Arkadaşlar zaten netten arıyordum, Cumartesi de İstanbul'da gezindim ama bir tanedik olsun World of Warcraft bulamadım satınalmaya. Hatta bulursan bize de haber ver diyenler bile oldu. Tamam büyük ihtimalle yeni ek paket ile sürmek için piyasadan çektiler ama hiçbiryerde de mi yok bu meret?
Bilen duyan varsa lütfen bi yol göstersin..
www.hepsiburada.com orj wow ve tbc ben burdan aldım hiç bi sıkıntı çekmedim
İstanbul cevahirdeki mavi shopta hepsi var bikaçtane
İzmir de bi gittim D&R her yer wow afişi ile kaplı idi,kasa ya bi gittim her yer WOW ile ilgili eşyalar,Oyun Cd si Oyuncakları falan içimden dedim Blizz kazandığın o parayala Türkiyenin dış borcu kapanır.
weblebi.com dan alabilirsin,güvenli ve hızlı
ya kadıköye yakınsan şu 2.el kitap satan bi yer varya ünlü oranın yanında bi yer var işte,böle dergi kitap fln satıyo büyük bşikabul ediyorum tuhaf tarif ettim ama isimler aklımda deil..orda 5-6 tane wow vardı normali2 hafta önce idi..
quote:
Orjinalden alıntı: AhnQiraj
İstanbul cevahirdeki mavi shopta hepsi var bikaçtane
Arkadaşlar zaten netten arıyordum, Cumartesi de İstanbul'da gezindim ama bir tanedik olsun World of Warcraft bulamadım satınalmaya. Hatta bulursan bize de haber ver diyenler bile oldu. Tamam büyük ihtimalle yeni ek paket ile sürmek için piyasadan çektiler ama hiçbiryerde de mi yok bu meret?
Bilen duyan varsa lütfen bi yol göstersin..
abicim ek paket normal wowsuz bi işe yaramıyo neden geri çeksinler.
Ya bişi sorcam şu wow tişörtleri var mı herhangi bi yerde istanbulda
BJK de bastırıyolar ben bastırdım im a buble boy die bir t-shirt XD
megavizyon mağazalaında wow var d&r da var var da var
m.köy profilo d&r da var
D&R larda bulabilirsin. Gold bilgisayarda ve vatanbilgisayar da gördüm çok defa. ama normal wow kutusunu tam hatırlamıyorum. TBC İlk çıktığında çok aşındırdım bu yerleri Kutuyu Bulabilmek için. Daha sonraları başka bişey için bile gitsem bu yerlere mutlaka Bi bakarım satılıyo mu die. Hastalık oldu bende.
ankara da nerede var peki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme