirsiniz. Fiyatlar 7/24 günceldir.✅✅✅

Referanslar için TIKLA

• Merhaba TN de gold alıcam elinde olan ulaşabilir mi

• WOW RETAIL

TN Serve

Horde olarak 2M Gold ihtiyacım vardır

Referans'ı olanlar Discord üzerinde yazabilir "mos48"

• Classic era firemaw alliance gold satanlar fiyatiyla birlikte mesaj atabilirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wotlk Gehennas Horde 1K=28 TL

Firemaw Alliance 1K=26 TL

Discord: onlybukefalos

• Tn serverde 1m = bin tl stok 6m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Classic ERA

Classic ERA Season of Discovery

Classic ERA Hardcore

WoTLK

Retail

Yukarıdaki versiyonlarda tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Juvixted#8801

Konu ile ilgili referanslarım.

• 3 Aralık güncel fiyatlar.

WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 28TL

200.000 altın yeniden stokta

Classic Season Of Discovery - EU - Living Flame - Horde - 1 Altın ---

Yakında stok ekleyeceğim.

Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece tek bir sunucuda oynuyor ve satış yapıyorum.

Wotlk Wow World of Warcraft Season of discovery Altın gold satışı

iletişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Goblin -- 3 Aralık 2023; 2:26:51 >
  • - WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 25TL

200.000k stok

- Classic Season Of Discovery - EU - Living Flame - Horde - 1 Altın - 29TL

60g stok

Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece yukarıdaki sunucularda oynuyor ve satış yapıyorum

iletişim

• ⏳⏳ Merhabalar, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

✅World of Warcraft retail ve classic olarak 2018den beri gold alımı yapmaktayım.✅

✅RETAIL : ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##  GÜNCEL OLARAK 1M 900 TL ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## Her serverde alım mevcuttur.

(Guild bankama deposit şeklinde eğer guildden çıkamıyorsanız kendi guildinizden withdraw şeklinde goldu almaktayım )

⭐CLASSIC : Her server ve ırk anlık olarak değişmekte en güncel fiyatı almak için discorddan iletişime geçmeniz gerekmektedir piyasaya göre en uygun fiyat verilecektir.⭐ ✅✅✅✅SEASON GOLD ALIMLARI MEVCUTTUR ✅✅✅✅

DISCORD SUNUCUMDA FİYATLAR PAYLAŞILMAKTA KATILMAK İÇİN: Kişisel hesabımı arkadaş ekledikten sonra mesaj atmanız yeterli olacaktır. ✅

DISCORD : westmarket (kopyalayıp arkadaş ekleye yazmanız yeterli olacaktır.)

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##

REFERANS : https://forum.donanimhaber.com/westmarket-alimlari-referanslar--153994621

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestMarket -- 7 Aralık 2023; 11:42:29 >

• Season of discovery

Realm: Lone Wolf

Horde

Satılık 40g mevcut

• 🔐

WOW Retail Twisting Nether Horde 1m 950tl (stok 6m)

özel mesaj veya discord: oldboyz

Referanslar:

https://forum.donanimhaber.com/referanslar/38451

• SOD Living Flame EU/horde da gold alacağım. Teklifleri bekliyorum.

• Selamlar,

Classic ERA

Classic ERA Season of Discovery

Classic ERA Hardcore

WoTLK

Retail

Yukarıdaki versiyonlarda tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Juvixted#8801

Konu ile ilgili referanslarım.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.