Bildirim
WOW satın alabileceğim bi yer...???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu arkadaşlar internetten oyun almış, ya da orjinal oyunu almış falan biri??????? -
wow pek bulunmuyor.Size tavsiyem bir arkadaştan cd-dvd yi bulup cd-keyide internetten alarak oyununuza kavuşmanızdır.Bir kaç ingiliz oyun sitesi vardı oralardanda sipariş vermeyi deneyebilirsiniz yada onlardan cd-key olarak temin edersiniz(mümkünse) -
istanbuldaysan sana kadikoye gitmeni tawsiye ederim we avaturk te wow satin alabliyosun diye soliyenler wardi orjinal alicam diyosan megavizyona bakmani tavsiye ederim -
www.weblebi.com -
yada wow'un kendi sitesinden :)
50 dolar orada -
amazon da belki vardır dunyanın en büyük internet alısveris sitesi ama turkiyeye getirirlermi bi ogren .... -
mecidiyeköy de eski benzin istasyonunun arkas1na git orda cd korsan satan elemanlar var onlardan temin edebilirsin arkadas1m...
dükkanlar1 var kürtlerin onnara sor bulursun ok.
hepimiz kardesiz -
bjk sinanpaşaya git -
weblebi.com'a baktım orda nisan 15 dio... delirecem ya... Buarada malesef ankaradayım arkadaşlar... istanbuldan alma gibi bi şansım yok... Yardımlarınız için saolun... -
İstanbuldan bi arkadaşın varsa rica et kargoyla yollasın sana D&R'da megavizyonda falan görmüştüm ben. -
Arkadaşım Yerini Biliyorum fakat istersen hiç hiç bulaşma derim bu oyunu şimdiden söylim bütün vaktini oyuna veriyosun resmen bağımlılık yapıyo bikere oynadınmı bırakamıyosun
Genede uyucam diyosan uykusuzluğa hazırlan hayattan kopmaya göze al -
douwantit+amazondan alabilirsin. 107 milyona kapına teslim. 15 günde falan elinde olur. -
internetten indirebilirmiyiz bu oyunu?? -
indirirsin ama oynayacak kaçak server arasın.. -
Arkadaşlar,
Weblebi, D&R, MEgavizyon vs.vs.vs. HİÇBİRYERDE YOK!!!
Tek tek gittim.Aral firmasının dağıttığı tüm firmalara telefon ettim ama yok.
Megavizyon herkesi kandırıyor beyler sakın.Yarın gelecek deyip habire liste alıyorlar 1 haftadır yok.
Sonra öğrendim ki türkiyeye gönderilen tüm WOWlar bitmiş.Avrupa'da da bitmek üzereymiş.Blizzard firması tekrar üretimie gidecekmiş.Bu sebapla 15 Nisan tarihi veriliyor. -
vay be... ne oyunmuş...
tüm zamanların en iyi oyunu olur mu acaba???
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nplay begone
- steamapps yordam giriş noktası hatası gta 5
- gta vice city satın alınacak yerler
- gta 5 save dosyası nerede
- steam yaş değiştirme
- resident evil 9
- silent hill 2 ps4
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- internetsiz pc oyunları
- düşük sistem gereksinimli oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X