Bildirim
wow sürem bitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Şöyle bir örnek vereyim. Benim sürem haziranda bitecek fakat otomatik ödeme verdim. Hesabımdaki geçmişe baktığımda gelecek ayın ücretinin kesildiğini görüyorum. Seninki de bu şekilde olmuş olabilir hesabına girip hesap frozen mı değil mi bak bence yada süresi güncellenmiş mi -
belki dediğiniz gibi olabilir ama süreniz bitmiş yazıyo ''your game time has expired'' ben onu anlamadım hem sürem yok hem kartta limit yok hemde nasıl oyunda olabiliyorum :D -
Kaç level karakter ile girebiliyorsunuz oyuna? -
tüm karakterlerle girebiliyorum 84 - 85 bide 90 şaka gibi hala girebiliyorum :D anlamadım valla -
quote:
Orijinalden alıntı: 1erdi
tüm karakterlerle girebiliyorum 84 - 85 bide 90 şaka gibi hala girebiliyorum :D anlamadım valla
WoD almadan önce bir arkadaşımında süresi hiç bitmiyordu,paketi aldıktan sonra düzelmişti -
tamam beyler kapattılar 3 gün sonra bi yerde okumuştum 2013 den sonra heralde oyun bakım yaptığı günleri geri iade ediyorumuş onları iade ettiler heralde :D :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X