Şimdi Ara

Wow nereden bulucam help mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce mavi bilgisayardan iki adet tbc aldım aldığımın diğer günü gönderdiler.
    http://www.mavishop.com/vitrin/advanced_search_result.php?keywords=WORLD+OF+WARCRAFT&x=0&y=0
    adresinden fiyatlarını görüp alabilirsin.
  • nerde oturdugunu bilmiyorum ama ankara karumda ilk kat 1 cd. de satılıyor wow ve tbc
  • http://www.gamer-market.com dan cdkey olarak alabilirsin, hemen email adresine gönderiyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarhelmeT

http://www.gamer-market.com dan cdkey olarak alabilirsin, hemen email adresine gönderiyorlar.

Arkadaşım niye oranın reklamını yapıyorsun? Oranın sahibimisin anlamadım. 3 tane mesaj atmışsın. 3 üde oranın reklamı.
    Açıkcası bu tarz alış verişlerde TÜRK lere güvenmiyorum.
    Çünki baksana sürekli oranın adresini spam edip duruyorsun.
  • AHAHAHSYHGAHAB

Çok komik bi siteymiş ya. Keriz yerine koyuyorlar insanları.

Piyasa fiyatı: 65.00YTL
    Bizim fiyatımız: 35.00YTL
    Kazancınız: 30.00YTL (46%)

Bi kere kafadan kaybetmiş burası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ESancak

AHAHAHSYHGAHAB

Evet şuanda öyle ilk aldiğimda Bc 75 ytl idi buraninda fiyati ayniydi :) Ucuzluktan sonra fiyati değiştirmemişler
  • arkadaslar ben wow aldım ancak oyunu vista da calistiramadim.. ne yapmam lazım?
  • ßen Daha önce Key'imiwww.gamersloot.com 'dan aLdım Sorun çıkmadı , Doğruluğu Kontrol Etmek için Telefon ediyorlar yabancı Şirket , ingilizce Az çok ßiLmeniz fena Olmaz. :D

SaygıLarımLa.
  • quote:

AHAHAHSYHGAHAB

O birrrr içinizden biriiii,
    O birrrr Forumun yetiştirdiği kişi,
    O birrrr, o bir ki üç dört Walandyl olarak, bende CD key satışı yapıyorum

İsteyenler PM atabilir, 50 küsür DH den referansım var imzadan bakabilirsiniz.

Ayrıca sitemi de açtım, en düşük fiyatları sağlamaya çalışıcam

www.oyunmarketim.net

Reklamımı da yaparsınız artık sağda solda

• Ürün Bilgisi

Fiyat: 75.00YTL 60.00YTL kazanciniz 10 ytl yazmişsinda

Bc 39 ytl suan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godzebani

Ürün Bilgisi

Stokta yok da yazıyo ama

75 lirayken eklediğim bir ürün o yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Walandyl

quote:

Ürün Bilgisi

Stokta yok da yazıyo ama

Wow ihtiyacınızı ßu arkadaştan KarşıLayaßilirsiniz ;). KefiL olaßilirim.

SaygıLarımLa.

• quote:

Orjinalden alıntı: Stone

quote:

quote:

Ürün Bilgisi

Stokta yok da yazıyo ama

SaygıLarımLa.

aynı şekilde bende kefil oluyorumwww.oyunmarketim.com u da elimden geldiğince destekliyorum (tanımışındır beni herhalde walandi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurt Bitirici -- 27 Ekim 2007; 22:48:45 >

• bende normal wow var full orjinal 1 kere yukledim 2 paket var 2 side acik ama birini 1 ay kullandim okadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karakurt Bitirici

quote:

Orjinalden alıntı: Stone

SaygıLarımLa.

aynı şekilde bende kefil oluyorumwww.oyunmarketim.com u da elimden geldiğince destekliyorum (tanımışındır beni herhalde walandi)

Allah seni ne etmesin la Joker

www.oyunmarketim.net adresi yanlış yazmışsın

• Şu yeni açılan, önünde insanların birbirini ezdiği mağaza varya(Wall mart) böle bişidi sanırım, gaming standında 30ar 40ar adet gördüm..hem wow hemde tbc.bu arada mağaza ümraniye ikea nın yanında
  • Arkadaşlar iyi güzel, anlatacaklarım pek hayırlı değil ama hadi hayırlı olsun diyelim.

Tamam güzel ortamı boş bulup bir güzelde site ile, rakamları ile kafa bulup makara da yapmışsınız da, acaba hiç içinizden olan Walandyl' nın yeni yaptığı site ilehttp://www.gamer-market.com a baktınız mı, incelediniz mi ?

Hiç sanmıyorum, bakmış olsaydınız forumda böyle diyaloglar olmaz bizlerde bunu buradan dile getirmezdik.

Walandyl' nın sitesi direkthttp://www.gamer-market.com dan copy-paste ! Hatta arkadaş o kadar abartmışki noktası virgülüne bile dokunmamış. Hadi onu bıraktım sitenin renkleri sayfa yapısı, hatta ismi bile nerdeyse aynı, çok etkilendiği belli ama bakınca bu kadarı da pes dedirtiyor gerçekten.

İşin etik, ahlaki kısmını bırakalım yaptığı kanuni açıdan suç ve bizimde bunun peşini bırakmaya hiç niyetimiz yok.

Evet, ben Gamer Market sitesi sahibiyim. Bu arkadaşımıza 2 dk lık araştırma sonucunda cep telefonundan ulaştık. Ve yapmış olduğu hatalı olayı anlatmaya çalıştık, ne kadar anlatabildik bilmiyorum. Bu konuşma sırasında kendisinden telefonda sitesindeki bizim sitemizden copy-paste yaparak koymuş olduğu tüm yazıları kaldıracağına, değiştireceğine ve bize bu konuda bilgi vereceğine istinaden söz aldık.

Yine de kendimizi garantiye alma adına arkadaşlarımız adı geçen site ve bizim site üzerine avukatlarımıza gerekli delileri şimdiden toplamış durumdalar. Sitenin ekran görüntüleri ve çıktıları alındı ve noter aracılığı ile istenen belgeler hazırlanıyor. Bu tip olaylar daha önce de başımıza geldiğinden nereye nasl belgelerle nasıl başvuracağımızı çok iyi biliyoruz, bu konuda da bir sıkıntımız yok.

Arkadaşlar daha detaylı yazmaya gerek yok sanırım, böyle bir açıklama yapmak için bu forumda bize bu fırsatı tanıyan, cevap hakkı doğacak mesajlar atan arkadaşlara ise teşekkür ediyorum.

Bilmenizde fayda var, bizler bu işi evden yada internet cafelerden yürüten yaşı genç insanlar değiliz. Bu işi ofisten, ofis çalışanlarımız ile yürüten, bu işi ciddi yapan, web sitemiz için ciddi emek harcayan insanlarız, orta yaş üstü insanlarız. Harcadığımız emeklerin bu şekilde çalınmasına, forumlarda vb ortamlarda işletme itibarımızı zedeliyici yazılara izin vermeyeceğimizi ve hakkımızı her türlü resmi platformda kullanacağımızı bilmenizi isteriz.

Keyifli oyunlar.

Not : Bu arada oyun fiyatlarımız, giriş maliyetlerine göre sürekli güncellenmektedir, fiyatlar şu an düşmüş durumda sitemizden inceleyebilirsiniz.

quote:

quote:

AHAHAHSYHGAHAB

O birrrr içinizden biriiii,
    O birrrr Forumun yetiştirdiği kişi,
    O birrrr, o bir ki üç dört Walandyl olarak, bende CD key satışı yapıyorum

İsteyenler PM atabilir, 50 küsür DH den referansım var imzadan bakabilirsiniz.

Ayrıca sitemi de açtım, en düşük fiyatları sağlamaya çalışıcam

www.oyunmarketim.net

Reklamımı da yaparsınız artık sağda solda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarhelmeT -- 28 Kasım 2007; 12:30:44 >

• Walandyl sizin siteyi sanırım aynen copy paste etmiş dediğiniz gibi. İnsan biraz utanır, sıkılır. Şimdi böyle rezil olmak hoş mu oldu.
  • walla istanbulda isen en az 50 yerden bulabilirsin...ümraniye ikeanın yanı - mecidiyeköy D&R- kadıköy D&R bunalr sadece belli yerler.. internetten hepsiburada.comd an alırsın ama çok beklersin söleyim. bence Amazon.com dan al hem kesinlikle 1 hafta içinde geliyor eline (stokta varmı bilmioyorum şu an) bence bi gir bak. İstanbul dışında isen Bursa da bulabilirsin çoğu yerde var. İzmirde falan. doğuda yaşıyorsan bence internetten al wow u. çünkü doğuda sanırım wow+tbc satan pek yer yok yada ben yanlış biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Walandyl sizin siteyi sanırım aynen copy paste etmiş dediğiniz gibi. İnsan biraz utanır, sıkılır. Şimdi böyle rezil olmak hoş mu oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Walandyl sizin siteyi sanırım aynen copy paste etmiş dediğiniz gibi. İnsan biraz utanır, sıkılır. Şimdi böyle rezil olmak hoş mu oldu.

Pardon da Torwak isimli arkadaşım, rezillikten bahsetmişsin, alıntıyı ben gamermarket denilen siteden yapmadım ki?? Site tasarım aşamasında olduğundan yazıların nasıl duracağını görmek amacıyla, alakasız şeyler sattığım ve senin sahibi olduğunwww.cdkeyburada.com dan alıntı yapılmıştır. Sayfalarda kısmen yada tamamen alıntı yapılamaz diye de bir bilgi olmadığı için tasarım süresince senin sitendeki yazıların da durmasında sakınca görmedim.

İkinizin sitesinin de aynı yazılara sahip olduğunu bilmem mümkün değil sanırım…
    Zaten haberim olmadığı gibi, sadece 3 sayfa gamer-market isimli site ile aynıymış (Ödeme adımlarının nasıl yapılacağı ve Kullanıcı Sözleşmesi).
    Telefon eden Arkadaşın bilgilendirmesi üzerine de hemen değiştirilmiştir bu sayfalar... Güncel hallerinewww.oyunmarketim.net ten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sizin kendi sitenizin içeriğine de bakmak lazım... Sanırım ya gamer-market sitesi ile ortak bir çalışma içerisindesiniz yahutta sizin sayfalarınız birebir gamermarket ile kopyadır... Eğer ortak çalışma içerisindeyseniz, ikinizin de buraya ayrı ayrı yazıp da birbirinizi destekleme ihtiyacınız olduğu veya çamur atma işini ortaklaşa yaptığınız katidir. (Alt alta yazmanıza başka anlam veremediğim için böyle bir kanaate vardım)

Bknz.

http://www.cdkeyburada.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=3&id=7&Itemid=25

ve

http://www.gamer-market.com/index.php?target=pages&page_id=privacy_policy

İkisi ne kadar da benzer değil mi... (PARDON YA AYNI YAZILARMIŞ...)

Amaç 3 satır yazının aynı oluşu ise sonuna kadar haklısınız (ki yazıların sahibi olduğunu iddia eden arkadaşın telefon ettiği gün, kullanım sözleşmesi ve ödeme adımlarının anlatıldığı bu sayfalar değiştirilmiştir), ancak amaç sizden UCUZA, YILLARDIR bu forumdan satış yapan birini baltalamaya çalışmak ise adıma leke sürdürmeyeceğimi bilmenizi isterim, çünkü bu güne kadar bu forumdan 60'a yakın arkadaşla ticaretim olmuş ve şimdiye kadar hiçbirinden olumsuz yorum almamışımdır...

Sitenin tasarımı ve domain adı konusuna gelirsek eğer! Madem sizin site isminize benzer domain kullandığımı düşünüyorsunuz Sayın Tolga Bey. İnternet ortamındaki bütün kendi domainize benzer domainleri satın alsaydınız. Oyun satmak için açılan bir siteyewww.ailenizinmanavi.com gibi bir domain alınmayacağına göre, içerisinde oyun ve satışı temsil eden kelimelerin geçmesi de gayet olağandır.

Bu arada fiyatlarımı revize ettim arkadaşlar... Daha da elimden geldiğince düşüreceğim… Amaç yüksek kar değil, SADECE HİZMET…

Prepaid Game Card : 47.5 YTL
    World of Warcraft : 23.5 YTL
    Burning Crusade : 32.5 YTL

Güncel hallerinewww.oyunmarketim.net ten ulaşabilirsiniz

Saygılarımla,
    Walandyl

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.