Şimdi Ara

WOW U BIRAKMAK&BAŞLAMAK için 3 neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flavis

bırakmak için nedenler(2006dan beri oynuyorum)

- oyunu yeni başlayanlar için tekrar düzenlemesi
    - world pvp'nin bitirilmesi
    - oyunun tek düze bir oyuna dönüşmesi
    - daha oyundan bihaber olanların oyunun en zor bossunu öldürebiliyor olması
    - adam akıllı oyuncu kalmaması, duyup gelen abuk subuk insanların oyuna doluşması

evet 3 ay önce bıraktım oyunu, benim için wow bitmiştir artık

ayakta alkışlıyorum... Lakin geç bile kalmışsın bırakmak için oyun WOTLK çıktığında ben bıraktım hiç görmedim bile o acı sahneleri Illidian bile büyük bir vurgun olmuştu Blizzard TBC ile renk değiştirdiğini belli etmişti zaten şimdi de Diablo 3 e kadar tarlayı sürcek... Ne kadar yeni gelen olursa WoW o kadar geç çıkar Daiblo 3

• ilk başlama nedeni; çünkü o WoW
    bırakma nedeni; çünkü o sadece bir oyun
    geri dönme nedeni; ama hayatta o tat yok ve çünkü o WoW
    tekrar bırakma nedeni; her şeye rağmen hala sadece bir oyun...
    tekrar geri dönme nedeni; psikolojik sorunlarım var....
  • aynen , benim için artık wow'un sıradan mmorpglerden bi farkı yok.. sırf daha fazla oyuncu çekebilmek için oyunu git gide casuallaştırdılar buna bağlı olarak oyuncu kalitesi düştü
    ve halen ne amaçla çıkardıklarını anlamadığım resilience gibi saçmalıklarla oyunu kendi elleriyle mahvettiler.. raidlerde saatlerce boss kesmekle uğraş ve elde ettiğin itemler pve dışında bi halta yaramasın.. saçmalığa bak.. pve ile pvp΄i ayιrmak ta nedir!
    yeni başlamayı düşünen arkadaşlara , yeni çıkan ve çıkacak olan diğer oyunlara yönelmelerini tavsiye ederim..
  • cefurkanın dediği gibi herşey bi noktadan sonra sıradanlaşıyor ve celadesin de ifade ettiği üzre sıradan insanların playerlara karışması raid kalitesini düşürüyor.fakat tosunpaşanın insanların itemlerinin eşitlenmesi player farkını ortaya çıkatıyor tespiti de sanırım oyunun değerini ve oyunculuğun kalitesinin değerlendirdiğini belirten bir tespit.Tüm bunların yanında flavis çok güzel bir özet geçmiş.Hesabım hala frozen ve sanırım oyuna verilen para ile aktarılan zamanın yaşadığımız andan neler götürdüğü veya bize neler kazandırabildiği ana tema.Bunu değerlendirirken net bir karar vermek zor.Herkesten yeni oyun önerilerini bekliyorum.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netteonline

cefurkanın dediği gibi herşey bi noktadan sonra sıradanlaşıyor ve celadesin de ifade ettiği üzre sıradan insanların playerlara karışması raid kalitesini düşürüyor.fakat tosunpaşanın insanların itemlerinin eşitlenmesi player farkını ortaya çıkatıyor tespiti de sanırım oyunun değerini ve oyunculuğun kalitesinin değerlendirdiğini belirten bir tespit.Tüm bunların yanında flavis çok güzel bir özet geçmiş.Hesabım hala frozen ve sanırım oyuna verilen para ile aktarılan zamanın yaşadığımız andan neler götürdüğü veya bize neler kazandırabildiği ana tema.Bunu değerlendirirken net bir karar vermek zor.Herkesten yeni oyun önerilerini bekliyorum.Teşekkürler.

pes 2011

assasin creed serisi

crysis2(ben oynamadım ama arkadasım multiplayer denemiş güzel diyordu)

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

quote:

Orijinalden alıntı: flavis

bırakmak için nedenler(2006dan beri oynuyorum)

- oyunu yeni başlayanlar için tekrar düzenlemesi
    - world pvp'nin bitirilmesi
    - oyunun tek düze bir oyuna dönüşmesi
    - daha oyundan bihaber olanların oyunun en zor bossunu öldürebiliyor olması
    - adam akıllı oyuncu kalmaması, duyup gelen abuk subuk insanların oyuna doluşması

evet 3 ay önce bıraktım oyunu, benim için wow bitmiştir artık

ayakta alkışlıyorum... Lakin geç bile kalmışsın bırakmak için oyun WOTLK çıktığında ben bıraktım hiç görmedim bile o acı sahneleri Illidian bile büyük bir vurgun olmuştu Blizzard TBC ile renk değiştirdiğini belli etmişti zaten şimdi de Diablo 3 e kadar tarlayı sürcek... Ne kadar yeni gelen olursa WoW o kadar geç çıkar Daiblo 3

Bende WoTLK çıkmadan hemen once bırakmıştım WoW'u. Fakat geçen ay itibariyle tekrar başladım.Hee dediğiniz gibi çok değişiklikler olmuş oyun içinde kimi çok güzel kimi değişiklikler de kötü olmuş.Ve buna da alışmak için elbetteki değişklikler yapılacak yani.Adamlar oyuna yeni oyuncu katılımını arttırmak için bunları yapıcak bu aynı zamanda iş'de.Adam akıllı oyuncu kalmamış diyorsunuz da Hangi oyunda var bu adam akıllı oyuncular ben bilemiyorum ? Ayrca Blizzard Diablo 3'ü çıkardığında WoW'daki oyuncu kitlesinin baya miktarını kaptıracağını da biliyor zaten.O yüzden 'de yeni bir MmoRpg Oyunu Çalışması içerisindeler.Şimdi WoW bitmiştir benim için diyenler Blizzard Yeni MMoRpg'sini açıklayıp piyasaya çıkarınca WoW' gerçekten bitermi bence yine hayır çünkü Oyunu Bedava yapma ihitmalleri olduguna dair bilgiler var. Yani Kısaca WoW bitermi derseniz gözüken o ki Diablo 3'ün çıkması lazım kesinlikle ki Blizzard ona göre planlarını gerçekleştirecek ve bizde bu sona hazır vaziyette beklicez.Çünkü Diablo 3' piiyasaya çıkmadan birşey belli olmayacak gibi. Çünkü aç kurtlar gibi bekleyen kim bilir ne kadar kişi halen WoW ile kendini avutur durumda :D.

• Ben tüm o f2p oyunlardan bıkarak başladım ve 1 sene falan oynadım oyunu. Sonra dersler ağır gelmeye falan başladı bıraktım. Sonra tekrar başlayıp tekrar sıkılarak bıraktım.

Neyse geçen haftalarda tekrar başladım. Ama önümüzdeki sene üniversite sınavları olduğundan dolayı şu pre paid bitince bırakmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben tüm o f2p oyunlardan bıkarak başladım ve 1 sene falan oynadım oyunu. Sonra dersler ağır gelmeye falan başladı bıraktım. Sonra tekrar başlayıp tekrar sıkılarak bıraktım.

Neyse geçen haftalarda tekrar başladım. Ama önümüzdeki sene üniversite sınavları olduğundan dolayı şu pre paid bitince bırakmam lazım.

tutun kaçmasın yakalayın liseliyi

şaka bir yana daha çok var sınava 2 3 ay daha oynayabilirsin

• Arkadaşlar hesabı dondurmadan önce inbox'ı boşaltmak gerekir mi?
    Hesabı satmak tehkikeli mi? kimlik fotokopisi vb. Yoksa hesabı öylesine kapatalım mı?

Klasik casual oyuncuyum, mükemmel değil ama ne yapacağımı bilirim :)

Başlama nedeni: Güzel grafikler ve tanıdık hikaye
    Değişik karakterler ve meslekler
    İnteraktif

Bırakmayı düşünme nedeni: Aile, bebek, zaman sorunu, motivasyon dağıtması
    Artık açacağım yeni karakter kalmadı, hepsini denedim
    Öylesine guildlere girdim, pek wow açısından sosyalleşemedim

Bırakamama nedeni: Her karakteri tek tek denemek bile vakit alıyor, kafayı dağıtmanın en hızlı ve pratik yolu (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimean -- 4 Nisan 2011; 14:50:28 >
  • bencede diablodan sonra f2p olabilir bu oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bencede diablodan sonra f2p olabilir bu oyunda.

fail
  • 2 ay önce 2 aylık prepaid almıştım. 5gün falan anca oynadım sonra baydı bıraktım. dün itibariyle frozen oldu ve canım çekmeye başladı. garip bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

fail

görecez bakalım fail mi değil mi

lord of the rings i adamlar daha sonradan f2p yaptılar

neden wow da olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimean

Arkadaşlar hesabı dondurmadan önce inbox'ı boşaltmak gerekir mi?
    Hesabı satmak tehkikeli mi? kimlik fotokopisi vb. Yoksa hesabı öylesine kapatalım mı?

Klasik casual oyuncuyum, mükemmel değil ama ne yapacağımı bilirim :)

Başlama nedeni: Güzel grafikler ve tanıdık hikaye
    Değişik karakterler ve meslekler
    İnteraktif

Bırakmayı düşünme nedeni: Aile, bebek, zaman sorunu, motivasyon dağıtması
    Artık açacağım yeni karakter kalmadı, hepsini denedim
    Öylesine guildlere girdim, pek wow açısından sosyalleşemedim

Bırakamama nedeni: Her karakteri tek tek denemek bile vakit alıyor, kafayı dağıtmanın en hızlı ve pratik yolu (bence)

Hesabı dondurmadan önce inbox ı boşaltmalısın + ve en önemlisi ah de malın kalmamalı.Hesap frozen olduktan sonra GM ler silinen itemlerini geri getiremiyorlar(veya çok zor getirebiliyorlar) Hesabı satmak alıcı için tehlikeli.Zira sen istersen blizle kontak kurup bilgilerinle geri alabilirsin ac nin o yüzden alıcılar kendini sağlama alma amaçlı kimlik fotokopisi talebinde bulunurlar.Kötü bi amaç beslediklerini düşünmedim hiç.Hesap dursun zararı yok:)Bir gün başlamayı düşünebilirsin.

• ''NetteOnline'' bunu şimdi hatırladım yaa :D Burnıng Legıon'da Guild var NetteOnlie diye de sende o Guild'da mısın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

fail

görecez bakalım fail mi değil mi

lord of the rings i adamlar daha sonradan f2p yaptılar

neden wow da olmasın

• Bırakma Nedeni
    1. Oyun aşırı derecede sıkıcı gelmeye başladı.
    2-Sürekli kendini tekrar etmesi eski dungeon ve raidlerin ısıtıp ısıtıp sunulması
    3-Değişikliklik yok canlılık yok girip 5-10dkk ogr dolaşıp sıkılıp çıkıyorum oyuncuların coğu bu durumda
    4- En önemlisi RİFT adlı bir oyunu başladım bire bir wow un kopyası diyebilirim sadece daha iyi grafik ve yeni mekan yeni classlar var diye oynuyorum ama biliyorum 3-4 ay en fazla idare eder zaten amacim diablo 3 e kadar oyalanmak.

Başlama nedeni

Sanırım tekrar başlamayı düşünmüyorum. RİFT şuan zevkli geçiyor :) Diablo 3 e kadar devam
  • ne yazıkki mmo oyunları çok basitleşmeye başladı. Bu akımıda wowun ve başarısının başlattığını düşünüyorum.
    daily yap, rep kas, dungeona gir, item topla --> heroice gir, item topla --> raid'e gir, item topla --> heroic raid'e gir, content bitir ve sonra bir sonraki contenti bekle.
    veya pvp yapmak isterseniz
    o inanılmaz sıkıcı bg lere gir honor kas sora arenalara gir istatistik vb.
    ve insanlar bunları wow'un her yeni expansioninda 7 senedir sıkılmadan bunları yapmakta belki vanilla dönemini farklı tutabiliriz.

ne yazıkki oyun 2 3 satırda özetlenebiliyor ve işin en kötü yanıda bu oyunun kazandığı başarısının diğer oyunlarıda cezbedip kendine benzetmesi sanki piyasada bir wow yetmiyomuş gibi.
    rift oynuoyum pvp yapiyim diyorum yine bgler, pve yapayım diyorum yine önce dungeonlar sonra raidler. Teorik olarak bakarsak rift oynayan bir adam ya wowu bırakmıştır yada wow hiç oynamamıştır. E sen gidip wowun sunduğu şeylerin aynısını sunarsan wowu bırakmış adam neden aynı haltları bir daha yapmak isterki ? zaten sistemin kendisi sıktı yeterince.

bu yüzden bu mmo camiasında eve online ve ultima online gözümde ayrı bir yer tutuyorum.

artık şu mmo SİSTEMİ değişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0remorse -- 6 Nisan 2011; 11:30:43 >

• Başlama nedenin ;
    Oda arkadaşın kafadır sabahtan akşama yapacak birşeyiniz yoktur oynarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: green82

''NetteOnline'' bunu şimdi hatırladım yaa :D Burnıng Legıon'da Guild var NetteOnlie diye de sende o Guild'da mısın ?

Evet guild master ım.:) ayrıca netteonline.com un editörüyüm:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.