Şimdi Ara

WoW Gold Farming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gold Farming yapılacak bölgeleri ve teknikleri bilen arkadaşlar yardım!!(şimdi bu herif noob diyceksiniz ama 3 yıldır oynuyorum bu oyunu auction house dır ordan burdan zar zor para bulup kazanıyorum bedava honor pointle item alıyorum ama hala bi gold farming yapmayı öğrenemedim gitti yardım lütfen!!)

• En iyi yöntem bence günde 25 tane 80 level daily quest yapmak. 25x13=325 eder. Lootlarıyla, rewardlarıyla falan 400golda çıkarsın. Onun dışında low level trading item farmlanabilir. Leather olsun, ore olsun, herb olsun.

Ama en güzel para level 60daki 20 kişilik dungeonları sololarken geliyor. 1-2 saatte en aşağı 500-600G kaldırıyorsun. Ama her gün yapamıyorsun o sıkıntı. Ben para sıkıntısı yaşamaya başlayınca hemen soıluğu ZG ve AQ20de alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

En iyi yöntem bence günde 25 tane 80 level daily quest yapmak. 25x13=325 eder. Lootlarıyla, rewardlarıyla falan 400golda çıkarsın. Onun dışında low level trading item farmlanabilir. Leather olsun, ore olsun, herb olsun.

Ama en güzel para level 60daki 20 kişilik dungeonları sololarken geliyor. 1-2 saatte en aşağı 500-600G kaldırıyorsun. Ama her gün yapamıyorsun o sıkıntı. Ben para sıkıntısı yaşamaya başlayınca hemen soıluğu ZG ve AQ20de alıyorum.

özellikle argent crusade dailylerini yaparsan görevler hem iyi para(çanta içinde extra para) hem token hem rep veriyor..
    ayrıca haftada 1-2 kez biriken tokenlarla companion petler alıp tanesini en az 500 golddan satabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

En iyi yöntem bence günde 25 tane 80 level daily quest yapmak. 25x13=325 eder. Lootlarıyla, rewardlarıyla falan 400golda çıkarsın. Onun dışında low level trading item farmlanabilir. Leather olsun, ore olsun, herb olsun.

özellikle argent crusade dailylerini yaparsan görevler hem iyi para(çanta içinde extra para) hem token hem rep veriyor..
    ayrıca haftada 1-2 kez biriken tokenlarla companion petler alıp tanesini en az 500 golddan satabilirsin..

Companion pet işi gerçekten çok iyi, 40 tokene karşılık 500-600g civarı alıyorsunuz ki gayet iyi bir meblağ.
    Ayrıca ICC HC Dungeonlarından Battered Hilt farmlayabilirsiniz ya da şansınızın yaver gitmesini bekleyip her gün normal bir şekilde tamamlayabilirsiniz. (Pek realistik bir senaryo değil, ben 5 kere kaçırdım rollde. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

quote:

Companion pet işi gerçekten çok iyi, 40 tokene karşılık 500-600g civarı alıyorsunuz ki gayet iyi bir meblağ.
    Ayrıca ICC HC Dungeonlarından Battered Hilt farmlayabilirsiniz ya da şansınızın yaver gitmesini bekleyip her gün normal bir şekilde tamamlayabilirsiniz. (Pek realistik bir senaryo değil, ben 5 kere kaçırdım rollde. )

Hocam ne yaptın Hayatımda PoS - FoS - HoR toplasan 15-20 kere girmişimdir ama bana hiç düşmedi

@Dübel

Peki AQ40'ı denedinmi? Prophet skream mı ne healersız yada healer olmayan classız kesilmiyor (Yada ben beceremiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 16 Temmuz 2010; 11:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

quote:

quote:

Hocam ne yaptın Hayatımda PoS - FoS - HoR toplasan 15-20 kere girmişimdir ama bana hiç düşmedi

@Dübel

Peki AQ40'ı denedinmi? Prophet skream mı ne healersız yada healer olmayan classız kesilmiyor (Yada ben beceremiyorum)

Asıl komik olan taraf bir arkadaşımla iddiaya girmiş olmamız, kim önce alacak diye. Fakat kimse alamayacak gibi görünüyor, ikimiz de sırayla kaçırıyoruz çünkü. Toplam 10 olmuştur şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 16 Temmuz 2010; 11:34:41 >

• battared hilti 1 kez rollda kaçırdım, başka düştüğünü görmedim.. ama trade kanaldan ucuza gördüklerimi alıp, sonra pahalı satarak en az 10-15K gold kar ettmişimdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred gold
    13 yıl önce açıldı
    WoW Gold Satış
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

battared hilti 1 kez rollda kaçırdım, başka düştüğünü görmedim.. ama trade kanaldan ucuza gördüklerimi alıp, sonra pahalı satarak en az 10-15K gold kar ettmişimdir

En karlı iş bu. Bir de OS drakelerini satmak var ki ondan para kırılıyor resmen. Bir arkadaşım geçen hafta OS10 drake'ini 9k golda sattı.
  • frostla alacak itemin kalmadıysa, primordial saronite alıp ta satabilirsin.ama onunda günden güne piyasası düşüyor :S
    honor puanlarıyla da gem alıp gıildten falan tanıdık birine kestirirsen yine iyi para kazanbilirsin aslında.arkadasım günde 10 civarı gem satıyor.tanesi 130g tan olsa ortalama, 1.3k gold temiz ^^
  • quote:

@Dübel

AQ40 ı hiç denemedim ama Prot/DPS bir Pala arkadaşım ilk 3 bossu sololadı AQ40ta. DK da sololayabilir, denemek lazım. Bug Trio biraz kasıyor. Ama oluyor. O arkadaşla aynı zamanda AQ40 ı 2 kişi temizledik (Slime optional boss hariç, mekanik olarak imkansız çünkü)
  • Propheti kesmenin anahtari Nature resistance, 3-4 parça NS veren item giyerseniz eğer ve CDleri bölünmelerde kullanacak şekilde dövüşün hızını ayarlarsanız oldukca kolaylaşıyor, Twinlere kadar sololanabiliyor bildiğim kadarıyla aq40. Bu arada Propheti 2 kişi kesmek 1 kişi kesmekten çok daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgniQai

frostla alacak itemin kalmadıysa, primordial saronite alıp ta satabilirsin.ama onunda günden güne piyasası düşüyor :S
    honor puanlarıyla da gem alıp gıildten falan tanıdık birine kestirirsen yine iyi para kazanbilirsin aslında.arkadasım günde 10 civarı gem satıyor.tanesi 130g tan olsa ortalama, 1.3k gold temiz ^^

Bizim serverda gemlerin fiyatı bir hayli düştü. Kesip satmanın pek bir manası yok. 70-80 Golda koyduğunuz 20-30 gemin günde ancak 10 tanesi ya satılıyor ya satılmıyor. AH parasını da düşünürsek mantık dışı olmaya başladı. Saronite fiyatları da bir hayli düştü. Öyle olunca craftla yapılan item fiyatları da keza. Hiçbir meslek şu anda para getirmiyor gibi. (Alchemy hariç)

Ama ilginçtir. AQ yaptığım zamanlar biriktirdiğim scarablar ve idoller ara ara hala satılıyor. Çok fazla sattım. Ordan iyi bir gelir ettim misal. Bu tarz şeyler bazen iyi para getirebiliyor. Nerden baksanız bir ara 200-300 scarabım vardı, 2 ay içinde erittim çok az kaldı elimde tanesini 5-10 golddan satıyorum, AH para da kesmiyor. Idolleri de 25-30dan satıyorum. Yani çok gelmiyor tabi ama en azından günlük raiddeki repair paralarımı nerdeyse çıkarıyor diyebilirim.

• quote:

quote:

dogru bende böle farmladım aslında bikaç yöntem daha var misal argent dawn rep kasarken farkettim ben stratholme giriyordum bosslardan fln black diamond mu ne atıyor tanesi 450-500 gold tan gidiyor ben 4 tane fln düşürmüştüm friendlyden honoreda gecerken

• quote:

quote:

battared hilti 1 kez rollda kaçırdım, başka düştüğünü görmedim.. ama trade kanaldan ucuza gördüklerimi alıp, sonra pahalı satarak en az 10-15K gold kar ettmişimdir

En karlı iş bu. Bir de OS drakelerini satmak var ki ondan para kırılıyor resmen. Bir arkadaşım geçen hafta OS10 drake'ini 9k golda sattı.

Bende de Twlight Drake var sırf arkadaş beni raide aldıgı için satmadım satcağıma ona verirdim diye düşündüm baya önce düştü, 9k az bile bana 17k önermişlerdi.

• Ben mining+jewel bir charımda, diğerinde tailor+enchant la kasıyorum. En iyi para tailor'ın pantolon enchantından geliyor. Thorium alıp parçalayarak satmak da baya karlı. Bunun dışında ah de ucuz bulduğum çer çöp herşeyi toplayıp pahalanınca satma taktiğini uyguluyorum. Akmasa da damlıyor bir şekilde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Dübel

Asıl komik olan taraf bir arkadaşımla iddiaya girmiş olmamız, kim önce alacak diye. Fakat kimse alamayacak gibi görünüyor, ikimiz de sırayla kaçırıyoruz çünkü. Toplam 10 olmuştur şimdiye kadar.

Ben paladinimi 80lediğimde pos açıldıktan sonra ortalama 4 5 kez girmişimdir şimdiye kadar onda da 2 tane battered hilt çıktı birinde dissledim birindede bana düşmedi

• Ben o kadarda uğraşmadan günde 1k kasıyorum hemen hemen.
    IC'da dailyleri yapıyorum, etrafta turlarken tabi tonlarca mine topluyorum skin yapıyorum. Titansteel bar+titanium ore+saronite bar+borean leather varsa arctic furleri hemen AHliyorum. Dailylerden ve grindden hemen hemen 350-400 gold gelse al sana 1k işte. Birde loremaster yaparken iyi para kırılır gerçi o tek seferlik, şimdi outlande başlayacağım hiç tahmin edemiyorum ama bitirdiğimde yine iyi bi meblağ kırarım gibime gleiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Ben o kadarda uğraşmadan günde 1k kasıyorum hemen hemen.
    IC'da dailyleri yapıyorum, etrafta turlarken tabi tonlarca mine topluyorum skin yapıyorum. Titansteel bar+titanium ore+saronite bar+borean leather varsa arctic furleri hemen AHliyorum. Dailylerden ve grindden hemen hemen 350-400 gold gelse al sana 1k işte. Birde loremaster yaparken iyi para kırılır gerçi o tek seferlik, şimdi outlande başlayacağım hiç tahmin edemiyorum ama bitirdiğimde yine iyi bi meblağ kırarım gibime gleiyor.

60-70 arasi level kasarken Outland'den 5k gibi bir para geliyordu o zaman, tabii yuksek level'a daha fazla gold geldigini dusunursek, en azindan tum questlerden 8-10k kadar gelir diye tahmis ediyorum.
  • Herkez daha çok daily questlere yüklenmis para için çok farkli altarnetifler var. Benim eski roguemda mining jw vardi. Size abartmiyorum günde canim sıkıldıkca 2k gold yapiyordum. Serverdan servera gemlerin fiyatlari degisir ama bizim serverda 200 goldan asaya inmiyordu. Su yeni hclere milyon kez birdim bir kez o quest düsmedi benim arkadas bi girdi direk düsürdü 9k saati Drake olayini tam anlayamadim raidden birisinemi satiyorsunuz ?

Ayriyetten para kazanmak istiyorsan bir gününü full mining farma ayir. Ben aynen söyle yapiyorum Saronite oreleri bar çeviririm daha sonra bir tane Alchemy bulup bu saronite barlari titanium barlara çeviririm. Tabi mining farmliyinca zaten Titanium orede farmlicaksin eger bir gün boyunca yada 5 saat kadar farmlasan neredeyse 20 + Titanium ore farmlarsin bunlari bara çevirirsin ve elinde neredeyse 20+ Titanium Bar olur bunlarida Titansteelbar yapar Ah satarsin. AH de bunlarin tanesi 90-100 gold arasina gider eğer 15 tane koydugunu farz edersek 1 günde yapmasi zor ama 15x90=1350 gold eder bence bir günün kari için güzel bir para. Ayriyetten mining yanina ench kasiyorum kasilmasi cidden zor ve çok para yiyor ama 450 oldugunda amin ol para basma kaynagidir kendisi. Artik eskisi gibi /2 kanallarinda WTB ench yazisini az görürsünüz. Enchanting kasanlar artik direk olarak Berserkingleri falan hazir olarak AH de satar. Ahde bunlarin ortalama fiyatlari 500-600 gold arasidir. bence günde 2 kez berserking yapsan neredeyse 1000 goldda burdan kazanirsin yani Sana geriye kalan para 2000 gold küsürati olur ancak bazi matlar elinde olmadigi için AH den alirsin artik Ah de eskisi gibi pahali degil matlar. Abyss 30 gold yada gidersin Hc farmlarsin adamlara önceden belirtirsin alayina need çekicem ench için onlarda verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.u.i -- 21 Temmuz 2010; 14:15:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.