Bildirim
::WOW HAKKINDA YARDIM PLS::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
var ama hiç bir şey anlamassın baslıcaksan orj. başla tavsiyem Free de Oyndığına ver 20 ytl orjinalde oyna sana tavsiyem ama sen bilirsin ama Free Cok Ama Cok dandik!!! -
PEKİ ORJİNALİNDE ÜYELİK ALMA KAPANDIMI ONU SORACAMDA CWP VERİRSEN SEVİNİRİM PLS CWP -
yaw kardeş orijinale kredi kartın varsa gir çünkü aylık ücret istiyolar pre-paid de war ama güzel ülkemde yok.Eğer oyuna şöyle bir bakiim diyosan free oyna.Ama illa da orijinal diyosan git biryerden kredi kartı edin. -
Aral, game card ları getiriyordu galiba 3 aylık 25 avro diye biliyorum -
ben de yok die biliyodum -
quote:
Orjinalden alıntı: deniz93
yaw kardeş orijinale kredi kartın varsa gir çünkü aylık ücret istiyolar pre-paid de war ama güzel ülkemde yok.Eğer oyuna şöyle bir bakiim diyosan free oyna.Ama illa da orijinal diyosan git biryerden kredi kartı edin.
off off az mı aradım arkadaşlarımla pre-paid kartını ama yok..yok.. işte insan tekrar "burası türkiye" dio -
quote:
Orjinalden alıntı: Sylvanas
quote:
yaw kardeş orijinale kredi kartın varsa gir çünkü aylık ücret istiyolar pre-paid de war ama güzel ülkemde yok.Eğer oyuna şöyle bir bakiim diyosan free oyna.Ama illa da orijinal diyosan git biryerden kredi kartı edin.
off off az mı aradım arkadaşlarımla pre-paid kartını ama yok..yok.. işte insan tekrar "burası türkiye" dio
aah ah Atatürk bile ülkemizi en uygar düzeye getireceğiz demiş,Cumhuriyetin 10.Yıl kutlayışında ama kıymetini bilen yok.Mesela blizzard'ı çok sevsem de birgün kafama esti warcraft battle.net alıcam oynucam orjinal diye ama somali ve tugandaya oyun gönderen blizzard'ın listesinde güzel ülken Türkiye yok.Gel de durumu açıkla açıklayabiliysan o derece yani.
-
20 ytl deilki orjinali en az 60 ytl ben bi türlü free yi beceremedim yardım eder misiniz free oyun cdsi 8 ytl ben bu gün alcam -
http://www.turkbeyli.net/wow/ türk serveri bedava -
Tek bir kelime söyleyeceğim 1990 dan beri aktif olarak oyun oynarım. 99 YTL lik orjinal ve 20 YTL lik sunucu ücretini son kuruşuna kadar hakeden bir oyun. Başlayacaksanız orjinal başlayın derim. -
demek yetmiyor ama bunun orjinal cd key bulması var sonra kradi kkartlar olmayan lar var ya bunlarıda düşünmek lazım biri bana cd key versee ben her ay 30 ytl veririm yani ama yok yok yok !!!!!!!! -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Sylvanas
quote:
off off az mı aradım arkadaşlarımla pre-paid kartını ama yok..yok.. işte insan tekrar "burası türkiye" dio
aah ah Atatürk bile ülkemizi en uygar düzeye getireceğiz demiş,Cumhuriyetin 10.Yıl kutlayışında ama kıymetini bilen yok.Mesela blizzard'ı çok sevsem de birgün kafama esti warcraft battle.net alıcam oynucam orjinal diye ama somali ve tugandaya oyun gönderen blizzard'ın listesinde güzel ülken Türkiye yok.Gel de durumu açıkla açıklayabiliysan o derece yani.
abi adamlar haklı tabii türkiyeye nie önem versinlerki:( sözümü yanlış anlamayın ama bi kere net bağlantımızda bile iş yok gidip blizzard nie böle bişiyle uğraşmak istesinki??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X