Şimdi Ara

WOW U BIRAKMAK&BAŞLAMAK için 3 neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: netteonline

quote:

Orijinalden alıntı: green82

''NetteOnline'' bunu şimdi hatırladım yaa :D Burnıng Legıon'da Guild var NetteOnlie diye de sende o Guild'da mısın ?

Evet guild master ım.:) ayrıca netteonline.com un editörüyüm:)

Hmmmm iyi hadi.Horde'sunuz tabiki :D. Keşke Horde açsaydım dıyorum bende diğer karakterlerimin çoğu horde du gittik arkadaş kurbanı olduk :D
  • Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painrunner

Sana tavsiyem steamden bir üyelik al Team Fortress 2 satın al.Fps oynu 9 sınıf var sniper engineer soldier vs hatta en son craft sistemi gelmişti oyuna adam öldürdükçe çıkan itemlerden şapka vs yapıyordun.bu aralar pek oynamıyorum ama wow ara verdiğimde oynadığım en güzel oyunlardan en azından 2 saat oynayıp sıkıldım bırakacam diyebiliyorsun internetden başkası ile oynyabilmekde cabasıonun dışında left 4 dead önerebilirim ilkini oynuordum 2ci satın aldım steamden ama daha bakmadım onuda önerebilirim.

önerilen bu oyunları deniyorum şu anda.teşekkürler
  • wow saçmaladı herkes dıyor pve pvp de item ayrımı olurmu hahaha zaten wow da pvp kalmadıkı? varmı?:D:D bırakın bu işleri wow bitti daha dün gelmiş eleman oyunu bılmeden kalkıp son bossu kesıp benım sevıyeme gelcekse 2 gunde ben bu oyunu cöpe atarım .. gw2 yi beklemek daha iyi tekrar dönmem hayatta wow'a sımdılık gw2 cıkana kadar rift :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellarto1919

wow saçmaladı herkes dıyor pve pvp de item ayrımı olurmu hahaha zaten wow da pvp kalmadıkı? varmı?:D:D bırakın bu işleri wow bitti daha dün gelmiş eleman oyunu bılmeden kalkıp son bossu kesıp benım sevıyeme gelcekse 2 gunde ben bu oyunu cöpe atarım .. gw2 yi beklemek daha iyi tekrar dönmem hayatta wow'a sımdılık gw2 cıkana kadar rift :)

noooolur dön sensiz bu oyun oynanmıyo

Şöyle saçmasapan bir konuya nasıl 50 tane yorum oluyor kafam almıyor.Başlığı iyi okuyun arkadaşlar ! Ne kadar komik demi ? Ya azcık düşünün çıldırtmayın adamı .Bizim millet ne zaman akıllanacak delirecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 14 Nisan 2011; 15:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan
    neden başladım

arada hoş vakit geçirmek için başladım
    yapan firma dünyanın en iyi oyun firması
    devasa evren var

neden bıraktım

oyunda amaç yok
    eninde sonunda herkes eşit oluyor ve bir dünya paran ve zamanın boşa gidiyor. direk herkesin eşit başladığı oyunculuğun konuştuğu bir dünya pvp oyunu var.
    bütün ek paketleri almadan sana oynama hakkı tanımıyorlar resmen.

K2 network size bunları yazmanız için ödeme falan mı yapıyor? Cebinde ki parayla adam olduğun KO'dan daha adil bir oyun.
  • tasarruf yaptırır, sigara bıraktırır :D
  • quote:

bencede diablodan sonra f2p olabilir bu oyunda.

• 2 aylık açtırmıştım topu topu 20 gün oynamışımdır. O derece baydım. Eski tadı tuzu kalmadı pre-tbcden beri oynuyordum. Oyuna resmen aşıktım o zamanlar TBC zamanıda cok süperdi, her baba yiğidin harcı degildi raid yapmak. Woltk ve cata tamamen çöküş anları oldu artık pek birşeyi kalmadı. Oyun sürekli tekrarlıyor sürekli aynı bosslar hep aynı tek düzülük. Eger bir gün pre-tbc server açarlarsa o zaman başlarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.u.i -- 18 Nisan 2011; 12:04:50 >
  • quote:

neden bıraktım

oyunda amaç yok
    eninde sonunda herkes eşit oluyor ve bir dünya paran ve zamanın boşa gidiyor. direk herkesin eşit başladığı oyunculuğun konuştuğu bir dünya pvp oyunu var.

Kınayta geri dön plz, minor combo falan yaparsın.(combo dedikleride 's' ye falan basıyorlar skill kullanırken, yanda combat loga bakıyorum skill failed yazıyo, mükemmel oyun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eysidi -- 18 Nisan 2011; 12:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eysidi

quote:

neden bıraktım

oyunda amaç yok

Kınayta geri dön plz, minor combo falan yaparsın.(combo dedikleride 's' ye falan basıyorlar skill kullanırken, yanda combat loga bakıyorum skill failed yazıyo, mükemmel oyun.)

Şişşttt! Uyandırmayın...
    />

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.