Şimdi Ara

Wow için Epic İtem yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle slm arkadaşlar. şuan kurmaya çalıştığım server için epic item ve npc yapmam gerekiyor. Bu konuda faydalanabileceğim program, site v.b hakkında bilginiz var mı?

Ve komutlar hakkında biraz eksikliklerim var.İtem kodları paylaşımı yapabilir misiniz?

• item kodları için wowhead'den yararlanabilirsin. wowheadde arattığın itemi bulup sayfayı açtıktan sonra adres çubuğunda sonda yazan 4 veya 5 haneli sayı o itemin kodudur.
    eğer mangos kullanıyosan serverında itemi eklemek için .additem 12345 yazıyosun. artık itemin kodu neyse 12345 yerine onu yazıcaksın.
    item yaratmak için de database'in içine girmen lazım. orda item_template tablolarında tüm itemlerin adını kodunu ve özelliklerini bulabilirsin. çok basit bi şekilde bi itemin verdiği strength agility satmina vs. vs. ordan değiştirebilirsin.
    server'ı kendin kurduğunu düşünerek anlatıyorum bunları. eğer kendin kurmadıysan başkasına kurdurduysan hiç uğraşma kaybolursun içinde veya bozarsın :D
  • item code için çok faydalı olduğu verdiğin bilgiler. Çok çok tşk ederim.

database'ten item_template aracılığla item özelliklerini değiştirmek olayını tam izah edebilir misin?
    Eğer mümkünse resimli anlatım veya hangi program ile item_template'yi açacağımı bilirsem kafi.

Saygılarımla...
  • 1. Private server kurmak için zaman doğru değil Daha WOTLK oturamadı.
    2. Private server kurmak için bilginiz çok az. En ufak bir hatada serverınız kapalı kalır.
    3. Eğer kendiniz kendinize oynayacaksanız zaten iteme gerek yok.
    4. Custom yapılan itemler serverda Lag a sebep olur ve hatta crashlere.
    5. Sql bilmeniz gerekir öncelikle.
    6.http://www.wowitemcreator.com/ bu siteye bir göz atın.
  • private server için bilgim çok az. Doğrudur katılıyorum size. Fakat biyerlerden başlamak lazım.Araştırıyorum umarım bilgilerim gelişecektir.
    Çok tşk ederim.
  • 1- SQLyog isimli programı bulup indirip kur.
    2- Database'e bağlanmak için gereken bilgileri girip bağlan
    3- Açılan ekranda mangos sekmesinden tabloları görüntüle
    4- item_template tabloları itemler, creature_template tabloları NPC'ler olur.
    5- item_template'e geldiğinde sağdan table'a basıp en alttaki boş satıra bilgiler girerek yeni item oluşturabilirsin.

Yalnız çözemediğim birşey var. İlk olarak girdiğin bilgileri kaydedip server'ı açtığında sorun yok fakat aynı item üzerinde değişiklik yapıp server'a restart attığında itemin özellikleri yaptığın gibi kalıyo. iteme verdiğin kodu değiştirmen gerekiyo itemdeki değişiklikleri görebilmek için
    onu da çözersem buraya yazarım

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKing87 -- 25 Mart 2009; 18:55:58 >
  • Bu arada program bulmadan yapamazsın diyecek olan arkadaşlara somut örnek gösterelim hemen :)

Wow için Epic İtem yapmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok çok teşekkür ederim ilginiz için .
  • db nin derinliklerine inebildim şükür tek anlamadığım nokta bi site aracılığla yaptığım item setleri nasıl db içine atacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siege27 -- 26 Mart 2009; 1:46:31 >
  • SQLyog'dan ilgili database'e sağ tuş tıklayıp import etmen yeterli sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.