yardım edin plz!! okullar bitiyor ve ben yazın wow almaya izin kopardım,fakat kayserideyim ve burda orginal oyun satan hiçbi yer yok.wow u satın almalıyım ve istanbul ankara gibi yerlerde nerden alıcamı bilmiyorum.tek çare internet alışverişi.ve bana güvenilir bi site lazım OLDUKÇA GÜVENİLİR!!niternette aradım weblebi.com da tükenmiş ve yeniden gelmesi bekleniyo ama tarih verilmiyo. bidehttp://mavishop.com/urun.asp?id=370 de oyunu buldum.ama güvenilirmi bilmiyorum.daha önce burdan alışveriş yapan yada bu konuda bilgisi olan biri varsa lütfen yardım etsin.30 mayısda gelcek dio mavishop ta fakat fazla bilgi bulamadım hakkında.weblebiye ne zaman gelir bilmiyorum.Şİmdiden teşekkürler
fikri olan yok mu?daha önce bu siteden alışveriş yapan?
eğer istanbulda tanıdığın varsa doğubank'ın olduğu caddede küçük bir dvd satan mağaza var doğubank'la aynı sırada orada var 100 milyon'a satıyor...........
o son çare şu anda site tek umudum gibi bişe olmazsa mecbur istanbul ankara yapıp alcaz poff weblebiye ne zaman gelcek acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme