Şimdi Ara

WOW hesabımı dondurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler, yaklaşan finaller yüzünden accountumu bir süreliğine dondurmak istiyorum. Ama WOW'un sitesinde account managementa girdiğimde "cancel account" tan başka bir seçenek bulamadım. Freeze account diye bir şey yok mu, oyuna yaklaşık 3 ay sonra devam edicem ve karakterimin silinmesini istemiyorum.

• subscription kısmında, cancel subscription dersen her ne kadar accountu kapatıyor tarzı uyarılarda bulunsa da sadece ödemeyi iptal ediyor ve bulunan oyun süresinin bitiş tarihine kadar oynayabiliyorsun.
  • Parayı yatırma yada kredi kartı bilgilerini sil o zaten frozen oluyo bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mabi

Parayı yatırma yada kredi kartı bilgilerini sil o zaten frozen oluyo bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltiniz.

Doğrusun, ayrıca 6 yada 10 ay (tam hatırlamıyorum ama ikisinden birisi) ödeme yapmayınca hesabınız kapanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Walandyl

quote:

Parayı yatırma yada kredi kartı bilgilerini sil o zaten frozen oluyo bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltiniz.

Doğrusun, ayrıca 6 yada 10 ay (tam hatırlamıyorum ama ikisinden birisi) ödeme yapmayınca hesabınız kapanır.

yok öyle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

quote:

yok öyle bişey

Hangisi yok Kredi kartı bilgilerini silince Frozen olması mı yoksa 6 ay ödeme yapmayınca iptal olması mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

quote:

quote:

quote:

yok öyle bişey

Hangisi yok Kredi kartı bilgilerini silince Frozen olması mı yoksa 6 ay ödeme yapmayınca iptal olması mı?

iptal olma
    6 dan fazla ben bıraktım oyun karakterim dahil herşeyim eskisi gibiydi.
    O kadar para verip alıyoz. Verdiğimiz para oyunun cıkmasından 5 yıl sonraya kadar bu oyunu
    oynama güvencesi veriyor. Zırtpırt imzaladığınız sözleşmede olması lazım bu.(patchden sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 7 Mayıs 2007; 15:00:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battle net hesabını geri almak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay account un parasını ödemezsen account undaki bütün karakterler silinir !
  • Peki kredi kartı bilgilerini nasıl siliyoruz, benim gördüğüm kadarıyla sadece yeni kart eklenebiliyor, varolanı değiştiremiyoruz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

quote:

quote:

quote:

yok öyle bişey

iptal olma
    6 dan fazla ben bıraktım oyun karakterim dahil herşeyim eskisi gibiydi.
    O kadar para verip alıyoz. Verdiğimiz para oyunun cıkmasından 5 yıl sonraya kadar bu oyunu
    oynama güvencesi veriyor. Zırtpırt imzaladığınız sözleşmede olması lazım bu.(patchden sonra)

Dogru söyliyorsunuz 1 yıl 3 aydan belli Account kapalı Oynamıyorum ve silinmemis..Size orda 5 yıl oynama garantisi veriyor..5 yılı geçen butun Account hepsi siliniyor..

• nasıl yanibiz 5 yıl boyunca hep wow oynasak da 5 yıl saonra accountumuz silinirmi?
  • anlamıyorsunuz sanirim yani bakin 5 yil boyunca hiç para yatirmadin yani 5 yildir oyuna "hiç" girmiyosun hesabin silinir kullanilmadigi için ama o 5 yil içinde 1 kere bile girsen o girdiginden itibaren 5 yila atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

6 ay account un parasını ödemezsen account undaki bütün karakterler silinir !

evet 6 ay oynamazsan silinir diye bişey yok 1 yıldır oynamıyordum ben bugün hesabıma girdim charların hepsi duruyor yarın başlıyacağım oyuna ve bi sorun görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.