Şimdi Ara

Wow Premium Alamıyorum...Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wow premium alamıyorum denedim wow 1 de benım charım tıkladım change payment methoda tıkladım kredı kartı bılgılerımı gırdım 12.99 cektı ama baktıgımda kenarında ıngılızce ıle askıda dıyor sanırım olmadı...Baska bır kartla bu yöntemımı deneyım yoksa baska bır yolumu var acıl yardım.
    Oyunda yenıyım ılk premıum alısım olacak

• Yokmu yardım edecek 1 arkadaş
  • İkinci acc imi alıyorsun? Eğer daha önceden hack yediysen blizzard telefonla aramanı istiyor yoksa açmıyor.
  • Hayır suankı accme premıum almak ıstıyorum aylık trıal oynuyordum
  • Yardım edicem ama yazıyı bile yapıştırmamışsın buraya.
  • wow ile premiumu aynı cümlede kullanmandan yeni olduğun belli

nerde takıldığının ekran görüntüsü buraya koyarsa yardım etmeye çalışayım.
  • Benim bir arkadaşımın başına geldi bende oyunu görüp beğenmişti gittik dr dan battlechast paketi aldık yükledik hesap alıp oyuna girdik kredi kartında hiçbir sorun yoktu ama 30 günün sonunda hesap bloklandı 2 tane daha kart denedik onlarda olmadı adam bu yüzden bıraktı 60 tl da heba oldu bir yazı vardı googla çevirmiştim sanırım güzevlikle ilgiliydi virüzmü varmış bişey varmış anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi 1 daha özetliyorum...10 Küsür Gün Önce Wow İle Bc yi D&r den aldım.Oyunu yükledim blood elf paladin oldum şuan lvlım 19 fakat 2 kere ıtem aldım ıtemler gelmedı maılle gelıyormus onun içinde aylık ücret ödenmesi gerekiyormuş.Aldım elime kredi kartımı battle net accountuma gırdım change paymet hıstory dedım kredı kartı bılgılerımı gırdım sonrasında ne oldu ss lerını koyuyorum...
    1.resimde böyle gözüküyor:
    http://img191.imageshack.us/i/wow2n.jpg/

ama sonrasında beklemede diyor...Ve ben hala mail alamıyorum...Yada premium yok 10 gunluk deneme süresi bitti ama oyuna girebiiyorum nasıl anlamadım

http://img683.imageshack.us/img683/6248/wow.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Şimdi 1 daha özetliyorum...10 Küsür Gün Önce Wow İle Bc yi D&r den aldım.Oyunu yükledim blood elf paladin oldum şuan lvlım 19 fakat 2 kere ıtem aldım ıtemler gelmedı maılle gelıyormus onun içinde aylık ücret ödenmesi gerekiyormuş.Aldım elime kredi kartımı battle net accountuma gırdım change paymet hıstory dedım kredı kartı bılgılerımı gırdım sonrasında ne oldu ss lerını koyuyorum...
    1.resimde böyle gözüküyor:
    http://img191.imageshack.us/i/wow2n.jpg/

ama sonrasında beklemede diyor...Ve ben hala mail alamıyorum...Yada premium yok 10 gunluk deneme süresi bitti ama oyuna girebiiyorum nasıl anlamadım

http://img683.imageshack.us/img683/6248/wow.jpg

Arkadaşım ilk önce premium premium demeyi bırak.Bu oyun knight değil herkes aynı parayı verip oynuyor yani para vermeden oynamak diye birşey yok bu oyunda.Şuanda 1 aylık bedava oynama süren var.O bittikten sonra senden para almaya başlayacak.Her paket alana 30 gün bedava oynama süresi verilir.Yani oyun şuanda sorunsuz herşeyin çalışması lazım önemli olan sen nerden item aldın ve posta kutuna baktınmı?

• itemler maile geliyor ne demek ya hangi oyundasın sen :S
    sen suanda free mouth u kullanıyorsun ztn 1 ayda free mounth bitince eklenecek tarihler yazıyor orda 1. ay 2010 diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 11 Aralık 2009; 14:01:52 >
  • Bu ay zaten kutulu aldığın için bir ay bedava olan süreyi oynuyorsun. Pending demesi ödediğinin paranın henüz işleme geçmemiş olduğunu gösteriyor. Yani ocak ayının parasını ödemişsin. O da daha hesabında oyun süren var diye bekletiyor işte. Bir sorun yok, oyununa bak sen.
  • Oyunun bedava olmadıgını bende biliyorum..Fakat nasılki anamızın karnından yürümeyi bilerek doğmuyorsak bende wowun tam olarak sisteminin nasıl işlediğini bilmiyorum ve yardım istiyorum...Mail kutuma tıklıyorum undread yazıyor itemi Silvermoondan aldım..
    Ayrıca premium demeyi bırak demişsin ben wowda ne dendiğini bilmiyorum ki premium dedim sende kolayca anladın...Ayrıca ben ko cu değil Sro oynuyordum...Yardımlar için teşekkür ederim
  • tamam pending demesi normal...1 ay bedava'dan sonra o süre bitince çekecek sanırım parayı ve orası aktif olcak
  • Kredi kartı bilgilerini kabul etmiş şuanda arkadaşların da dediği gibi 30 günlük bedavayı oynuyorsun, bu 30 gün bitince Ocak ayının 9'unda parayı kartından çekecek ve bir ay daha oynamaya devam ediceksin o öyle devam edicek sen aksini yapana kadar, bu arada tahmin ediyorum ki Web Trial yazdığına dayanarak söylüyorum aldığın item Web Trial yüzünden alamıyorsun büyük ihtimalle bir bug olmuş bundan sonra aldığın itemlarda sorun olacağını zannetmiyorum, eğer yeterli ingilizcen varsa GM'e ticket atabilirsin oyundaki kırmızı soru işareti kısmından, durumu anlatırsın web trial'dim o zaman item aldım şimdi normal ödemeye geçtim item'i hala alamıyorum diye.
  • trialden normal accounta cevirince wowu bir kapatıp acmak gerekiyor
    yoksa ödemeyi yapsanda hala trial göründügü icin itemda alamıyorsun posta kutuna gelenide alamıyorsun..
    trialden normale dönüp dönmedigini anlamak icin rastgele birini secip whisp at.. eger atabiliyorsan normale gecmisindir.. yoksa relog ol.. olmadı GM cagır..
  • Arkadaşlar herkeze teşekkür ederim herşeyi hallettim:) Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.