Şimdi Ara

wow item kasmak / izlenecek yol (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet tartışmak için yer arar olmuş yahu. ne alaka şimdi konuyla pvp pve tartışması. kim neyden zevk alıyorsa onu oynasın. kime ne kimin ne oynadığından. hayır sen pvp oynuyorsan da adam pve oynuyorsa seni rahatsız eden ne onu anlamadım ben. ne gereksiz tartışmalar. ben mavi giyiyorum kırmızı giymek çok saçma der gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flam

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

Tamam da ben senin söylediklerim senin bu söylediklerinle çelişmiyor ki? Ben sana katılıyorum zaten ben de PVP'yi çok seviyorum diyorum ama 5 sene oynayıp 4k achisi olan adam bence oyunu adam akıllı oynamıyor diyorum sabahtan akşama kadar raid yaparak gün öldürüyor diyorum yani çelişmiyoruz

4k achisi olan adam neden oyunu adam akıllı oynamıyor? Önceden achi mi vardı? Belki adamın senden 10 kat fazla feats of strength e sahip?

Yani 4k adam oyunu oynamıyorda sen 1000 yarddan ölmeden düştün diye mi oyunu oynuyor oluyorsun?

Arkadaş nası bi gıcıksın anlamadım ki, herkese salça oluyon :D

Fikirlerimi nazik olmak için saklayacak değilim. Ayrıca yazdığın mesaj bomboş. Okusaydın 4. Satırdan sonra yüzme örneğinin neden yanlış olduğunu açıkladım. Herneyse sana cevap verecek zamanım yok. Ne yazardan yaz okumayacağım ne yazdığını. Okuma özürlüsün tartışmaya değmez.

Hadi acınası hayatınla uzun ömürler dilerim öbür dünyada kralsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gorkemsezgin G kullanıcısına yanıt
    Suç onlarda değil ama. Bir çocuğu dünyanın onun etrafında döndüğü yalanı ile büyütürsen neler çıkar daha. Yaptığı saygısızlığı, edepsizliği, yüzsüzlüğü söylediğin zaman iyice çamur olur. Gerçekten suç onlarda değil. O kadar gelişebilmişler, ne yapsınlar.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam da ben senin söylediklerim senin bu söylediklerinle çelişmiyor ki? Ben sana katılıyorum zaten ben de PVP'yi çok seviyorum diyorum ama 5 sene oynayıp 4k achisi olan adam bence oyunu adam akıllı oynamıyor diyorum sabahtan akşama kadar raid yaparak gün öldürüyor diyorum yani çelişmiyoruz

4k achisi olan adam neden oyunu adam akıllı oynamıyor? Önceden achi mi vardı? Belki adamın senden 10 kat fazla feats of strength e sahip?

Yani 4k adam oyunu oynamıyorda sen 1000 yarddan ölmeden düştün diye mi oyunu oynuyor oluyorsun?

Hay ağzını seveyim yok achisi yokmuş da fos'u varmışmış. Be adam fos achi değil midir? Ne saçmalıyorsun ya cidden. Ben 5 sene oynayıp da Jenkins title'ının nerden alınacağını bilmeyen adama 5 sene oynamış demem kardeşim bu kadar basit bu benım düşüncem saygı duyacaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay ağzını seveyim yok achisi yokmuş da fos'u varmışmış. Be adam fos achi değil midir? Ne saçmalıyorsun ya cidden. Ben 5 sene oynayıp da Jenkins title'ının nerden alınacağını bilmeyen adama 5 sene oynamış demem kardeşim bu kadar basit bu benım düşüncem saygı duyacaksın.

Fos achi puanına dahil olmaz. Yani sen adamı 3k puanda sanarken herif 10 yıllık oyuncu olabilir.
    Ayrıca bu BENİM FİKRİMİ YARGILAYAMAZSINIZ ELEŞTİRMEYİN SAYGI DUYUN zırvasıda çok komiğime gidiyor. Herkes senin gibi achi kasmak zorunda değil. 3k achi ile 12k adamdan daha iyi oynayan insanlar tanıdım ben. Jenkins olmayan adam wow oynamış olmuyormuş. Marifet sanki. Herkesin oradaki 129ı492134 ejderhayı öldürecek zamanı yok.

Fikrinize karşı çıkılsın istemiyorsanız çıkın gidin başka yerde yazın. Burası forum ve burada herkes istediğini yazmakta özgür. Sen saçma sapan fikirlerini buraya yazmakta ne kadar özgürsen bende onu eleştirmekte o kadar özgürüm.

Hadi canım hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 20 Ağustos 2013; 1:31:47 >

• Apakk kullanıcısına yanıt
    Bende yok mesela jenkins nerden alındığınıda bilmiyorum umurumda da değil :)
    Ama of the horde veya of the alliance title ları var uyarsa? uydu mu?
  • guzel ulkemde bir oyun konusu bile en uçlarda oluyor.
    adamlari ayni odaya koysak parçalayacaklar birbirlerini.

• Aynen. Rambo izleye izleye böyle oldu işte bir nesil <3
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    bir soru daha sorabilir miyim? 90 olmadan önce günde 1-2k gold kasılıyordu dungeonlarda falan ama 90 olduk arkadaşla dungeon girelim diyoruz 25-30 dk sıra bekliyoruz geldiğinde de biri kabul etmiyor veya bir şekilde bozuluyor. dungeonlarda kimse mi yok yoksa birlikte girince falan süre mi uzuyor? ayrıca meslekler çok zorlaştırılmış sanırım birkaç yerde öyle okudum ve pek de para etmiyor gibi. bu para nerde nasıl kasılır en kolay?
  • gorkemsezgin G kullanıcısına yanıt
    Sürekli görev yaptığın için o kadar kazanıyordun, şimdi de günlük görevleri yaparsan yine kazanırsın bir miktar.
    Zindan için sıra bekleme olayı oynadığın sunucunun içinde bulunduğu battlegroup ile alakalı, eğer 2-3 Dps olarak sıraya giriyorsanız; healer ve tank için bekliyorsunuz. Yine de 25-30 dk süreceğini sanmıyorum, benim sunucuda Dps için bekleme süresi 6-12dk arası değişiyor saate göre. Grubunuza 1 tank ya da healer alırsanız bekleme süresini çok daha kısa hale getirirsiniz.
    Para nasıl kasılır konusu var forumda epey konuşuldu, farklı fikirler/alternatifler sunuldu. Onu incelersen kabataslak ne yapman gerektiği hakkında fikrin olur. Meslekler de gayet güzel kazanç sağlıyor benim gördüğüm. Tabi kazanç var kazanç var, kimine günlük 1k yeterken kimi 10k kazanıp yetmiyor diyebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Sürekli görev yaptığın için o kadar kazanıyordun, şimdi de günlük görevleri yaparsan yine kazanırsın bir miktar.
    Zindan için sıra bekleme olayı oynadığın sunucunun içinde bulunduğu battlegroup ile alakalı, eğer 2-3 Dps olarak sıraya giriyorsanız; healer ve tank için bekliyorsunuz. Yine de 25-30 dk süreceğini sanmıyorum, benim sunucuda Dps için bekleme süresi 6-12dk arası değişiyor saate göre. Grubunuza 1 tank ya da healer alırsanız bekleme süresini çok daha kısa hale getirirsiniz.
    Para nasıl kasılır konusu var forumda epey konuşuldu, farklı fikirler/alternatifler sunuldu. Onu incelersen kabataslak ne yapman gerektiği hakkında fikrin olur. Meslekler de gayet güzel kazanç sağlıyor benim gördüğüm. Tabi kazanç var kazanç var, kimine günlük 1k yeterken kimi 10k kazanıp yetmiyor diyebilir :)

o konunun linkini verebilir misin rica etsem?
    günlük görevler pek kazanç sağlamıyor gibi.
    dungeon sırası için önerilerini dikkate alacağım.
    teşekkür ederim.

• Bu adres'te çok güzel bir rehber yapmış arkadaş. Tabi içerik olarak günümüze göre düşün işte o zamanki 20 agi gemiyse şimdi 160 agi falan...

Faydalı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.