Şimdi Ara

wow sürem bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben wow da oyun süresini 1 aylık otomatik ödeme talimatıyla aldım. 1 ay oynadım bugün süremin bitmesi lazımda 17.50 de ancak hala oynuyorum kartımdada limit yok süreniz bitti diyo ama oyundayım hala nasıl oluyo bu ?? :D :D

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
  • Şöyle bir örnek vereyim. Benim sürem haziranda bitecek fakat otomatik ödeme verdim. Hesabımdaki geçmişe baktığımda gelecek ayın ücretinin kesildiğini görüyorum. Seninki de bu şekilde olmuş olabilir hesabına girip hesap frozen mı değil mi bak bence yada süresi güncellenmiş mi
  • Nephthus kullanıcısına yanıt
    belki dediğiniz gibi olabilir ama süreniz bitmiş yazıyo ''your game time has expired'' ben onu anlamadım hem sürem yok hem kartta limit yok hemde nasıl oyunda olabiliyorum :D
  • Kaç level karakter ile girebiliyorsunuz oyuna?
  • Mossberg kullanıcısına yanıt
    tüm karakterlerle girebiliyorum 84 - 85 bide 90 şaka gibi hala girebiliyorum :D anlamadım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1erdi

tüm karakterlerle girebiliyorum 84 - 85 bide 90 şaka gibi hala girebiliyorum :D anlamadım valla

WoD almadan önce bir arkadaşımında süresi hiç bitmiyordu,paketi aldıktan sonra düzelmişti
  • Mossberg kullanıcısına yanıt
    tamam beyler kapattılar 3 gün sonra bi yerde okumuştum 2013 den sonra heralde oyun bakım yaptığı günleri geri iade ediyorumuş onları iade ettiler heralde :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.