Şimdi Ara

Wow nereden bulucam help mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkada$lar son birhaftadir bakmadigim yer kalmadi ama wow bulamiyorum son zamanlarda alan varsa lutfen beni bilgilendirsin istanbuldayim...

• Mecidiyeköy Profilo D&R, Levent Metrocity D&R
    telefon numaralarini netten bulup aramanı tavsiye ederim, profilo da tbc görmüştüm sanırım wow da vardır
  • www.weblebi.com dan almanı öneririm kapıda ödeme seçeneği var çok pratik
  • kadıköy de yazıcıoğlu iş hanını az ilersınde exa bilgisayar war onun yanındakı ara sokağa gir platinum adında bi bilgisayarcı war orda epeyce wow + tbc war bende ordan aldım.
  • Bence hepsiburada dan al yanı eger cd ıstemıyorsun wow un kendı sıtesınden al
  • wow unda modasi gecmio 2005 de almistim cd yi 2008 oldu halen yeni baslayan arklar war blizrdi kutlamak lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada'dan sipariş verdim.. Ürün stoklarında görünüyordu..
    bir hafta geçmesine rağmen hala tedarik edilecek.. az önce iptal ettim.

bence bu adamlar dükkanın adını hepsi burada değilde hepsi ithalatçıda diye değiştirsin.. bu kaç oldu ya..
    stokta var diyorlar sonra tamam satın alıyorum diyince 2-3 hafta bekliyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

wow unda modasi gecmio 2005 de almistim cd yi 2008 oldu halen yeni baslayan arklar war blizrdi kutlamak lazim

diğer oyun yapımcılarını kutlamak lazım. Piyasaya öyle berbat oyunlar çıkıyor ki :P
  • Maltepe carrefour'daki bimekste daha 2 gün önce wow gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Hepsiburada'dan sipariş verdim.. Ürün stoklarında görünüyordu..
    bir hafta geçmesine rağmen hala tedarik edilecek.. az önce iptal ettim.

bence bu adamlar dükkanın adını hepsi burada değilde hepsi ithalatçıda diye değiştirsin.. bu kaç oldu ya..
    stokta var diyorlar sonra tamam satın alıyorum diyince 2-3 hafta bekliyorsun..

Ben bayramdan bi gun once bi urun siparis ettim butun bayram boyunca tedarik surecinde yazdi cunku sadece is gunlerinde calisiolar bugun kargoya verilmis mesela..

• O kadar yavaş gelmiyor diye duydum.Arkadaşımda wow sipariş etti.1-2 güne elindeydi.
  • İş Günlerinde siparişini verirsen 1-2 güne elinde oluyor. Araya Haftasonu ve ya bayram tatili fln girerse işlem yapilmiyor.
  • Ayrica ;

Kadiköy - Nezih kitapevi
    Bağdat Caddesi - Nezih kitapevinde wow ve bc var dün gördüm :)
  • Sana Şöle Diyebilirim

http://www.aral.com.tr/oyun/satis_noktalari.asp

buradan istediğin şehirden bulursun satış yerleri ve tellerini
  • Al işte 2 gün önce weblebiden sipariş verdim.. aynı gün kargo yazmasına rağmen hala ses yok.. üretici firmadan bekleniyormuş
    charım 20 oldu ne level nede meslek kasabiliyorum.. işin yoksa wow bekle..
  • boşver wow wu be kanka sen git tetris oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Al işte 2 gün önce weblebiden sipariş verdim.. aynı gün kargo yazmasına rağmen hala ses yok.. üretici firmadan bekleniyormuş
    charım 20 oldu ne level nede meslek kasabiliyorum.. işin yoksa wow bekle..

Keşke Weblebiden alicağina , Key alsaydin bir siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krynn66 -- 23 Ekim 2007; 22:44:00 >

• key satılan siteler güvenlimidir?
    sağlam bir site varmı .P
  • Ben BC'yi key olarak almiştimwww.gamersloot.net 'ten güvenilir bir sorun çıkmadi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.