Şimdi Ara

wow item kasmak / izlenecek yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • item levelim 404/404. bazı itemler görevlerden bazıları auction house'dan beğenerek aldığım itemler. 86 oldum fakat kafama takılan şeyler mevcut.

1- 90 olmak için görev yaparak ilerliyorum. acaba ara verip dungeon/raid/bg/arena falan mı girmeliyim?
    2- bazı yerlerde okudum fakat kafam iyice karıştı. valor point, justice point, conquest point, honor point diye birçok puan sistemi mevcut. bunların nerelerden kazanıldığını biliyorum fakat şuanki item levelim ile neye öncelik vermeliyim. veya bunlardan ilk hangisi kasılmalı, sonra hangisi, bir sıralama ve öncelik olsa ne olmalı?
    3- pvp yapmak en öncelikli hedefse bg girip honor point kasıp son setleri alıp sonra arena kasıp conquest point kasıp en iyi setleri almak daha mantıklı değil mi?
    4- heroic dungeonlar, raidler pvp itemi düşürür mü yoksa sadece pve mi? eğer sadece pve ise bunlar neden kasılır?

• Elini çabuk tut.Bu ayın 27 sinde arena sezon sona eriyor galiba?
  • 1) Görev yaparak konuyu vs öğrenebilirsin ve dungeonlar ile pekiştirebilirsin
    2) Raid yapıcak isen önceliğin valor puanı olmalıdır ki zaten justice puanı bir şekilde kasılıor. PvP yapacak isen önceliğin Honor ve Conquest puanı olmalı.
    3) 3. dediğin kesinlikle en mantıklısı ki yeni sezon geliyor 27 ağustosta honor puanı biriktir 4000'e kadar
    4) Sadece pve itemi düşürür ki bu itemler raid dediğimiz (daha geniş dungeon diyim) yerlerde kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

1) Görev yaparak konuyu vs öğrenebilirsin ve dungeonlar ile pekiştirebilirsin
    2) Raid yapıcak isen önceliğin valor puanı olmalıdır ki zaten justice puanı bir şekilde kasılıor. PvP yapacak isen önceliğin Honor ve Conquest puanı olmalı.
    3) 3. dediğin kesinlikle en mantıklısı ki yeni sezon geliyor 27 ağustosta honor puanı biriktir 4000'e kadar
    4) Sadece pve itemi düşürür ki bu itemler raid dediğimiz (daha geniş dungeon diyim) yerlerde kullanılır.

öncelikle teşekkür ederim dalga geçmeden düzgün cevaplar verdiğiniz için :)

peki neden dungeon ve raid yapılır o zaman? 90'dan sonra amaç pvp ise pve için valor ve justice kasıp pve seti dizmek ne gibi bir fayda sağlar?
  • PvE daha çok o eklenti paketinin lore ( hikayesini) yansıtır bazı insanlar bundan zevk alırken bazısı ise PvP yapmaktan zevk alır ki düzgün bir şekilde raid yapmak içinde zamanı iyi ayarlayıp aynı zamanda iyi zaman ayırmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

öncelikle teşekkür ederim dalga geçmeden düzgün cevaplar verdiğiniz için :)

peki neden dungeon ve raid yapılır o zaman? 90'dan sonra amaç pvp ise pve için valor ve justice kasıp pve seti dizmek ne gibi bir fayda sağlar?

PvE'de yapay zekaya karşı mücadele eder, her hafta tekrar tekrar raid bosslarını keserek karakterini giydirirsin/donatırsın. Başka bir atraksiyonu yok. Ha bir de hiçbir şekilde anlam veremediğim bir "binek sevdası" vardır ki kimilerinde, sırf onun için eski yeni tüm raidleri farmlarlar. Tüm PvE olayı bana kısaca "sidik yarışı" gibi geliyor.

Bir de PvP vardır, Blizzard'ın MoP'un gelişi ile birlikte b.kunu çıkardığı bir sistemdir, kanlı-canlı, düşünebilen, gene aynı senin-benim gibi insan evlatlarına karşı mücadele edersin. Gene bunda da puanlar kazanıp karakterini giydirir/donatırsın. PvP sezonu denen dönem sonları, dereceye girenlere gene binek hediyesi verilir. Onun dışında, eğer en azından bir arkadaşın varsa, PvP daha eğlenceli, gırgırı/şamatası bol bir atraksiyondur.

• cevaplarınız için teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PvE'de her hafta tekrar tekrar aynı bossları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz saçmadır çünkü yapay zekaya karşı oynuyorsun ve kendin insansın.
    PvP'de her hafta tekrar tekrar aynı adamları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz eğlenceli; gırgırı/şamatası boldur çünkü insansın ve insanlara karşı oynuyorsun. Hem de çok zordur, hıhı.
    Battle.net PvP forumlarını ağlama duvarı gibi kullanıp, sınıf dengesizliklerinden dert yananlar da aslında PvE oyuncularıdır hep. Gelip PvP'yi kötülemeye çalışırlar forumlarda. Halbuki gerçekte PvP mükemmeldir.
    Neyse, yeter bu kadar kinaye.

Göründüğü üzere PvP oyuncususun. Zindanların sana level kasma dışında hiçbir faydası olmayacaktır. Aynı şekilde raidler de. Ha kimileri vardır; 90 olunca Heroic zindanları farmlar; kazandığı Justice puanlarını Honor puanına çevirip PvP itemı alır, tercih meselesidir.
    90 olana kadar görevler, zindan ve Bg'lardan exp. kazanabilirsin. Miktarları duruma göre değişiklik gösterir, zindanlara ilk girdiğinde 1-2 tane görev alır biraz daha fazla kazanım sağlamış olursun.

90 olduğunda birikmiş goldunla 458 ilevel PvP item seti alabilirsin. Bu şekilde battlegroundlara girdiğinde parçalamazlar seni. Daha sonra random battleground ile Honor puanı kasıp daha yüksek ilevel PvP itemları alırsın, random bg'de yanılmıyorsam günde 1 defa Conquest puanı da kazanırsın. Bu arada arena takımın varsa onlarla da haftalık Conquest puanını doldurma olayına girebilirsin. Arenalardan ve Rated battleground'lardan kazanabileceğin bu puanla çok daha güçlü PvP itemları satın alabilirsin.
    Bunun yanında şu an oyunda bulunan 4 World Boss'u keserek item düşürmeye çalışabilirsin, bu 4 bosstan 2 tanesi ağırlıklı olarak PvP itemları düşürür. Bunlar Kun-Lai Summit'te bulunan Sha of Anger ve Isle of Thunder'da bulunan Nalak. İkisinin de 15 dk. civarı spawn süreleri var; pek sorun yaşamazsın bu yüzden.

PvP oyuncusu olarak ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun zaten. Sorularının bir kısmını kendin cevaplamışsın.
    4 olarak yazdığın sorunun ilki için, PvE bölgeleri olan zindan ve raidlerden PvP itemı neden düşsün ? Zamanında yaptılar bunu da, raidleri arena sanan tiplerle dolmuştu ortalık :) 2. sorunu ise şaka olarak görüyorum; iyi değil ama gülümsetti.

• Benim değil ama çoğu pvp oyuncusunun PVE cilere bakışı (stormscale)
    Faggot. Hardcore ise no lifer faggot
    LFR Hero

PVP de high rating yapmış insanlar direk ünlü oluyor ve hepsine tapıyorlar
    PVE cilerin PVP yapanlara karşı bakışıda işte böyle serseri, ne yapacağı belli olmayan, ego sorunları olan insanlar şeklinde.

Özet: gerçek hayata yansıttığımızda PVE oyuncuları kütüphaneden çıkmayan çalışkan tiplerken, PVP oyuncuları karıyı kızı götüren uyuşturucu bağımlısı insanlardır.

xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Benim değil ama çoğu pvp oyuncusunun PVE cilere bakışı (stormscale)
    Faggot. Hardcore ise no lifer faggot
    LFR Hero

PVP de high rating yapmış insanlar direk ünlü oluyor ve hepsine tapıyorlar
    PVE cilerin PVP yapanlara karşı bakışıda işte böyle serseri, ne yapacağı belli olmayan, ego sorunları olan insanlar şeklinde.

Özet: gerçek hayata yansıttığımızda PVE oyuncuları kütüphaneden çıkmayan çalışkan tiplerken, PVP oyuncuları karıyı kızı götüren uyuşturucu bağımlısı insanlardır.

xd

he he
  • yeni sezon gelince ne olucak item kasamazsa arkadas ya da ben?
    honor point falan sifirlaniyor mu acaba?
    bende yeniyim oyunda 85 lvl dk.
    outland alliancce pvp deyim.

pvp pve konusuna gelicek olursak uzun vadede pvp daha zevkli birsey bence.
    pve bir yere kadar sonra sıkılır insan diye dusunuyorum ama pvp surekli bir aksiyon.
    item kasiyosun mob öldürmek icin mi kasacagim itemi yahu.
    bana biraz absurt geliyor pve.
    kisisel zevk meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Wow u Wow yapanda bu zaten.
    Sadece Auction house da ticaret yapan ne pve ne pvp yapan tipler var.Deli gbi oyun parası kasıyor sadece.İstese Garroshu satın alabilecek tipler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

PvE'de her hafta tekrar tekrar aynı bossları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz saçmadır çünkü yapay zekaya karşı oynuyorsun ve kendin insansın.
    PvP'de her hafta tekrar tekrar aynı adamları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz eğlenceli; gırgırı/şamatası boldur çünkü insansın ve insanlara karşı oynuyorsun. Hem de çok zordur, hıhı.
    Battle.net PvP forumlarını ağlama duvarı gibi kullanıp, sınıf dengesizliklerinden dert yananlar da aslında PvE oyuncularıdır hep. Gelip PvP'yi kötülemeye çalışırlar forumlarda. Halbuki gerçekte PvP mükemmeldir.

Belki Türkçe okuyorsun; ama anlamadığın kesin.
    PvE'ye ilişkin, "yapay zekaya karşı oynadığın için inanılmaz saçmadır" diye bir ifade kullanmadım. Ne olduğunu söyleyip, kendi bakış açımı belirttim.
    quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

PvE'de yapay zekaya karşı mücadele eder, her hafta tekrar tekrar raid bosslarını keserek karakterini giydirirsin/donatırsın. Başka bir atraksiyonu yok. Ha bir de hiçbir şekilde anlam veremediğim bir "binek sevdası" vardır ki kimilerinde, sırf onun için eski yeni tüm raidleri farmlarlar. Tüm PvE olayı bana kısaca "sidik yarışı" gibi geliyor.

PvP'ye ilişkin de, "gerçek insanlara karşı oynadığın için çok daha eğlenceli, çok daha zordur" diye bir ifade kullanmadım.
    Bu oyunda PvP de PvE de tek başına yapılmıyor. PvE'de, zindan için 5 kişi, raid için 10 veya 25 kişi gerekirken, PvP'de 2 kişi, rezil olmadan, zevkini alarak arena yapmaya yetiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Bir de PvP vardır, Blizzard'ın MoP'un gelişi ile birlikte b.kunu çıkardığı bir sistemdir, kanlı-canlı, düşünebilen, gene aynı senin-benim gibi insan evlatlarına karşı mücadele edersin. Gene bunda da puanlar kazanıp karakterini giydirir/donatırsın. PvP sezonu denen dönem sonları, dereceye girenlere gene binek hediyesi verilir. Onun dışında, eğer en azından bir arkadaşın varsa, PvP daha eğlenceli, gırgırı/şamatası bol bir atraksiyondur.

Belki görmezsin diye kendi mesajlarımı alıntıladım; zahmet et, anlamaya çalışarak oku.

PvE sevmiyorum, inkar etmiyorum. Ama kalkıp da "PvP, PvE'den daha iyi" ya da "PvP adam işi, PvE çocuk işi" gibi fanboy açıklamaları da yapmadım.

Bugün ikisinde de, tek başınaysan hiçbir b.k yiyemezsin.
    PUG raid'e girmek istersin, achievement isterler, yoksa burun kıvırırlar. PvE guild desen, direkt s.ktir çeker onlar zaten. Varsa yoksa item levelidir, senin becerip becerememen değildir seçilme kıstasın. Raidin son boss'undan silah loot'layan, kendini tanrı sanır.

Haftalık CP'yi bari chatten adam bulup yapayım dersin, ya achievement soran maç başına para isteyen g.tü kalkıklar denk gelir ya da oynadığı sınıfı bilmeyen, CC atamayan mallar gelir.

Kısaca, ikisi de birbirinden b.ktur. Ama PvP'de sadece 1 kişinin çilesine katlanarak bir şeyler yapabilirken, PvE'de senden başka en az 4, en fazla 24 kişiye katlanman gerekir. Verdiği sıkıntıya bakarsak, PvP daha az yıpratıcıdır.

Sen git ne zıkkımı oynuyorsan oyna. Senin PvE'ciliğine laf ettim mi ki kalkıp da bana cevap veriyorsun?
    Ben, "inanılmaz zor" aynı zamanda da "inanılmaz eğlenceli" arenamı yaparken, sen git raid farmla, yetmezse pokemon dövüştür.

• degisik bir durum sanirim bu tarz kisiler tamamen dis dunyaya kapali kisiler.
    ben wow a yeni basladim yapacak o kadar cok sey varki suan cok zevk aliyorum oyundan.
    sirf meslek kasmasi bile zevkli geliyor bana suan herb. inc. kasiyorum fakat min. eng. e merak saldim biraz. iyi para kazaniliyor gibi engineer ile.
    bakalim bi 2sini fulleyeyim begenmezsem min. eng. yaparim.
    mountum bile yok dogru duzgun.
    oyunda yapacak cok sey var yahu.
    ben bu kadar zengin oldugunu tahmin etmiyordum.
    oyleki battlechesti tam 1 sene once almistim daha 20gun once oyunu yukledim bakayim neymis diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp setini tamamlayıp outlandde ezikleri kesip ego tatmin edenleri heroic pve setiyle kum torbası yapmak paha biçilemez.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim.Önemli olanda bu işte.Sevdiğin beğendiğin oyunu oynamak.
    Bak bir serverda adıını vermiycem am horde çok ağır hakim bir server bu ben Allie açtım.Lvlladım pvp ile sırf.Derken yapcak başka bi iş kalmayınca bu elemanı oynadım profları fulledim üstü başı itemi bilmemnesi ama çok uzun zaman yani.
    Lvllarken beni aldıkları guild bir şekilde ıssızlaştı.Guild lideri lvl 25 guildi bana bıakmış haber bile vermeden.EN çok guild puanı bendeymiş.Yani o kadar pek çok şey yapmışken kucağıma düşen guild liderliği hakkında bişeyler yapmadığımı farkettim.Şimdi guild konusunu derinliyorum bende.
    Yani sadece arkeoloji mesleği bile günlerini alır bir rare itemi bulmak için bile :)
    bazıları zevk almaz bazıları alır.kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok bence.
  • quote:

PvE'de her hafta tekrar tekrar aynı bossları keser, karakteri ve kendini daha iyi hale getirmeye çalışırsın, inanılmaz saçmadır çünkü yapay zekaya karşı oynuyorsun ve kendin insansın.

Göründüğü üzere PvP oyuncususun. Zindanların sana level kasma dışında hiçbir faydası olmayacaktır. Aynı şekilde raidler de. Ha kimileri vardır; 90 olunca Heroic zindanları farmlar; kazandığı Justice puanlarını Honor puanına çevirip PvP itemı alır, tercih meselesidir.
    90 olana kadar görevler, zindan ve Bg'lardan exp. kazanabilirsin. Miktarları duruma göre değişiklik gösterir, zindanlara ilk girdiğinde 1-2 tane görev alır biraz daha fazla kazanım sağlamış olursun.

90 olduğunda birikmiş goldunla 458 ilevel PvP item seti alabilirsin. Bu şekilde battlegroundlara girdiğinde parçalamazlar seni. Daha sonra random battleground ile Honor puanı kasıp daha yüksek ilevel PvP itemları alırsın, random bg'de yanılmıyorsam günde 1 defa Conquest puanı da kazanırsın. Bu arada arena takımın varsa onlarla da haftalık Conquest puanını doldurma olayına girebilirsin. Arenalardan ve Rated battleground'lardan kazanabileceğin bu puanla çok daha güçlü PvP itemları satın alabilirsin.
    Bunun yanında şu an oyunda bulunan 4 World Boss'u keserek item düşürmeye çalışabilirsin, bu 4 bosstan 2 tanesi ağırlıklı olarak PvP itemları düşürür. Bunlar Kun-Lai Summit'te bulunan Sha of Anger ve Isle of Thunder'da bulunan Nalak. İkisinin de 15 dk. civarı spawn süreleri var; pek sorun yaşamazsın bu yüzden.

PvP oyuncusu olarak ne yapman gerektiğini az çok biliyorsun zaten. Sorularının bir kısmını kendin cevaplamışsın.
    4 olarak yazdığın sorunun ilki için, PvE bölgeleri olan zindan ve raidlerden PvP itemı neden düşsün ? Zamanında yaptılar bunu da, raidleri arena sanan tiplerle dolmuştu ortalık :) 2. sorunu ise şaka olarak görüyorum; iyi değil ama gülümsetti.

gold ile 458 ilevel pvp item seti nereden alınır acaba?
    ayrıca honor ve justice point ile alınan 2 yer biliyorum ikisi de orgrimmarda karşılıklı olarak duruyor. böyle puanlarla veya gold ile item alınan yerler nereler söyleyebilir misin.

açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim :)

• gorkemsezgin G kullanıcısına yanıt
    meslek kasanlar onları yapıp meslek lvllıyorlar. oldukça ucuza bulursun AH de devamlı takip edersen.
    Ama serverın ekonomisi kötüyse işin zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

quote:

gold ile 458 ilevel pvp item seti nereden alınır acaba?
    ayrıca honor ve justice point ile alınan 2 yer biliyorum ikisi de orgrimmarda karşılıklı olarak duruyor. böyle puanlarla veya gold ile item alınan yerler nereler söyleyebilir misin.

açıklayıcı mesajın için teşekkür ederim :)

Auction house'dan alabilirsin. Ben ne PwP ne PwE kısmıyla ilgileniyorum sadece Auction house ve achievement kasıyorum. Zamanında bende çok yaptım PwP ve PwE ama hepsi bi süre sonra sıkıyor insanı .

• yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acark -- 17 Ağustos 2013; 21:51:10 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.