- WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 21TL - Classic SOD Living Flame (Eu) - Horde - 1 Altın - 18TL Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece yukarıdaki sunucularda oynuyor ve satış yapıyorum iletişim Whatsapp: 539 647 21 84 Discord: serkandeniz |
##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (428. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
WOW SoD Lone Wolf-horde kısmıdna gold satışı vardır 1 gold= 12tl
discord: ridvan540p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runman -- 10 Aralık 2023; 20:31:1 > -
WOW SOD
Wild Growth ( Horde )
SATILIK 100G 1000TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finntroll -- 11 Aralık 2023; 12:25:15 > -
WoW Wrath Gehennas Horde Gold Satışı
1k gold = 20TL
Güncel stok bilgisi ve ya alım için discord adresim: icytealemon
ekleyebilirsiniz, hızlı ve güvenli gold satışı!
-
-
Selamlar,
Classic ERA
Classic ERA Season of Discovery
Classic ERA Hardcore
WoTLK
Retail
Yukarıdaki versiyonlarda tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discord: Juvixted#8801
Konu ile ilgili referanslarım.
-
🔐
WOW Retail Twisting Nether Horde 1m 900tl (stok 5m)
özel mesaj veya discord: oldboyz
Referanslar: https://forum.donanimhaber.com/referanslar/38451
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 22 Aralık 2023; 23:11:43 > -
⏳⏳ Merhabalar, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
✅World of Warcraft retail ve classic olarak 2018den beri gold alımı yapmaktayım.✅
✅RETAIL :
GÜNCEL OLARAK 1M 885 TL
Her serverde alım mevcuttur.
(Guild bankama deposit şeklinde eğer guildden çıkamıyorsanız kendi guildinizden withdraw şeklinde goldu almaktayım )
⭐CLASSIC : Her server ve ırk anlık olarak değişmekte en güncel fiyatı almak için discorddan iletişime geçmeniz gerekmektedir piyasaya göre en uygun fiyat verilecektir.⭐ ✅✅✅✅SEASON GOLD ALIMLARI MEVCUTTUR ✅✅✅✅
DISCORD SUNUCUMDA FİYATLAR PAYLAŞILMAKTA KATILMAK İÇİN: Kişisel hesabımı arkadaş ekledikten sonra mesaj atmanız yeterli olacaktır. ✅
DISCORD : westmarket (kopyalayıp arkadaş ekleye yazmanız yeterli olacaktır.)
https://forum.donanimhaber.com/westmarket-alimlari-referanslar--153994621
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestMarket -- 23 Aralık 2023; 21:31:7 >
-
- WOTLK Firemaw - Alliance - 1000 Altın 18TL
- Classic SOD Living Flame (Eu) - Horde - 1 Altın - 15TL
Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece yukarıdaki sunucularda oynuyor ve satış yapıyorum
iletişim
Whatsapp: 539 647 21 84
Discord: serkandeniz
-
Season of Discovery Wow Altın gold Satışı
- Classic SOD Living Flame (Eu) - Horde - 1 Altın - 13TL
Toptancılardan alıp satmıyorum, sadece yukarıdaki sunucularda oynuyor ve satış yapıyorum
iletişim
Whatsapp: 539 647 21 84
Discord: serkandeniz
-
Selamlar,
Classic ERA
Classic ERA Season of Discovery
Classic ERA Hardcore
WoTLK
Retail
Yukarıdaki versiyonlarda tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Discord: Juvixted veya Juvixted#8801
Konu ile ilgili referanslarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 18 Aralık 2023; 0:7:1 > -
Selamlar Lone Wolf Horde Eu stock: 200 Gold
1 Gold 5tl
discord : omaljin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaliferal -- 18 Aralık 2023; 16:34:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Wow Retail Argent Dawn Realminde Ally gold satışı yapabilecek var mıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 18 Aralık 2023; 20:29:56 > -
⏳⏳ Merhabalar, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
✅World of Warcraft retail ve classic olarak 2018den beri gold alımı yapmaktayım.✅
✅RETAIL :
GÜNCEL OLARAK 1M 885 TL
Her serverde alım mevcuttur.
(Guild bankama deposit şeklinde eğer guildden çıkamıyorsanız kendi guildinizden withdraw şeklinde goldu almaktayım )
⭐CLASSIC : Her server ve ırk anlık olarak değişmekte en güncel fiyatı almak için discorddan iletişime geçmeniz gerekmektedir piyasaya göre en uygun fiyat verilecektir.⭐ ✅✅✅✅SEASON GOLD ALIMLARI MEVCUTTUR ✅✅✅✅
DISCORD SUNUCUMDA FİYATLAR PAYLAŞILMAKTA KATILMAK İÇİN: Kişisel hesabımı arkadaş ekledikten sonra mesaj atmanız yeterli olacaktır. ✅
DISCORD : westmarket (kopyalayıp arkadaş ekleye yazmanız yeterli olacaktır.)
https://forum.donanimhaber.com/westmarket-alimlari-referanslar--153994621
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestMarket -- 23 Aralık 2023; 21:31:21 >
-
Retail Bütün Serverlarda Gold Satışı yapılmaktadır.
Watsapp ve Discord 'dan ulaşabilirsiniz.
554 969 91 90
Discord : yeK#8432
-
Selamlar.
Living Flame Eu Horde 300G satmak istiyorum.Handcrafted,benim kastıgım gold.Düşünürseniz yazabilirsiniz.
Discord:kasuanna
-
Season of Discovery - Living Flame Horde tarafında gold alıyorum.
1G: 6 TL
Minimum 50g alacağım.
Discord: icytealemon
Discord adresimden bana ulaşabilirsiniz, hızlı ve güvenli şekilde satışınızı yapacağınızdan emin olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Aralık 2023; 15:49:59 > -
-
Bu arkadaş fahiş fiyat çekip(üzerine komisyon koyup satan malum sitelerden bile %25 daha pahalı fiyat çekiyor) fiyatı beğenmeyene küfretmeyi kendine hak gören bir saygısızdır. Alışveriş yapmak isteyenlerin dikkatine. İş ahlakı diye birşeye sahip degildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 22 Aralık 2023; 19:49:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X