Şimdi Ara

WOW ile yaptığım bir klip. iyi seyirler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar WOW ile ilk denemem bir klip denemesi, başka kliplerde görüşmek üzere...

wow Klip iZlemek için tıklayın

• Videonun üstünde bi adres yazıyo.. Eminmisin senin yaptığına bunu?
  • www.fraps.com yazıyor. ekran yakalamak için kullandığım program. Diğer filmlerime ulaşmak isterseniz ...>
    Kahramanın filmleri...
    Yorumlarınız benim için önemlidir teşekkürler..
  • güzel
    +rep
  • Başarılarının devamını dilerim o zaman.. Güzel çalışmalar..
  • koptum çok güzel olmuş
  • eline sağlık cok gusel olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu klibi sen yaptıysan bir kaç tv kanalına gönder.. Teknoloji televizyonuna mesela.. Anında hit olacaktır..
  • Yaptım diyorsa yapmışdır yaw yalan söyleyecek hali yoktur herhalde eline beynine sağlık çok güzel olmuş ama şöyle bizim türk şarkılardan koysan daha geyik olurdu
  • o kadar para yakılırmı sen ne yaptın.

ben anlamam ama pek bu işlerden gerçekten harika olmuş o video çok güzel senmi yaptın cidden. şimdi diğerlerinede bakıyorum
    konuyu açtığın filmde çok güzel ama diğeri için cidden emek harcanmış.

ekleme: ben buna bayıldım
    http://www.youtube.com/watch?v=EeijAB4yeTI
    2. ekleme : 5 yıldızıda verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 25 Mayıs 2006; 20:53:19 >

• çok harika yaa

gerçektende nasıl yaptın bunu...

sıradan bilgsyr kullanıcılarının bu kadar gelişkin programları bulup da
    kullanmayı öğrenebileceğini bilmiyordum.
  • helal olsun arkadaşım bomba olmuş
  • Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler. Beğendiğinize çok memnun oldum.
    Daha önce teknoloji tv de counter strike ile yaptığım bir film yayınlanmıştı. Ama o zamanlar sadece digiturkte yayını olduğundan çok izlenmemişti. Siteye yükledikten sonra sizlerle onuda paylaşacağım.

Kısa filme ilgi bilgisayarcılar arasında gerçekten çok yaygın, katıldığım eğitimlerde, kursiyerlerin büyük bir bölümü benim gibi bilgisayar ile ilgilenen insanlardı. Şu bir gerçekki digital kameralar hayatımıza girdiğinden beri bilgisayarcılar, maden biz bu programları ve elektronik aletleri çok rahat kullanabiliyoruz, neden bir film veya klip yapmayalım diyip işe girişiyorlar. Bende bu gruba dahil biriyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAYDONOZ -- 26 Mayıs 2006; 9:37:27 >
  • güzel olmuş.eline sağlık
  • bravo arkadaşım güzel olmuş devamını dilerim
  • bu arada wow klip te ki şarkı ney ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

bu arada wow klip te ki şarkı ney ?

black eyed peas ın bi parçası ''pulp fiction'' ın müziğini değiştirmişler sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: er_dem

quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

bu arada wow klip te ki şarkı ney ?

black eyed peas ın bi parçası ''pulp fiction'' ın müziğini değiştirmişler sanırım

Şarkının adı Black Eyed Peas - Pump It
  • WOW ne oyun değil mi? nasıl dans ediyor böyle biraz anlatırsan bende denemek isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

ekleme: ben buna bayıldım
    http://www.youtube.com/watch?v=EeijAB4yeTI
    2. ekleme : 5 yıldızıda verdim :)

orda filmin sonunda resmin eksik parçası yerine ne resmi konulmuş ??? ben tam anlayamadım da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.