Şimdi Ara

Wow Gold Satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 8 yıldır wow oynayıp 6 yıldır da gold satışı yapıyorum. Genellikle friend listimdeki arkadaşlarıma ve ismi lazım olamayan bir forumda satış yapıyordum. Burayada konu açmak istedim..
    Burning Legion ALLY ve Twisting Nether HORDE kısmında satış yapıyorum.
    Goldlar hic bir sekilde illegal yollar ile kasılmıyor. Ne bot ne hack tamamı farm ve AH üzerinden sağlanıyor. Bu bağlamda hic bir kuşkunuz olmasın.
    Burada konum yeni olduğu için referanslarım olmayacak elbette lakin zamanla güven sorunuda olmayacaktır.
    Şu an için BL ally kısmında 800k Gold mevcuttur.
    100k Altı alımlarda 1K sı 1TL üstü alımlarda ise 0.9TL dir. Tüm stoğu almak isteyen arkadaş ise benimle aşağıdaki yollardan biri ile iletişme gecip fiyat sorabilir.

iletişim için : Buradan özel mesaj yolu ile
    e-mail atarak : Bestofdivx@hotmail.com
    veya Whatsupp'dan (veya arayabilirsiniz) 5458104490
    iletişime gecebilir..

Not : Bu serverlar dışında şu an için gold yoktur bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperado -- 4 Mayıs 2015; 17:02:13 >

• Tw Horde serverındaki goldum su an için bitmiştir. (10k kadar kaldı) Bilginize.. Burning L. alliance kısmında gold vardır..
  • Twisting Nether da bende gold var şu an satış yapıyorum bilginize.
  • Kendiniz konu acıp yazarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desperado

Kendiniz konu acıp yazarsanız sevinirim...

hayırdır kaç parseli senin buranın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Orijinalden alıntı: Desperado

Kendiniz konu acıp yazarsanız sevinirim...

hayırdır kaç parseli senin buranın

Gereksiz polimiğe girmiycem ilk ve son mesajımdır bu konu hakkında..
    Şimdi şöyle düşünelim atıyorum ben bir sahtekarım bir konu actım ve o konunun altında diğer arkadaşlarda mesajlarını yazdı. Mesajlar arttı arttı bir cok satış ve alım oldu. Gun geldi ben bir kac kişiyi dolandırdım. O dolandırılan da buraya mesaj yazmasına rağmen aralarda karıştı gitti. Veya karışmadı da o kişi sağda solda " Donanımhaber forumundan gold aldım sahtekarlar beni dolandırdı " mı der ! yoksa herkesin kendi konusu olursa " Donanımhaber foumunda XXX kişisinden gold aldım beni dolanırdı " mı der.. Buaradaki satış yapan arkadaşar için hangisi daha iyi bir reklam olur sizce !
    Yani demek istediğim şey herkesin tek konu altında satış yapması yerine kim ne istiyorsa konusunu acar ve istediği seyi oraya yazarsa cok daha düzenli ve satın almak isteyen kişilerinde daha once almış arkadaşlar tarafındn yazılmış referansları gormesi acısındna cok daha sağlıklı olur. Yoksa burası benim kardeşim git kendine yer kap mantelitesi ile davranmıyorum.
    Bilmem anlatabildim mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperado -- 5 Mayıs 2015; 20:14:14 >

• Satışlar için sabit konuyu kullanın lütfenhttp://forum.donanimhaber.com/m_9650211/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.