Şimdi Ara

yıl olmuş 2024, Knight Online'a başlamak için ne kadar geç kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç oyun geçmişi olmayan, neredeyse teknoloji özürlü seviyesinde biri olarak bu oyuna başlamayı düşünüyor fakat korkuyorum.

Beni tanısanız endişelerimde neden haklı olduğumu anlardınız.

Her neyse... oyunu hiç oynamadım değil. Biraz oynamışlığım var.

Kararsızım. oynasam çok keyif alırım diyebilsem başlarım ama tek başına bir oyuna başlayıp öğrenmek meşakkatli...

Ve kafam karışık.

• Oynaya oynaya öğrenirsin, kimse bilerek başlamadı sonuçta, dert etme.

Youtubeda çok fazla öğretici video var takıldığın yerlerde açar video izlersin, sen keyfine bak oyna gitsin.

Knight, Rise, Metin2 bu üçünden birine başlayabilirsin bence

• 20 sene geç kalmışsın...

• adolf1 kullanıcısına yanıt

ben her şeye 20 sene geç kalmış olabilirim :)

• parana yazık kardeşim uzak dur.

2005 den beri oynamış ve oyunun şu anda geldiği rezalet ötesi halini gören biri olarak söylüyorum.

• Oyun 20 senelık bır oyun sureklı yenı oyuncu ceken bır oyun degıl oynayanların cogu yıllanmış şarap misali playerlar.

Ama videolar izleyerek suankı serverlerde takılabılırsın yenı server actıgında oraya geçim çorbadan bır kasıkda sen alabılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Webbil1954 -- 15 Kasım 2024; 17:11:46 >
  • Oyunun altin yillari 2004-2007 arasiydi. Hile belki daha coktu ama her sey simdiki gibi robotlasmamisti ve bu kadar para bagimlisi bir oyun degildi. Para vermeden de bir seyler yapiliyordu. Slotlar doluydu iyi kotu muhabbet vardi. Su anda sadece parali koxpla(bot) farm yapanlar var. Para baglamadan bir sey yapman mumkun degil. Bu oyun bu paraya degmez. Wow bence daha iyi bir alternatif. Evet o da altin yillarini geceli cok oluyor ama hic degilse oynayan kitle daha elit ve oyun icerik olarak bin kat daha dolu. Ko kitlesinin berbat oldugunu soylemeyi de unuttum bu arada. Oyuna 2005de baslamistim. Ozellikle beradan onceki serverlarda cok fazla yabanci vardi. 2006dan sonra yabanci orani 2%ye filan dusmustu. Oynayan Turklerin hilesine hurdasina cahilligine toksikligine dayanamayip birakti cogu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.