Şimdi Ara

wow sürekli donuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar wow sürekli donuyor ctrl+alt+del ile görev yöneticisinden bakıyorum yanıt vermiyor yazıyor belli bir süre sonra tekrar yanıt veriyor ve oynuyorum yada işlemi sonlandırıp tekrar oyunu açmam gerekiyor donanımsal bir sorunmu yazılımsal mı çözemedim

işletim sistemi W7 64 bit ultimate
    işlemci P4 QC 2500 ghz, 4 gb ddr 1600 ram (gskill), ekran kart ASUSı 560 ti direct cu II TOP ,PSU 700 w.

evet işlemci düşük gibi olabilir ama inanın black ops full ayarlarda takılma veya donma olmaz iken wow da olması adamı çileden çıkarıyor yazılımsal bir sorunmu onuda bilmiyorum wow u repair de yaptım, windows u baştan kurdum ama bir türlü sorunu çözemedim daha önce bu durumu yaşamış veçözmüş olan varmı yada önerisi olan.

• official forum daki hata başlıklarına bir gözat derim, böle kıl kıl hatalar genelde oralarda çözüm buluyor. modem reset atardı benimde bağlantı kopardı vs. fireware portunu kapamak gerekiyomuş vs. ;)
  • Ayni hata bende de vardi. Official forumlar dahil bakmadigim yer kalmadi cozemedim. Realm degistirdim artik sorun kalmadi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun (cs2) sürekli donuyor
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.