Şimdi Ara

wow item kasmak / izlenecek yol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cahilligimi bagislayin ama pwe pwp nedir acaba. Açiliminida merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Player versus Environment
    Player versus Player
  • quote:

Orijinalden alıntı: acark

Player versus Player

ben pvp pve nedemek sormadımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Player versus Player

Keşke onu sorsaymışsın. Çünkü senin yaptığın naziliği burda kimse yapmaz.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Sen kendi fikrini yazmışsın, ben kendi fikrimi. Nedir bu alınganlık ? Agresif yazışlar ? Ben sen bunu yazdın, ben bunu yazdıma da getirebilirdim konuyu ilk mesajımda ama gerek görmedim.
    Gelip Pve'de bunu yaparsın, başka atraksiyonu yok, hiç anlam veremediğim sevdaları var, sidik yarışıdır şeklinde kendi görüşünü belirtebilecek kadar özgürsen ben de kendi kinayeli fikrimi belirtecek kadar özgürüm. Zoruna gittiyse, bir daha kendi beğenmediğin/başkasının beğenisi muhtemel bir şeye çamur atarken tekrar düşünürsün. Ağır geldiyse şikayet edersin.

Ben istediğimi oynarım, senin fikrine ya da iznine ihtiyacım yok, zaten sormadım. ' Git ne zıkkımı oynuyorsan oyna', 'ben istediğimi yaparken sen raid farmla, olmadı pokemon dövüştür' diyecek kadar banâlsen az bile yazmışım ben. Sen de istediğini oynuyorsun, benim iznim ya da onayım gerekiyor mu ?

Diğer yazdıklarında cevap verecek bir şey yok zaten, konuyu saptırmaya çalışman normal. Forumda klişe haline geldi bu :) Başarılarının devamını dilerim.

• gorkemsezgin G kullanıcısına yanıt
    Cevap verenler olmuş ama alıntı yapmışsın havada kalmasın.

458 ilevel pvp itemları söylenildiği gibi meslekler tarafından craft yapılıyor.
    Rogue-Monk-Hunter-Shaman-Druid craftları için Leatherworking; Paladin-Deathknight-Warrior craftları için Blacksmithing, Priest-Mage-Warlock için Tailoring craftları var. Head - Shoulder - Chest - Wrist - Gloves - Waist - Legs - Boots craftları var diye biliyorum. Birkaç bin gold harcayarak, tanıdığın birine yaptırabilirsin. AH'yi kontrol etmek de faydalı denildiği gibi, bazen çok ucuza koyanlar oluyor.

MoP Honor ve Conquest vendorları Orgrimmar'da değil.

Horde için;

wow item kasmak / izlenecek yol

Alliance için;

haritalarda belirtilen yerlerde bulabilirsin vendorları.

Justice ve Valor puanıyla item alabileceğin yer de, linkteki Npc'nin bulunduğu yer : Commander Oxheart

Resimler büyük olmuş kusura bakmayın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Cevap verenler olmuş ama alıntı yapmışsın havada kalmasın.

458 ilevel pvp itemları söylenildiği gibi meslekler tarafından craft yapılıyor.
    Rogue-Monk-Hunter-Shaman-Druid craftları için Leatherworking; Paladin-Deathknight-Warrior craftları için Blacksmithing, Priest-Mage-Warlock için Tailoring craftları var. Head - Shoulder - Chest - Wrist - Gloves - Waist - Legs - Boots craftları var diye biliyorum. Birkaç bin gold harcayarak, tanıdığın birine yaptırabilirsin. AH'yi kontrol etmek de faydalı denildiği gibi, bazen çok ucuza koyanlar oluyor.

MoP Honor ve Conquest vendorları Orgrimmar'da değil.

Horde için;

Alliance için;

haritalarda belirtilen yerlerde bulabilirsin vendorları.

Justice ve Valor puanıyla item alabileceğin yer de, linkteki Npc'nin bulunduğu yer : Commander Oxheart

Resimler büyük olmuş kusura bakmayın :D

çok teşekkür ederim yardımların için. orgrimmar ve bu belirttiğin yerler dışında yok sanırım?

• gorkemsezgin G kullanıcısına yanıt
    Bu yerler dışında da var ama işine yarayabilecek olanlar bunlar. 70 level pvp itemları başla yerlerden de alınabiliyordu.
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yardımların için.
  • Pvp-Pve tartışması olmuş. Şöyle anlatayım farkı,

DK ile pvp yapıyorum, Druid healer ile PvE.

Druid healer ile, hardcore progress sırasında, putricide fightında(ne kadar zor fight olduğunu bilenler bilmeyenlere anlatsın) sıkıntıdan uyuyakaldım.

DK ile PvP sırasında ise bilgisayar başında Death Grip atarken "gel lan burya mınıs.ktiiiim" diye böğürüyorum.

Evet PvE'yi çok seviyorum, başkalarından daha iyi olmak çok huzur verici. Ama PvP'deki keyif hiçbirşeyde yok. Belki bilardo... Yok yok PvP daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Player versus Player

iyide acilimini sormussun, yazmislar, neden atar yapiyorsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

PvE'de her hafta tekrar tekrar aynı bossları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz saçmadır çünkü yapay zekaya karşı oynuyorsun ve kendin insansın.
    PvP'de her hafta tekrar tekrar aynı adamları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz eğlenceli; gırgırı/şamatası boldur çünkü insansın ve insanlara karşı oynuyorsun. Hem de çok zordur, hıhı.
    Battle.net PvP forumlarını ağlama duvarı gibi kullanıp, sınıf dengesizliklerinden dert yananlar da aslında PvE oyuncularıdır hep. Gelip PvP'yi kötülemeye çalışırlar forumlarda. Halbuki gerçekte PvP mükemmeldir.
    Neyse, yeter bu kadar kinaye.

Belki Türkçe okuyorsun; ama anlamadığın kesin.
    PvE'ye ilişkin, "yapay zekaya karşı oynadığın için inanılmaz saçmadır" diye bir ifade kullanmadım. Ne olduğunu söyleyip, kendi bakış açımı belirttim.
    quote:

PvE'de yapay zekaya karşı mücadele eder, her hafta tekrar tekrar raid bosslarını keserek karakterini giydirirsin/donatırsın. Başka bir atraksiyonu yok. Ha bir de hiçbir şekilde anlam veremediğim bir "binek sevdası" vardır ki kimilerinde, sırf onun için eski yeni tüm raidleri farmlarlar. Tüm PvE olayı bana kısaca "sidik yarışı" gibi geliyor.

PvP'ye ilişkin de, "gerçek insanlara karşı oynadığın için çok daha eğlenceli, çok daha zordur" diye bir ifade kullanmadım.
    Bu oyunda PvP de PvE de tek başına yapılmıyor. PvE'de, zindan için 5 kişi, raid için 10 veya 25 kişi gerekirken, PvP'de 2 kişi, rezil olmadan, zevkini alarak arena yapmaya yetiyor.
    quote:

Bir de PvP vardır, Blizzard'ın MoP'un gelişi ile birlikte b.kunu çıkardığı bir sistemdir, kanlı-canlı, düşünebilen, gene aynı senin-benim gibi insan evlatlarına karşı mücadele edersin. Gene bunda da puanlar kazanıp karakterini giydirir/donatırsın. PvP sezonu denen dönem sonları, dereceye girenlere gene binek hediyesi verilir. Onun dışında, eğer en azından bir arkadaşın varsa, PvP daha eğlenceli, gırgırı/şamatası bol bir atraksiyondur.

Belki görmezsin diye kendi mesajlarımı alıntıladım; zahmet et, anlamaya çalışarak oku.

PvE sevmiyorum, inkar etmiyorum. Ama kalkıp da "PvP, PvE'den daha iyi" ya da "PvP adam işi, PvE çocuk işi" gibi fanboy açıklamaları da yapmadım.

Bugün ikisinde de, tek başınaysan hiçbir b.k yiyemezsin.
    PUG raid'e girmek istersin, achievement isterler, yoksa burun kıvırırlar. PvE guild desen, direkt s.ktir çeker onlar zaten. Varsa yoksa item levelidir, senin becerip becerememen değildir seçilme kıstasın. Raidin son boss'undan silah loot'layan, kendini tanrı sanır.

Haftalık CP'yi bari chatten adam bulup yapayım dersin, ya achievement soran maç başına para isteyen g.tü kalkıklar denk gelir ya da oynadığı sınıfı bilmeyen, CC atamayan mallar gelir.

Kısaca, ikisi de birbirinden b.ktur. Ama PvP'de sadece 1 kişinin çilesine katlanarak bir şeyler yapabilirken, PvE'de senden başka en az 4, en fazla 24 kişiye katlanman gerekir. Verdiği sıkıntıya bakarsak, PvP daha az yıpratıcıdır.

Sen git ne zıkkımı oynuyorsan oyna. Senin PvE'ciliğine laf ettim mi ki kalkıp da bana cevap veriyorsun?
    Ben, "inanılmaz zor" aynı zamanda da "inanılmaz eğlenceli" arenamı yaparken, sen git raid farmla, yetmezse pokemon dövüştür.

Sen oyunu birak ne kendine ne baskasina eziyet etme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: flam

Pvp-Pve tartışması olmuş. Şöyle anlatayım farkı,

Druid healer ile, hardcore progress sırasında, putricide fightında(ne kadar zor fight olduğunu bilenler bilmeyenlere anlatsın) sıkıntıdan uyuyakaldım.

DK ile PvP sırasında ise bilgisayar başında Death Grip atarken "gel lan burya mınıs.ktiiiim" diye böğürüyorum.

Evet PvE'yi çok seviyorum, başkalarından daha iyi olmak çok huzur verici. Ama PvP'deki keyif hiçbirşeyde yok. Belki bilardo... Yok yok PvP daha zevkli.

Hocam yanlış anlamazsan birşey sorucam; Pve itemini en yüksek ilvl yapınca kime ne gibi bir üstünlüğün oluyor ? Yani kalkıp bu itemle pvp de extrem işler mi yapıyorsun ? Yoksa sadece insanın kendini tatmin etmesiyle alakalı bir şey mi ? Çünkü benim şahsi düşüncem eşit ilvl pvp setiyle bglerde ve ya arenalarda karşındaki rakibine üstünlük kurman karakterine hakim olman seni daha fazla iyi player yapmaz mı ? Bazen raidlerde playerlar görüyorum, acaba üzerinde ne item var diye siteden baktığımda 530-540 ilvl'e çıkmış ama neredeyse hiç arena ve bg yapmamış, bu bana çok garip geliyor, online bir oyunda rakibinle karşılıklı mücahadele etmemek çok saçma, yani devamlı pve oynasam single player oyun oynamış gibi hissederdim heralde

• Harbi PvE ne boş işmiş arkadaş, siz olmasanız bunun farkına varmadan oynuyor olacaktım. Hemen gidip arenalara akayım ben iyisi mi..
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Umarım yukarda ki yazıma alınıp yazmamışsındır bunu, ben hem şahsi fikrimi söyledim hemde devamlı pve yapanları yadırgadığımı belirtmek istedim,kısacası kötülemedim. Çünkü ben hem raid yapıp hem pvp yapıyorum yani etinden sütünden kılından neyinden zevk alınıyorsa almaya çalışıyorum
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Benim de dün silinen mesajlarımda söylemeye çalıştığım buydu, kim nasıl isterse öyle oynar; nasıl eğleniyorsa onu yapar. Bir bölümü yükseltmek için, diğer tarafı yerin dibine sokmaya çalışmak komik olduğu kadar saygısızca bir davranış oluyor. Ama söylemeden geçemem, senin 'single player' lafına da güldüm :)
  • Pve de heroic itemleri dizince 543 ilvl yapınca ne yapıyorsunuz? Oyun sizin için bitiyor muhtemelen. Yani daha iyi itemleri bossları daha kolay kesmek için alıyorsunuz. Rekabet ettiğiniz hiç birşey yok bi oyunculuğunuzu gösterebileceğiniz bir yer yok. Sıkmıyor mu sizi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Pve de heroic itemleri dizince 543 ilvl yapınca ne yapıyorsunuz? Oyun sizin için bitiyor muhtemelen. Yani daha iyi itemleri bossları daha kolay kesmek için alıyorsunuz. Rekabet ettiğiniz hiç birşey yok bi oyunculuğunuzu gösterebileceğiniz bir yer yok. Sıkmıyor mu sizi?

Herkes öyle full hc yapamaz merak etme esas onu yapmak büyük iş

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Hocam yanlış anlamazsan birşey sorucam; Pve itemini en yüksek ilvl yapınca kime ne gibi bir üstünlüğün oluyor ? Yani kalkıp bu itemle pvp de extrem işler mi yapıyorsun ? Yoksa sadece insanın kendini tatmin etmesiyle alakalı bir şey mi ? Çünkü benim şahsi düşüncem eşit ilvl pvp setiyle bglerde ve ya arenalarda karşındaki rakibine üstünlük kurman karakterine hakim olman seni daha fazla iyi player yapmaz mı ? Bazen raidlerde playerlar görüyorum, acaba üzerinde ne item var diye siteden baktığımda 530-540 ilvl'e çıkmış ama neredeyse hiç arena ve bg yapmamış, bu bana çok garip geliyor, online bir oyunda rakibinle karşılıklı mücahadele etmemek çok saçma, yani devamlı pve oynasam single player oyun oynamış gibi hissederdim heralde

Neden yanlış anlamam gerektiğini anlamadım. Bana karşı bi'şeyler hissediyorsan direk açılabilirsin :) Böyle laf dolandırarak söylemene gerek yok. Medeni insanlarız rofl.

Neyse gelelim sorunun cevabına, Online oyun oynarken iki tür yarış vardır, örneklemek gerekirse, Birisini Yüzme, Atletizm gibi düşünebiliriz; hedefe herkesten önce varmanın verdiği hazzı içerir. Bunu PvE'ye benzetebiliriz.

Diğeri ise, Boks yahut ne bileyim Tenis gibi, karşılıklı "müsabaka" düzenlenen sporlara benzetebiliriz. Bu da hedefini "saf dışı" etmenin verdiği haz ile bağdaştırılabilir. Bu da PvP için iyi bir örnek teşkil eder.

Şimdi kalkıp bir tenisçinin, bir yüzücüye buna istinaden; "ne boş iş yapıyorsunuz" demesi çok anlamsızdır. Herkes farklı şeylerden tat alıyor olabilir. Kimsenin kimseyi keyif aldığı eylemi yaptığı için suçlamasının manası yoktur. O PvE seviyor olabilir, sen PvP. Bu ne kadar normal değil mi? İnsanları senin verdiğin kararın aynısını vermediği için aşağılamak bizim memleketimize özgü değil tabi. İnsan tabiatı...

ÖGP:

Neden PvE sorusunun cevabı; Contenti bir başkasından önce bitirmek, hedefe ulaşmak. Onu geçmek.
    Neden PvP sorusunun cevabı; Diğer oyuncuları safdığı bırakmak, yarışın dışına iterek onların düşmesini izlemek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Neden yanlış anlamam gerektiğini anlamadım. Bana karşı bi'şeyler hissediyorsan direk açılabilirsin :) Böyle laf dolandırarak söylemene gerek yok. Medeni insanlarız rofl.

Neyse gelelim sorunun cevabına, Online oyun oynarken iki tür yarış vardır, örneklemek gerekirse, Birisini Yüzme, Atletizm gibi düşünebiliriz; hedefe herkesten önce varmanın verdiği hazzı içerir. Bunu PvE'ye benzetebiliriz.

Diğeri ise, Boks yahut ne bileyim Tenis gibi, karşılıklı "müsabaka" düzenlenen sporlara benzetebiliriz. Bu da hedefini "saf dışı" etmenin verdiği haz ile bağdaştırılabilir. Bu da PvP için iyi bir örnek teşkil eder.

Şimdi kalkıp bir tenisçinin, bir yüzücüye buna istinaden; "ne boş iş yapıyorsunuz" demesi çok anlamsızdır. Herkes farklı şeylerden tat alıyor olabilir. Kimsenin kimseyi keyif aldığı eylemi yaptığı için suçlamasının manası yoktur. O PvE seviyor olabilir, sen PvP. Bu ne kadar normal değil mi? İnsanları senin verdiğin kararın aynısını vermediği için aşağılamak bizim memleketimize özgü değil tabi. İnsan tabiatı...

ÖGP:

Neden PvE sorusunun cevabı; Contenti bir başkasından önce bitirmek, hedefe ulaşmak. Onu geçmek.
    Neden PvP sorusunun cevabı; Diğer oyuncuları safdığı bırakmak, yarışın dışına iterek onların düşmesini izlemek.

Şahsına ithafen yazmadığım aslında yazıda açıkca belli oluyordu, sadece sorduğum sorunun cevabının içinde ego tatmini, yani haz meselesi olduğu için kırıcı olabilir diye "yanlış anlamazsan" dedim. Sende PvE'den aldığın hazzın sebebini yazmışsın

Benim yukarda belirttiğim garipsediğim ve yadırgadığım şey sadece hc raid yapanlar bg ve arenayı hiç denemeyenler.. Zaten sen hem pve hem pvp yaptığın için bu gruptan sıyrılıyorsun. Dediğim gibi ben kendime göre konuştuğumu belirterek sadece raid yapmanın sıkıcı olacağını belirttim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.