Şimdi Ara

WOW Gold Kasma taktikleriniz Nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WOW Gold Kasma taktikleriniz Nelerdir ?

Arkadaşar tokenin yüksek olması sebebi ile gold kasıp nasıl token alıyorsunuz varmı yardım edecek bir arkadaşımız ?

• en iyi yöntem raid ve m+10 satmak.bide legendary sataşı bunun dışında tokenin yaklaşık 300k oldugu şu günlerde farmdı şuydu buydu pek mümkün değil.
  • wowdaki enflasyon, türkiye ekonomisinden hallice bi duruma geldi iyice.
  • cok uctu bu token yaw...
  • 20k 30k olduğu günler millet pahalı derdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi para kasma taktiği 4 kişilik bir boost grubu kurup mythic+'larda insanları boostlamak. bunun için tabi 4 kişi iyi organize olması lazım sık online olmak lazım vs.

bir zaman sonra insan yılıyor. sırf gametime ödemek için bunlarla uğraşmak gerçekten amelelik gibi geliyor bana bir süre sonra. gidip başka birşeylerle uğraşılsa oyun dışı daha az zahmetli olur

ben 2 ay felan boost yaptım. sürekli online olmak gerekiyor birde 4 kişi birden olmanız gerekiyor vs vs. ben salmıştım bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

20k 30k olduğu günler millet pahalı derdi

Pahalı diyenler flask parasını bile nasıl toparlayacağını bilmeyenlerdir. 7 yıl önce günlük çok rahat 25k kasıyordum. Benden kat kat fazla kazananlarda vardır.O zamanlar 1k gold 3 tl falandı.
  • işin garip yani BFA da hype lanan türk communitysinin çoğu aylık ücreti veremeyecek.
  • çiçek toplama satma olayı zaten bitti dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

çiçek toplama satma olayı zaten bitti dimi

Paketin sonunda her meslek dibi boylar.Meslekler yeni pakette dirilecek, para kasmak için farklı yollar ara.Mesela ben ah'de takılırdım, al-sat.İyi para bırakıyordu, ama zaman lazım bende artık yok.
  • Meslekler öldü diyenler,farm yapmak işine gelmeyen üşengeçler.

Sadece skining ile 2 ay farm yaptım.(1 taşla 3 kuş taktiği-google amcada var.)

2019 yılı 5 aya kadar bastım tokeni.Buyrun kanıtı.

WOW Gold Kasma taktikleriniz Nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Pahalı diyenler flask parasını bile nasıl toparlayacağını bilmeyenlerdir. 7 yıl önce günlük çok rahat 25k kasıyordum. Benden kat kat fazla kazananlarda vardır.O zamanlar 1k gold 3 tl falandı.

7 yıl önce, WotLK zamanında günde 25k kastığına emin misin?
  • Üşenceçlikle alakası yok hocam, itemlar doldukça fiyatı düşüyor haliyle karı azalıyor. Mesela obliterum bi ara 20k idi sonra 11k civarlarına düştü ki o zaman bile çok düştü diyordum, şimdi ki fiyatını söylememe lüzum yok.
    Her pakette aynısı oluyor, en yukarıdan yavaş yavaş düşüyor, tabi blizz arada kendisi müdahele ediyor, mesela pot crafting meteryallerini biraz kıstı, bir güncelleme ile %50 düştü bazıları.
    Pre döneminde en dibi görecek işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

quote:

Wolk zamanıda güzel gold kasılıyordu jewelcrafting ile,büyük ihtimal 20-30k'yı cata başında kastığımda %99 eminim. Twistingde 1k=2-3tl aralığındaydı. Hatta prospectten gelen yeşil matlarla gem yapıp gemi 5g e vendora veriyordun. yeşil mat 1g'nin altına satılıyordu. Bir süre sonra blizzard durumu farkedip vendor fiyatını değiştirdi. Hatırladığım kadarıyla farklı bir yöntem ile 20-25k aralığı nasıl kastığımı forumada konu açmıştım bulursam linkini atarım.

• Şu an en az karışık gold kazanma yöntemi, Fjarnskaggl ve Foxflower toplayıp satmak 200 lü stackı 3600 gold civarı 2 saat farmla 7 stack civarı toplanabilir 3600x7=25.200 gold. Fiyatlar arttığında cooking ile Azshari Salad yapılıp satılabilir. 20 li stackı 750-980 gold arası değişiyor. Bu aralar bitki sektörü iyi gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hybal -- 22 Kasım 2017; 15:21:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

quote:

Wolk zamanıda güzel gold kasılıyordu jewelcrafting ile,büyük ihtimal 20-30k'yı cata başında kastığımda %99 eminim. Twistingde 1k=2-3tl aralığındaydı. Hatta prospectten gelen yeşil matlarla gem yapıp gemi 5g e vendora veriyordun. yeşil mat 1g'nin altına satılıyordu. Bir süre sonra blizzard durumu farkedip vendor fiyatını değiştirdi. Hatırladığım kadarıyla farklı bir yöntem ile 20-25k aralığı nasıl kastığımı forumada konu açmıştım bulursam linkini atarım.

Valla iyiymiş, bir önceki paket TBC'de 5kya hızlı uçmayı bile açamıyordu çoğu kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Üşenceçlikle alakası yok hocam, itemlar doldukça fiyatı düşüyor haliyle karı azalıyor. Mesela obliterum bi ara 20k idi sonra 11k civarlarına düştü ki o zaman bile çok düştü diyordum, şimdi ki fiyatını söylememe lüzum yok.
    Her pakette aynısı oluyor, en yukarıdan yavaş yavaş düşüyor, tabi blizz arada kendisi müdahele ediyor, mesela pot crafting meteryallerini biraz kıstı, bir güncelleme ile %50 düştü bazıları.
    Pre döneminde en dibi görecek işte.

Senin söylediğin fiyat düşmesine sözüm yok.

Demek istediğim fiyatlar düşse bile çok rahat gold kasabiliyorsun.

Farm konusunda az yapıp çok gold beklemek hayal.Ama zincirleme farm yaparsan token + gold kalıyor.

• Ben Antorus çıkmadan gireyim, tokenleri kenara dizeyim dedim dün. 4-5 aydıe girmiyordum çantada 1 token kalmıştı. Keystone +15 ler geçen haftanın buffları yüzünden zorluyordu. Sadece HC KJ sattım kurduğum pug gruplarında. Ortalama 2 kişi aldım ve kişi başı 150k, aldığım en düşük rakamdı. Birde hızlıca 9/9 temizledim ve gün sonunda 4 token(tanesi 300k idi) ve ayrıca kenarda duran 300k param vardı. Başladığımda çantamda toplam 3k repair parası vardı. Yani 1.5M civarında para kastım. Yeni raidde işler pek kolay olmayacak muhtemelen benim gibi pug taraftarları 3-4 hafta keystone üzerine yüklenecektir; bu haftaki bufflarda çok kolay kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ek bilgi olması açısından söylüyorum. Arkadaşlar zaten birçok yöntemi söylemişler. Suramardaki Ancient Mana Stonelar var. (Soulbound olmayan 50 Ancinet Mana veren stonelar) World Questleri yaparken en az 13-14 adet rastlanıyor. Biraz daha zaman harcanarak bu sayı 30-40'a tamamlanabilir. AH' da tanesi 225 gold ile 250 gold arasında satılıyor. Diğer yöntemlerin yanında miktar olarak az ancak dediğim gibi ek bilgi olsun.
  • elemanları altın gorevlerine yolla, para veren wq ları yap yanına elemanlardan birini al altın veren ozellikleri olsun aylık parayı cıkarırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.